Creative Nation Şubat ayı kazancları Nisan ödemleri |Tek Başlık|

2. ödemede geldi beyler kapanan kanalın, kaldı 3 tane yavaş yavaş sıra gelene kadar ödüyorlar

Creative ödememi yaptı. Hemde 3 teliften sabıkalı + kapanmış :) + tam sabıkalı bir kanal yani bu kanalın ödemesini yaptılarsa herşeyin yaparlar

Creative artık bizim

Creative ödememi yaptı. Hemde 3 teliften sabıkalı + kapanmış :) + tam sabıkalı bir kanal yani bu kanalın ödemesini yaptılarsa herşeyin yaparlar

Creative artık bizim

Onemli olan dashboardda ne gorundugu. Dashboardda bloke yazmiyorduysa alirsin tabiiki odemeni.

sabah 11 ile aksam 17 arasında gelmiş ödemeler ödeme beklediğim 14 kanal vardı 15 kanaldan gelmiş :) silineni beklemiyodumda :)

Hayırlı uğurlu olsun hocam.Benim 5$'lık kanalımı bile ödememişler halen ödeselerde kurtulsam artık :)

Beyler yavaş yavaş ödüyorlar. Sabah bazı arkadaşların yatmış benim yatmamıştı anca yattı. Bu gece sabaha kadar herkesin yatar eminim

Creative artık bizim

içinde 7500 usd olan hiç telif uyarısı olmayan kanalın ödemesini yapmıyorlar. az ödeyip çoğu cebe atıyorlar. gelecek ay hiçbir kanalın da ödemesini yapmayacağız diyebilecek potansiyelleri var.

Dashboard'da ne yazıyor hocam ? bu ay mı ödenecekti

Dashboardlarda paranin bloke edildigi, 3-4 hafta incelenecegi yaziyor. Forumdada paranin 12 ay kendi adsense hesaplarinda bekletilecegi ve 12 ay sonunda google parayi geri istemezse %50sini bize odeyecekleri yaziyor.

Dashboardlarda paranin bloke edildigi, 3-4 hafta incelenecegi yaziyor. Forumdada paranin 12 ay kendi adsense hesaplarinda bekletilecegi ve 12 ay sonunda google parayi geri istemezse %50sini bize odeyecekleri yaziyor.
Heralde birşey bildikleri vardır hocam. Tanıdığım daha çok ücret alanlarda var. Beklemekte fayda var ne alırsanız karınıza

İçim sızlıyor içim.. Bu ay güya yüklü miktarda para alacaktım, telifsiz kanalın parasının üstüne yattılar lanet olsun bu networke..

Heralde birşey bildikleri vardır hocam. Tanıdığım daha çok ücret alanlarda var. Beklemekte fayda var ne alırsanız karınıza

Forumdan birine BBCnin onlarla iletisim kurup kazanclari istedigini soylemislerdi. Ustelik kanalda telif falan dahi yokken. BBC bu, isi gucu birakip creative ile baglanti mi kuracak 1 tane kanal icin? Zaten BBC kendi videolarini yakaladiginda telif atiyor bi kere.

Evet para alanlar var, fakat alanlardan cok daha fazla alamayanlar var. Su cocuklari savunmaniza gerek yok yani. En basitinden neden %50 oduyolar incelemeden sonra? Neden sadece telif yiyen videolarin parasini alip gerisini odemiyolarda kazanca ortak oluyolar? Git sor bakalim Shane'e ne cevap verecek sana.

2 Kanalımın ödemesi yattı arkadaşlar :)

Edit:Ulan ya aynı kanalın parasını iki kere göndermişler :D Olsun ama o kadar beklettiler hakettim :D

Forumdan birine BBCnin onlarla iletisim kurup kazanclari istedigini soylemislerdi. Ustelik kanalda telif falan dahi yokken. BBC bu, isi gucu birakip creative ile baglanti mi kuracak 1 tane kanal icin? Zaten BBC kendi videolarini yakaladiginda telif atiyor bi kere.

Evet para alanlar var, fakat alanlardan cok daha fazla alamayanlar var. Su cocuklari savunmaniza gerek yok yani. En basitinden neden %50 oduyolar incelemeden sonra? Neden sadece telif yiyen videolarin parasini alip gerisini odemiyolarda kazanca ortak oluyolar? Git sor bakalim Shane'e ne cevap verecek sana.
Ben ilk işe girdiğimde BBC videoları atardım sabah aksam güzelde kazanç vardı. Ama Eşleşen çok verirdi. Ama hiçbir zaman telif gelmezdi

bu 1.18 dolar paypal hesabıma yatacak mı arkadaşlar?
9142incig6300335.jpg

Ben ilk işe girdiğimde BBC videoları atardım sabah aksam güzelde kazanç vardı. Ama Eşleşen çok verirdi. Ama hiçbir zaman telif gelmezdi

Ilk basladigindan bu yana uzun zaman gecmis. Forumda var uzun zamandir BBC videolariyla hala ugrasanlar. Ornegin [MENTION=2251]LooKTeri[/MENTION] soyleyebilir sana adamlarin istediklerinde telif gonderdiklerini. Sen ciddi ciddi BBC'nin mcn ile irtibata gecip 1 kanalin gelirinin pesine dusecegine inaniyor musun?

Bana 1 kanalın ödemesini 2 kere yaptılar 47$ dan :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri