Creative Nation

bayburt16

Kayıtlı Üye
allah belalarını versin!!!

Son düzenleme:
Arkadaşlar hesaba istersek ödemeyi TL hesabı versek yatarmı? yoksa $ hesabımı açmamız gerekli ?

Konu için teşekkürler Türkçe destek almak isteyen arkadaşlar forumda bulunan (bende dahil) Creative Nation bayilerinden başvuru yapabilirler.

creative şaşırttı beni-10 kanalla başvurdum hepsi kabul edildi ))

Bu network'un kotu tarafi, tek telifte networkten atmak galiba.

S. böyle networku.

Son düzenleme:
Ya bu network parayı sokaktan mı topluyor 1K izlenmeye 44$ nedir? Hata falan olabilir mi çünkü hem Türkçe içerik hem kısa videolar 1K'ya abartı bir kazanç değil mi bu

İnanmayanlar olabilir o yüzden analytics görüntüsünü de ekleyeyim dedim

Konu için teşekkürler Türkçe destek almak isteyen arkadaşlar forumda bulunan (bende dahil) Creative Nation bayilerinden başvuru yapabilirler.

Hocam 1 telif geldi kanal hala atılmadı partnerden 4 gün oldu.

1) Atılacak mıyım? 2) Atılırsam içerideki para ne olacak?

Rica etsem bu sorulara cevap verir misiniz ?

2.Soruya cevap verem parayı her türlü alırsın paypal bilgilerini girmeyi unutma ama :)

Ya bu network parayı sokaktan mı topluyor 1K izlenmeye 44$ nedir? Hata falan olabilir mi çünkü hem Türkçe içerik hem kısa videolar 1K'ya abartı bir kazanç değil mi bu

bu ilk defa olan bişey galiba en fazla 26$ diye duymuştum :S kategorine göre değişir dicem de bildiğin niche kelimeleri yakalamış olabilirsin ;)

Hocam öncelikle ödemeyi partner yapıyo ama onlarda adsenseden kazandığını veriyo ekstra para verdiği yada fazla para verdiği yok yani sen adsensede olsaydın da 1 k ya o 44 doları alırdın büyük ihtimalle çok sağlam reklamlar çıkmış gibi görünüyo hemde aşırı sağlam :)

Hocam öncelikle ödemeyi partner yapıyo ama onlarda adsenseden kazandığını veriyo ekstra para verdiği yada fazla para verdiği yok yani sen adsensede olsaydın da 1 k ya o 44 doları alırdın büyük ihtimalle çok sağlam reklamlar çıkmış gibi görünüyo hemde aşırı sağlam :)

Yok hocam anlamadığım ben bu kanalı partnere sokalı 4 gün bile olmadı bu kanalın bana aylardır günlük getirdiği kazanç 0,50$'u geçmez gerçekten çok şaşırdım fena kazandırmış

Kanalınız inceledindiğinde büyük ihtimal çıkartılabilirsiniz ufak bir ihtimal çıkartılmayadabilirsiniz

Ödemenizi alırsınız. Bu güne kadar kapanan kanalların bile ödemesi yapıldı.

Yok hocam anlamadığım ben bu kanalı partnere sokalı 4 gün bile olmadı bu kanalın bana aylardır günlük getirdiği kazanç 0,50$'u geçmez gerçekten çok şaşırdım fena kazandırmış

Benimde aynı şekilde günde 2 k izlenme alan kanalım partnere girince izlenme rekoru kırdı bende dedim kesin partnerden böyle oldu ama baktım da alakası yokmuş :D inşallah daha iyi kazanırsın .

Benimde aynı şekilde günde 2 k izlenme alan kanalım partnere girince izlenme rekoru kırdı bende dedim kesin partnerden böyle oldu ama baktım da alakası yokmuş :D inşallah daha iyi kazanırsın .

Kanalınız partner olduğunda videonuz izlenirken sağdaki videoalr sizin kanalınızdan seçilir buda izlenmelerinizi artırır. Buda kazancınızı etkiler :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri