Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Konu için teşekkürler Türkçe destek almak isteyen arkadaşlar forumda bulunan (bende dahil) Creative Nation bayilerinden başvuru yapabilirler.
Hocam 1 telif geldi kanal hala atılmadı partnerden 4 gün oldu.
1) Atılacak mıyım? 2) Atılırsam içerideki para ne olacak?
Rica etsem bu sorulara cevap verir misiniz ?
Hocam öncelikle ödemeyi partner yapıyo ama onlarda adsenseden kazandığını veriyo ekstra para verdiği yada fazla para verdiği yok yani sen adsensede olsaydın da 1 k ya o 44 doları alırdın büyük ihtimalle çok sağlam reklamlar çıkmış gibi görünüyo hemde aşırı sağlam![]()
Kategori sormayamda videolar 15 dkdan uzun mu
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam 1 telif geldi kanal hala atılmadı partnerden 4 gün oldu.
1) Atılacak mıyım? 2) Atılırsam içerideki para ne olacak?
Rica etsem bu sorulara cevap verir misiniz ?
Yok hocam anlamadığım ben bu kanalı partnere sokalı 4 gün bile olmadı bu kanalın bana aylardır günlük getirdiği kazanç 0,50$'u geçmez gerçekten çok şaşırdım fena kazandırmış
Benimde aynı şekilde günde 2 k izlenme alan kanalım partnere girince izlenme rekoru kırdı bende dedim kesin partnerden böyle oldu ama baktım da alakası yokmuşinşallah daha iyi kazanırsın .
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.