1 teliften attı hemde youtube incelemesine tutulmuş kanal sözde
diğer kanallarınki hala gelmedi
diğer kanallarınki hala gelmedi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Mart ayinda topluluktan kapanan kanalimin ödemesi dün itibariyle paypal hesabima yatirilmis.
Martta Teliften kapanan kanalımın şubat ödemesi gelmiş.asıl önemlisi mart ya bakalım artık![]()
beyler sakın 5 kanalımın 3 ünü ödediler bu 3 ünden 2 si teliften kapanan birinıde ben kendım silmiştim onlar ödendi 2 tane kanal kaldı yarın büyük ihtimal hepsini bitircekler
Panelde uyarı varmıydı arkadaşlar böyle.
![]()
Panelde uyarı varmıydı arkadaşlar böyle.
![]()
Yuh be kesinleşen 9 doları mı yatırmadılar nasıl bir partner bunlar ya 9 dolar bile çok geldi.
aynen hala daha not paid 6.34 üzerine tefe koydular girmez olaydım gameplay kanalım acemilimize geldik.
Bence yanlış düşünüyosun bütün partnerler öderken onlar bloke ediyo yüksek kazançları bu mu mantıklı olanı gelmişler 100 200 olunca sorun yok film dizi olsa bile ödüyolar ama sıra 4 haneye geçince yt inceliyo diyen partnerden bahsediyoruz 9 doları öderler yada ödemezler benim açımdan çok farketmez onların bloke ettikleri paralar bunların kalitesini çok iyi gösterdi.Arkadaşlar ödeme bugün yapılır en yüksek ödemelerden başladılar dün en son 10$ larda kaldılar. Bugün devam eder.
1000$ ödeyen adam 5 6$ yatmaz. Biraz mantıklı düşünün.
gidip skypeta ikişer kere ödeme gönderiyorsunuz derseniz yeniden inceleme yapıp, kalan ödemeleri böyle geciktirirler.
neden forumdaki her muhabbeti adamlara yetiştiriyorsunuz anlamıyorum
Adamlar dediğiniz adamların forum üyelikleri varGoogle Translate ile forumu takip ediyorlar, bana söyledi böyle hata olmuş foruma yaz free $ olsun benim hatam o arkadaşlara diye, ben burda konuyu görmeden adam bana yazmıştı
.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.