YildirimHiko97
Yasaklanmış
[MENTION=1931]Mercurial[/MENTION] sagol hocam takipci ve abone sayim iyi peki nerden basvuru yapicam?dashboard'a girisde var bir seyler ama anlamadim 
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
[MENTION=1931]Mercurial[/MENTION] sagol hocam takipci ve abone sayim iyi peki nerden basvuru yapicam?dashboard'a girisde var bir seyler ama anlamadim![]()
ben girdim
Dashboardda "Channel" yerine girdiğinizde alt tarafta "payment details were unknown at that time" gibi bir şey yazıyor mu?
Daha önce bankaya ödeme almış mıydınız dolar hesabı mı bu arada?
channelde öyle birşey yazmıyor ilk ödeme alışım bankam euro yatar mı bılmıyorum bakıp görcez
sen geç mi girdin bankayı ?
2 hafta oldu gireli. Bir yeri yanlış yazdım sanırım tam bilmiyorum. Görüştüm partnerdekilerle ama yanıt alamadım düzgün. Siz de şu formatta yazmadınız mı:
Company: Kendi adım soyadım.
City: Mersin/Tarsus
Country: Turkey
is IBAN?: Tiki işaretledim.
IBAN: Dolar hesabımın iban kodu.
BIC: AKBKTRIS (Akbank'ın)
Additional Information: Burası boş.
Farklı bir şey yapmam mı gerekiyordu ki?
hayır benımde aynı sadece additional ınformationda adres yazdım
arkadaslar odemelerde bi haraketlilik varmi?![]()
aynı şekilde halen ödeme yok.
Creative tam 10 unda yapıyor benim bildiğim ... [MENTION=1110]WeyliPreci[/MENTION]
benimde 65 dolar varmış ya alacağım yeni fark ettim. inşallah yarın geçerler![]()
Hocam 13 Martta girdim networke, yarın benim kini ödemezler heralde, öbür ayın 10'unamı kaldık ?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.