Creative Nation Şubat ayı kazancları Nisan ödemleri |Tek Başlık|

[MENTION=1931]Mercurial[/MENTION] sagol hocam takipci ve abone sayim iyi peki nerden basvuru yapicam?dashboard'a girisde var bir seyler ama anlamadim :D

[MENTION=1931]Mercurial[/MENTION] sagol hocam takipci ve abone sayim iyi peki nerden basvuru yapicam?dashboard'a girisde var bir seyler ama anlamadim :D

Dashboarda gir ordan managed basvurusu yap. Eger soyledigim sayida abone ve google+ takipcin varsa network sirketinle konus, kanalini onaylatmana yardimci olsunlar.

Dashboardda "Channel" yerine girdiğinizde alt tarafta "payment details were unknown at that time" gibi bir şey yazıyor mu?

Daha önce bankaya ödeme almış mıydınız dolar hesabı mı bu arada?

channelde öyle birşey yazmıyor ilk ödeme alışım bankam euro yatar mı bılmıyorum bakıp görcez

sen geç mi girdin bankayı ?

channelde öyle birşey yazmıyor ilk ödeme alışım bankam euro yatar mı bılmıyorum bakıp görcez

sen geç mi girdin bankayı ?

2 hafta oldu gireli. Bir yeri yanlış yazdım sanırım tam bilmiyorum. Görüştüm partnerdekilerle ama yanıt alamadım düzgün. Siz de şu formatta yazmadınız mı:

Company: Kendi adım soyadım.
City: Mersin/Tarsus
Country: Turkey
is IBAN?: Tiki işaretledim.
IBAN: Dolar hesabımın iban kodu.
BIC: AKBKTRIS (Akbank'ın)
Additional Information: Burası boş.

Farklı bir şey yapmam mı gerekiyordu ki?

2 hafta oldu gireli. Bir yeri yanlış yazdım sanırım tam bilmiyorum. Görüştüm partnerdekilerle ama yanıt alamadım düzgün. Siz de şu formatta yazmadınız mı:

Company: Kendi adım soyadım.
City: Mersin/Tarsus
Country: Turkey
is IBAN?: Tiki işaretledim.
IBAN: Dolar hesabımın iban kodu.
BIC: AKBKTRIS (Akbank'ın)
Additional Information: Burası boş.

Farklı bir şey yapmam mı gerekiyordu ki?

hayır benımde aynı sadece additional ınformationda adres yazdım

Hocam 13 Martta girdim networke, yarın benim kini ödemezler heralde, öbür ayın 10'unamı kaldık ?

Bakınız Başlık Ne Diyor : Creative Nation Şubat ayı kazancları Nisan ödemleri |Tek Başlık|

yani şubat ayında ki kazançların nisan ayındaki ödemelerinden bahsediyor... mart ödemeleri mayısta yapılır...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri