Creative Nation Şubat ayı kazancları Nisan ödemleri |Tek Başlık|

Banka çok geç düşüyor hesaplara sabretmek lazım.

Dashboard'da ödeme yapıldı yazan var mı acep?

arkadaslar gecen ay tam olarak ne zaman yapildi banka odemeleri ona gore bekleyelim bizde..boyle her an kontrol etmekle olmuyor :mad:

hala yok.. panelde de ödeme görünmüyor..

Arkadaşlar daha önce bu partner firmasından banka ödemesi alan varsa eğer ödemelerin ne zaman yapıldığına ve kaç günde bankaya düştüğü hakkında bizi bilgilendirebilir mi acaba ?

birdaha ki ay için bankaya alacaktım parayı ama en iyisi paypalla almaya devam ediyim ayın 17 si olmuş hala gelen yok galiba bankaya?

paypala standart 2 aydır 10nunda yatıyor

21 nisana kadar paralar yatmassa mesaj atın diyor adam buyrun

Hi!

Thanks for reaching out to the Creative Nation talent support team. Bank Transfers are made on the 14th of the month, once the tranfer has been made it can take 3 - 5 business days.

Please let us know if you still haven't received your payment in your bank account by Monday, April 21st.

*I hope this resolves your issue, if it does please let us know how we handled your ticket today: http://goo.gl/sYx8UD
To reopen this ticket, respond to this message. If you need help with a different issue, open a new ticket.

Sincerely,

The Creative Nation team.
Gabriel Claridge

[MENTION=17]M00nsp3ll[/MENTION] [MENTION=3130]akmaster_91[/MENTION] arkadaslar sizlerin bir bilgisi varmi neden bu kadar gecikiyor banka odemeleri?

Banka ödemelerinde bazen ödeme gelipte banka bekletiyor olabiliyor bankanızı arayıp bekleyen ödemenizin olup olmadığını kontrol ettirebilirsiniz.

[MENTION=17]M00nsp3ll[/MENTION] [MENTION=3130]akmaster_91[/MENTION] arkadaslar sizlerin bir bilgisi varmi neden bu kadar gecikiyor banka odemeleri?

Merhabalar. Odemeniz dashboardda gonderildi yaziyorsa subenize gidin yada telefon acin havuzda bekletiyorlar parayi. Bana forelada ayin 10unda gonderildi para bir turlu hesabima gecmemisti genel merkezi ariyorum subenizle iletisime gecin biz goremiyoruz dediler dun aradim bankayi para ayin 14dunde gelmis havuzda bekliyormus neyini bekletiyorsalar. 14dunde gelen para 17si aksam hesabima gecti.

Dashboard ödenmedi görünüyor şuan bende..

Bende zoominde bekliyorum hala odenmedi. Oderler ins kisa surede

Merhabalar. Odemeniz dashboardda gonderildi yaziyorsa subenize gidin yada telefon acin havuzda bekletiyorlar parayi. Bana forelada ayin 10unda gonderildi para bir turlu hesabima gecmemisti genel merkezi ariyorum subenizle iletisime gecin biz goremiyoruz dediler dun aradim bankayi para ayin 14dunde gelmis havuzda bekliyormus neyini bekletiyorsalar. 14dunde gelen para 17si aksam hesabima gecti.

ama dashboardda odendi yazmiyor haylen 'not paind' yaziyor :(

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri