Creative Nation Şubat ayı kazancları Nisan ödemleri |Tek Başlık|

1 teliften attı hemde youtube incelemesine tutulmuş kanal sözde

diğer kanallarınki hala gelmedi

beyler sakın 5 kanalımın 3 ünü ödediler bu 3 ünden 2 si teliften kapanan birinıde ben kendım silmiştim onlar ödendi 2 tane kanal kaldı yarın büyük ihtimal hepsini bitircekler

şimdi yine ödeme geldi sizde kontrol edin 4. ödemem geldi şimdi hesapları kontrol ettim 6 tane kanal varmış 2 tane ödemem kaldı

telifsiz sorunsuz kanalımın ödemesi geldi arkadaşlar alan arkadaşlara hayırlı olsun

Martta Teliften kapanan kanalımın şubat ödemesi gelmiş.asıl önemlisi mart ya bakalım artık:)

Ödemeler ile ilgili sorunu olan arkadaşlara yarından itibaren destek olmaya çalışacağım elimden geldiğince ;)

[MENTION=2393]Incubus[/MENTION] başka bir network e de başlasanız şöyle spam yapabileceğimiz ne güzel olur :D Quiz in alt network u falan vb :D

Mart ayinda topluluktan kapanan kanalimin ödemesi dün itibariyle paypal hesabima yatirilmis.

Mart ayinda topluluktan kapanan kanalimin ödemesi dün itibariyle paypal hesabima yatirilmis.

Martta Teliften kapanan kanalımın şubat ödemesi gelmiş.asıl önemlisi mart ya bakalım artık:)

beyler sakın 5 kanalımın 3 ünü ödediler bu 3 ünden 2 si teliften kapanan birinıde ben kendım silmiştim onlar ödendi 2 tane kanal kaldı yarın büyük ihtimal hepsini bitircekler

Panelde uyarı varmıydı arkadaşlar böyle.

KfmzwNJ.png

Yuh be kesinleşen 9 doları mı yatırmadılar nasıl bir partner bunlar ya 9 dolar bile çok geldi.

aynen hala daha not paid 6.34 üzerine tefe koydular girmez olaydım gameplay kanalım acemilimize geldik.

Yuh be kesinleşen 9 doları mı yatırmadılar nasıl bir partner bunlar ya 9 dolar bile çok geldi.

aynen hala daha not paid 6.34 üzerine tefe koydular girmez olaydım gameplay kanalım acemilimize geldik.

Arkadaşlar ödeme bugün yapılır en yüksek ödemelerden başladılar dün en son 10$ larda kaldılar. Bugün devam eder.

1000$ ödeyen adam 5 6$ yatmaz. Biraz mantıklı düşünün.

Arkadaşlar ödeme bugün yapılır en yüksek ödemelerden başladılar dün en son 10$ larda kaldılar. Bugün devam eder.

1000$ ödeyen adam 5 6$ yatmaz. Biraz mantıklı düşünün.
Bence yanlış düşünüyosun bütün partnerler öderken onlar bloke ediyo yüksek kazançları bu mu mantıklı olanı gelmişler 100 200 olunca sorun yok film dizi olsa bile ödüyolar ama sıra 4 haneye geçince yt inceliyo diyen partnerden bahsediyoruz 9 doları öderler yada ödemezler benim açımdan çok farketmez onların bloke ettikleri paralar bunların kalitesini çok iyi gösterdi.

Ek olarak paypal ödemesi 7 10 arası diyo bugün ayın 11 i bu kadar mı zor muş 1000 adet kanalın zaten yarısını bloke ettiler 500 kanalın ödemesini yapmak.

gidip skypeta ikişer kere ödeme gönderiyorsunuz derseniz yeniden inceleme yapıp, kalan ödemeleri böyle geciktirirler.

neden forumdaki her muhabbeti adamlara yetiştiriyorsunuz anlamıyorum

gidip skypeta ikişer kere ödeme gönderiyorsunuz derseniz yeniden inceleme yapıp, kalan ödemeleri böyle geciktirirler.

neden forumdaki her muhabbeti adamlara yetiştiriyorsunuz anlamıyorum

Adamlar dediğiniz adamların forum üyelikleri var :) Google Translate ile forumu takip ediyorlar, bana söyledi böyle hata olmuş foruma yaz free $ olsun benim hatam o arkadaşlara diye, ben burda konuyu görmeden adam bana yazmıştı :).

Aynı zamanda kendisi tek tek elle yapıyor, Paypal ile Cnation için bir kez de biz iletişime de geçtik, Masspay özelliğini aktif edip toplu şekilde tek seferde ödemeleri yapabilmesi için.

Ödemeleri elle yapmak gerçekten zor, ben başka bir iş için aylık düzenli ödeme yapıyordum Masspay aktif edene kadar çok sıkıntı yaşadım, 20 saniyede bir captcha koyduruyor belli bir yerden sonra, çok sıkıntı yaşıyor gönderen kişi.

Adamları savunmak için demiyorum bunları böyle durumlar var bilin diye diyorum :)

Adamlar dediğiniz adamların forum üyelikleri var :) Google Translate ile forumu takip ediyorlar, bana söyledi böyle hata olmuş foruma yaz free $ olsun benim hatam o arkadaşlara diye, ben burda konuyu görmeden adam bana yazmıştı :).

Haha vay be beklemiyordum böyle birşey. Bir dahaki mesajlarımızı ona göre yazarız o zaman,

hala ödemeleri bitiremediler. ne beceriksizler yaw

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri