Creative Nation Şubat ayı kazancları Nisan ödemleri |Tek Başlık|

Evet adsense benim kanalım dizi film diye kesmekle bırakmıyor tüm hesaplarımı kapatıp 80K nın üstüne yatıyor. Google un 100 binlerce kanalı tek tek inceleyemediği için benim gibi arada yakaladıklarını götürüyor. Sen partnere telifli içerikle girersen adamlarda kanalı iceler paranın üstüne yatar Youtube diyor özgün olmayan kanalın parasını benden talep edersen sizden keserim diyor. Onlarda doğal olarak kanallara daha fazla dikkat ediyorlar artık. Eskisi gibi at koşturamıyoruz. Kendinize ait olmayan içerikle para kazanıyosunuz ödemeniz gelmeyincede forumu ayağa kaldırıyosunuz.

Buda Googlen beni banladıktan sonra yolladığı mail

AdSense yayıncıları, ilgili içeriği görüntülemek için gerekli yasal haklara sahip olmadıkları sürece, telif hakkı yasasıyla korunan içerik barındıran web sayfalarında Google reklamları görüntüleyemez. Buna, telif hakkıyla korunan materyal görüntüleyen, telif hakkıyla korunan dosyalar barındıran veya telif hakkıyla korunan materyal bulunan sitelere trafik yönlendiren bağlantılar sunan siteler de dahildir.

Yasal haklar gerektirebilecek, telif hakkıyla korunan içerik örnekleri aşağıdakileri içerir, ancak bunlarla sınırlı değildir:

Televizyon şovları, filmler ve ses dosyaları
Kablolu televizyon veya uydu televizyonu yayınına erişim
Kitaplar ve/veya e-kitaplar
Video oyunları
Resimler.

İçeriği siz oluşturmadıysanız veya başkalarının içeriğini kaynak materyal olarak kullanarak oluşturduysanız, lisansınızın olup olmadığını veya ortada bir istisnanın bulunup bulunmadığını kendinize sormanız gerekir. Potansiyel olarak hak ihlalinde bulunan içerikle ilgili daha fazla bilgi edinmek için lütfen program politikalarımızı inceleyin ve telif hakkı ihlalini önlemeye ilişkin olarak politika ekibinin sunduğu bu ipuçlarına göz atın.
Sizinki ayrı mevzu adsensede yüksek miktar olduğundan banlamışlar.Benim paramı google kessin ben hiç birşey demem ama creative keserse ben o zaman kızarım hakkı olmayan parayı alamaz benim olmayacaksa onunda olmamalı.

Sizinki ayrı mevzu adsensede yüksek miktar olduğundan banlamışlar.Benim paramı google kessin ben hiç birşey demem ama creative keserse ben o zaman kızarım hakkı olmayan parayı alamaz benim olmayacaksa onunda olmamalı.

Benimki neden başka mevzu oluyor. Sen çok kazanıyosun diye banladık demiyor mailde. Size ait olmayan içerikte reklam yayınladıgım için. Ayrıca Google bu parayı reklamverenlere geri ödicez diyor ödüyormu hayır. %100 eminim buna.. Bana kalmayan para Google kalıyor. Ama ses çıkarmıyoruz içerik benim değil. Senin ödenmeyen içerik size mi ait hocam ? Her partnerde aynı muhabbet awe ödemez onu kötülerler Creative ödemez onu kötülerler sanki özgün içeriklerin ödemesini alamadılar...

Benimki neden başka mevzu oluyor. Sen çok kazanıyosun diye banladık demiyor mailde. Size ait olmayan içerikte reklam yayınladıgım için. Ayrıca Google bu parayı reklamverenlere geri ödicez diyor ödüyormu hayır. %100 eminim buna.. Bana kalmayan para Google kalıyor. Ama ses çıkarmıyoruz içerik benim değil. Senin ödenmeyen içerik size mi ait hocam ? Her partnerde aynı muhabbet awe ödemez onu kötülerler Creative ödemez onu kötülerler sanki özgün içeriklerin ödemesini alamadılar...
Adsensenin demekki bir sınırı var onu aştın diye banladılar yoksa neden incelemeye düşesin.
Sizin mantığınıza göre biz partner adsense farketmez çalışacağız öderlerse öderler ödemezlerse yapacak bişi yok diye devam mı edecez.İçerik bana ait değil tamam ama yt neden hala devam ettiriyo bu işi demekki onlarda abartılmadığı sürece öderiz diyolar çok mu zor spamı bitirmek onlar için hayır ee o zaman demekki yt aşırıya kaçma spamını yap diyo diğer türlü çıkar derki sadece resmi kanallara ödeme yapıcağız der bizde havamızı alırız.

Adsensenin demekki bir sınırı var onu aştın diye banladılar yoksa neden incelemeye düşesin.
Sizin mantığınıza göre biz partner adsense farketmez çalışacağız öderlerse öderler ödemezlerse yapacak bişi yok diye devam mı edecez.İçerik bana ait değil tamam ama yt neden hala devam ettiriyo bu işi demekki onlarda abartılmadığı sürece öderiz diyolar çok mu zor spamı bitirmek onlar için hayır ee o zaman demekki yt aşırıya kaçma spamını yap diyo diğer türlü çıkar derki sadece resmi kanallara ödeme yapıcağız der bizde havamızı alırız.

Hocam ben zaten partneri savunmuyorum benimde blokeli tutar var. Ama her partner konusunda aynı muhabbetler dönüyor. İçerik bizim olmadıgı sürece hiç birşeyin garantisi yok ne google ne partner. partner daha cok inceliyor kanalları.

Hocam ben zaten partneri savunmuyorum benimde blokeli tutar var. Ama her partner konusunda aynı muhabbetler dönüyor. İçerik bizim olmadıgı sürece hiç birşeyin garantisi yok ne google ne partner. partner daha cok inceliyor kanalları.
Doğrudur hocam neyse olan oldu yapacak bişi yok artık siz inşallah alırsınız mcn de bu tür sıkıntılardan kurtuluruz.

Altı üstü 2.65 $ odeyecekler hale da bekliyoruz hayırlısı bunu ödemezlerse bidahaki ayin 200 dolarini hic odemezler :)

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kimin etmişler dostum? Edilen kişi yazsın bi konuya.

hala sıkılmadan sırf bayilik yapılıyor diye bu partneri savunanlar var.

yazıyorum buraya. benim paramı ödemediler. adamlar onbinlerce dolara el koydu ne bloke yazdı nede başkasına ödeyeceğiz dediler. 0 kazanç ve ödemiyoruz dediler olay bitti. Aynı kanalı forelaya taşıdım adamlar o kanalın ödemesini yaptı.

Birtek etc_network bu işin garantisini verebiliyor. Diğerleri %5-10 komisyon için insanların emeğini çalabilen bu firmaya adam çekmeye çalışıyor.

We have sent all earnings, if there is an issue, submit a ticket on the dashboard please.

tüm paraları ödediklerini iddia ediyorlar. allahım sen sabır ver.

Çoğu arkadaş bilir. Bazı kategori çalısırken ödemeye yakın videolar gizlenir çünkü bakmasınlar ne çalıştıgımıza ödemeye yakın sorun cıkmasın diye bilmem biliyormusunuz. Bende dizi çalıştım 1 ay ve kapandı parasını aldım. Önerimiz zaten ödemeye yakın o videoları gizleyin sonra açarsınız ki zaten partnere başvururken kimse ilk başvurdugundaki kategoriden gitmiyor bende dahil. Temiz şekilde başvurup farklı şeyler çalışıyoruz. Tartışmaya gerek yok zaten. Ödemeyi yapmasa kimseninkini ve bazı arkadaşların +bin dolar vs yatırmazdı. Herkes bol kazançlar

Sen videolari ister gizle ister sil. Adamlar senin hangi videodan ne kadar kazandigini gorebiliyolar. Creative ile bende uzun sure konustum, soylediklerine gore sistemlerine takilan kanallari inceliyolar. Oda tamamen sans. Burada gelip networku savunmanizi anlamiyorum arkadas. Bi partner gelip bazi cizgifilm kanallarina odeme yaparken bi diger kismini blokeliyosa ben bunda art niyet ararim. Her zaman soyledim yine soyluyorum. Haydi eyvallah youtube bloke edin dedi ve 12 ay beklettiler. Youtube'da geri istemedi parayi. 12 ay sonra odeme zamani gelince niye %50 oduyolar? Bunun mantikli aciklamasini yap bana madem, yada git Shane'e sor bakalim ne diyecek. Ayni mesaji sana daha oncede yazdim fakat cevap vermedin zaten. Benim 1 tane kanalimin odemesini blokelediler ornegin, icindede farkli bi kac turde cizgifilmler vardi. Telif yemisti fakat kanal kapanmamisti, ayrica telifte sahte telifti. Vereyim kanalin urlsini istedigin kadar incele, incelet.

10 usd'den düşük kazanç alabilen yok değil? 10larda durdudular ödemeyi çünkü

4 $ ve 7$ gelecek iki kanal vardı hala ödemediler gelecek ay 40 $ verecekti iki kanalda şimdi ben bunlardan çıksam o parayı başka şekilde alamam dimi
en rezil network bu ya ödemeyi bile beceremiyorlar

[MENTION=1309]LoonyTuneS[/MENTION]tamamen saçmalamışsın dediklerin hiç biri dogru değil bir kaçı hariç ben direk kendı kategorımle gırdım dırek izlenımı gorup benı aldılar o günden sonrada öncede hiç video atmamıştım ama paraların üstüne yattılar? buna ne dıceksın butun kanallarım böyle dizi kanalımla girdim onuda direk aldılar telif gelmeden attılar ama parasını ödediler bunlarla olaylar farklı yürüyor kendi yaptıkları işler bile doğru değil bile bile illegal içerik alıyorlar ödeme yapmıcagı kanalı almıcak alıcaksada parasını ödeyip kanalı atıcak öyle paranın üstüne yatmakla olmaz bu işler

Benimde 2 kanalima odeme yapmadilar (zaten 2 kanalim var onlarda).
Ilerde odeerlermi bilinmez ama anlasilan o ki bunlarda pek saglam papuc degil galiba.
Zoomin tak diye yatirdi gununde.
Dolandirici falan demek icin biraz erken ama, uzak durulmasi gereken bir network bence.

Banka ödemelerini yarın gün boyu geçecekler ama Türkiye'de bankaların işleme koyması havuza alması havuzdan hesabınıza geçirmesi ne kadar sürer tam bilgim yok. [MENTION=1523]mNote[/MENTION] yanlışsam düzeltsin ama şuan paypal aracılığı ile tüm ödemeler yapıldı sanırım (yani yapılacak olanlar :( ) :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri