Alhambra
Yasaklanmış
Bütün ödemeler Cuma günü (Yarın) tamamlanacaktır. Bilginize 
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
sabah 11 ile aksam 17 arasında gelmiş ödemeler ödeme beklediğim 14 kanal vardı 15 kanaldan gelmişHocam kaçta gelmiş ödeme mümkünse söyleyebilir misiniz?
Creative ödememi yaptı. Hemde 3 teliften sabıkalı + kapanmış+ tam sabıkalı bir kanal yani bu kanalın ödemesini yaptılarsa herşeyin yaparlar
Creative artık bizim
sabah 11 ile aksam 17 arasında gelmiş ödemeler ödeme beklediğim 14 kanal vardı 15 kanaldan gelmişsilineni beklemiyodumda
![]()
Creative ödememi yaptı. Hemde 3 teliften sabıkalı + kapanmış+ tam sabıkalı bir kanal yani bu kanalın ödemesini yaptılarsa herşeyin yaparlar
Creative artık bizim
Dashboard'da ne yazıyor hocam ? bu ay mı ödenecekti
Heralde birşey bildikleri vardır hocam. Tanıdığım daha çok ücret alanlarda var. Beklemekte fayda var ne alırsanız karınızaDashboardlarda paranin bloke edildigi, 3-4 hafta incelenecegi yaziyor. Forumdada paranin 12 ay kendi adsense hesaplarinda bekletilecegi ve 12 ay sonunda google parayi geri istemezse %50sini bize odeyecekleri yaziyor.
Heralde birşey bildikleri vardır hocam. Tanıdığım daha çok ücret alanlarda var. Beklemekte fayda var ne alırsanız karınıza
Ben ilk işe girdiğimde BBC videoları atardım sabah aksam güzelde kazanç vardı. Ama Eşleşen çok verirdi. Ama hiçbir zaman telif gelmezdiForumdan birine BBCnin onlarla iletisim kurup kazanclari istedigini soylemislerdi. Ustelik kanalda telif falan dahi yokken. BBC bu, isi gucu birakip creative ile baglanti mi kuracak 1 tane kanal icin? Zaten BBC kendi videolarini yakaladiginda telif atiyor bi kere.
Evet para alanlar var, fakat alanlardan cok daha fazla alamayanlar var. Su cocuklari savunmaniza gerek yok yani. En basitinden neden %50 oduyolar incelemeden sonra? Neden sadece telif yiyen videolarin parasini alip gerisini odemiyolarda kazanca ortak oluyolar? Git sor bakalim Shane'e ne cevap verecek sana.
Ben ilk işe girdiğimde BBC videoları atardım sabah aksam güzelde kazanç vardı. Ama Eşleşen çok verirdi. Ama hiçbir zaman telif gelmezdi
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.