An itibari ile Cnation Paypallara ödemeleri gönderdi. Banka ve Wu olanlar tahminimce ilerleyen günlerde tamamlanır
Banka ödemelerinin hangi gün yapıldığı hakkında bir bilginiz var mı ?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
An itibari ile Cnation Paypallara ödemeleri gönderdi. Banka ve Wu olanlar tahminimce ilerleyen günlerde tamamlanır
Banka ödemelerinin hangi gün yapıldığı hakkında bir bilginiz var mı ?
bana hala gelmedi ödemeler![]()
Paypal yüzde 2 kesiyo.Vay çakallar ödeyecekleri 368$ dı .gitmişler bi de bundan 8$ kesmişler.
Hocam Paypal ın kesintisi 0 yazıyor.Paypal yüzde 2 kesiyo.
paypalda dolar olarak dolar hesabına da çekemiyormuşuz illa tr çekeceğiz burdanda kayıp oluyor
Paypal önce gelen paranın %2'sini kesiyor. Daha sonra parayı kendi kur hesabına göre (Bugün dolar 2.2 ise kendisi 2.14 ile çeviriyor) TL'ye çevirip Türk Lirası hesabınıza çekmenizi istiyor. Yani 1000 dolar alacağınız varsa önce 20 doları baştan kesiliyor, sonra da dolar kurunu eksik hesaplayarak yaklaşık 50 dolar daha alıyor kendine.![]()
Bitti mi ödemeler ? Ben hala 4 kanalında ödemesini alamadım hiçbir sorunda yok kanallarda :/
Devam ediyor hocam 16 kanal ödemesi kaldı benimde
silinen kanal dahil hepsinin ödemesi geldi herkese bol kazançlar iyi forumlar![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.