Arkadaşlar ödeme bugün yapılır en yüksek ödemelerden başladılar dün en son 10$ larda kaldılar. Bugün devam eder.
1000$ ödeyen adam 5 6$ yatmaz. Biraz mantıklı düşünün.
abi bugün hiç ödeme gelmedi sana ödeme yaptılar mı ? bugün
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Arkadaşlar ödeme bugün yapılır en yüksek ödemelerden başladılar dün en son 10$ larda kaldılar. Bugün devam eder.
1000$ ödeyen adam 5 6$ yatmaz. Biraz mantıklı düşünün.
Hocam şu Creative'e ilk nasıl kabul edildiniz bi söyleseydiniz yav konu bile açtım kimse bir şey demiyorum neyse kendi başımın çaresine bakarım artık![]()
bende ödeme alan varmı diyecektim normal gameplay kanalının ödemesini yapamayan zavallı bir partner.
Beyler gereksiz şeylerle partneri kötülemeyin. Telifli videolar + 3 teliften kapanan kanalın ödemsini bile aldık. Her türlü ödemeyi yapıyorlar. Alamayan arkadaşlar bilgilendirse bizde ona göre danışırız söyleriz üst makamlara . Üst makamların sohbeti var creative ile.
Buyur hocamHocam partnere kabul edilmek için ne tür bir kanala ile başvurmak lazım yav ?
Hocam gene partneri savunma mekanizmasına geçtiniz yapmayın şöyle neye göre herkesin ödemesini yapıyolar bloke ettikleri paralar ne oluyo önce onu açıklasan yt nin yapmadığı birşeyi yapıyo diye göstererek milletin parasının üstüne yatmadı mı ?Beyler gereksiz şeylerle partneri kötülemeyin. Telifli videolar + 3 teliften kapanan kanalın ödemsini bile aldık. Her türlü ödemeyi yapıyorlar. Alamayan arkadaşlar bilgilendirse bizde ona göre danışırız söyleriz üst makamlara . Üst makamların sohbeti var creative ile.
Hocam gene partneri savunma mekanizmasına geçtiniz yapmayın şöyle neye göre herkesin ödemesini yapıyolar bloke ettikleri paralar ne oluyo önce onu açıklasan yt nin yapmadığı birşeyi yapıyo diye göstererek milletin parasının üstüne yatmadı mı ?
Öncelikle adsense gelip senin kanalın içeriği film dizi diye ödemeni kesiyomu buna cevap ver ? Kesiyosa haklısın partnerde keser o zaman ben birşey demem uygulama böyle derim ama öyle değil şimdi kaç kişinin parası bloke edildi hatırlamıyorum ama alttaki konudaki mesajları okursanız bir nebzede olsa anlarsınız neler döndüğünü bilmeden konuşmak iyi değildir.Kimin etmişler dostum? Edilen kişi yazsın bi konuya. Bakalım çalıştıgı şeye ve kanalına ? Bakalım bloke yemeyi hak etmişmi. Örnek benim çalıştıgım alanda direk bloke yemesi lazım ama yine alıyorum. Yani herkes alıyor. Bunu blokesi adsensenin kapanması gibidir, nadir olur. Partner benim değil niye savunayım ki. Sadece haksızlığa gelemem. İlk gün yüksek mevlalar ödenmeye başladı 2.gün düşük mevlalar. Örnek bi arkadaşın BBC videolarını oldugu kanalı blokelemişler. Yani bir medya şirketinin videolarını partnere atmakta pek mantıklı değil edilmeside normal.
İlk başta dediğim gibi en kötü ihtarlı kanalın + kapanmış kanalın parasını verdilerse herşeyi verirler diye düşünüyorum ve yine söylüyorum alamayan arkadaşlar varsa destek olalım araştıralım beraber ve özellikle Moon Digital Network üzerinden başvuran ve parasını alamayan arkadaşlar varsada ulaşabilir yetkileye yönlendiririm. Bol kazançlar
Çoğu arkadaş bilir. Bazı kategori çalısırken ödemeye yakın videolar gizlenir çünkü bakmasınlar ne çalıştıgımıza ödemeye yakın sorun cıkmasın diye bilmem biliyormusunuz. Bende dizi çalıştım 1 ay ve kapandı parasını aldım. Önerimiz zaten ödemeye yakın o videoları gizleyin sonra açarsınız ki zaten partnere başvururken kimse ilk başvurdugundaki kategoriden gitmiyor bende dahil. Temiz şekilde başvurup farklı şeyler çalışıyoruz. Tartışmaya gerek yok zaten. Ödemeyi yapmasa kimseninkini ve bazı arkadaşların +bin dolar vs yatırmazdı. Herkes bol kazançlarÖncelikle adsense gelip senin kanalın içeriği film dizi diye ödemeni kesiyomu buna cevap ver ? Kesiyosa haklısın partnerde keser o zaman ben birşey demem uygulama böyle derim ama öyle değil şimdi kaç kişinin parası bloke edildi hatırlamıyorum ama alttaki konudaki mesajları okursanız bir nebzede olsa anlarsınız neler döndüğünü bilmeden konuşmak iyi değildir.
http://www.ytpara.com/diger-partner-networkleri/27203-creative-odemeler-kesinlesti-subat-ayi.html
Bütün partnerlerde para bloke edilmesi olsa yine anlarım ama nedense sadece creativede var ave bile öderken bunlar bloke ediyo sebebide içerik senin değilmiş partnere alırken sorun yok para ödemeye gelirken sorun var.
Bakın şimdi video gizlemek falan geçin bunları onlar her türlü görüyo ne çalıştığımızı ama işlerine geldiği için başta seslerini çıkarmıyolar ödeme zamanı gelince içerik sana ait değil diyo bunların başındada creative var daha önce oldumu bilmiyorum partnerdede çalışmadığım için.Çoğu arkadaş bilir. Bazı kategori çalısırken ödemeye yakın videolar gizlenir çünkü bakmasınlar ne çalıştıgımıza ödemeye yakın sorun cıkmasın diye bilmem biliyormusunuz. Bende dizi çalıştım 1 ay ve kapandı parasını aldım. Önerimiz zaten ödemeye yakın o videoları gizleyin sonra açarsınız ki zaten partnere başvururken kimse ilk başvurdugundaki kategoriden gitmiyor bende dahil. Temiz şekilde başvurup farklı şeyler çalışıyoruz. Tartışmaya gerek yok zaten. Ödemeyi yapmasa kimseninkini ve bazı arkadaşların +bin dolar vs yatırmazdı. Herkes bol kazançlar
Öncelikle adsense gelip senin kanalın içeriği film dizi diye ödemeni kesiyomu buna cevap ver ? Kesiyosa haklısın partnerde keser o zaman ben birşey demem uygulama böyle derim ama öyle değil şimdi kaç kişinin parası bloke edildi hatırlamıyorum ama alttaki konudaki mesajları okursanız bir nebzede olsa anlarsınız neler döndüğünü bilmeden konuşmak iyi değildir.
http://www.ytpara.com/diger-partner-networkleri/27203-creative-odemeler-kesinlesti-subat-ayi.html
Bütün partnerlerde para bloke edilmesi olsa yine anlarım ama nedense sadece creativede var ave bile öderken bunlar bloke ediyo sebebide içerik senin değilmiş partnere alırken sorun yok para ödemeye gelirken sorun var.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.