Cryptodouble ile yatırdığınız Coin'i 100 saat sonra 2 Katını Alın

• Kullanıcı reis13
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Farklı Kazanç Yolları

bu arada eğer yatırım yaparsanız tarayıcınızın çerezlerini silmeyin çerezlere göre yatırımı gösteriyor

umarım bı sorun yasamayız bende cointellect kazandıgım butun dogelerı yatırdım. 2 saat dolduktan sonra cuzdanına ne kadar surede gectıgını not alırsan sevınırım

umarım bı sorun yasamayız bende cointellect kazandıgım butun dogelerı yatırdım. 2 saat dolduktan sonra cuzdanına ne kadar surede gectıgını not alırsan sevınırım

tamam hocam benimde ordaki dogelar zaten :D

son 10 dk bakalım nolcak

ve BTC gelir. 10-15 dkyada çekileblr hale gelir :D

Siteye burdan gidebilirsniz :D
http://goo.gl/qorjJF

---------- Spam Engelliyici 05:11 ---------- Önceki Mesaj 05:02 ----------

Bakiyede de gözüktü şimdilik sorun yok

sistemi takip ediyorum 10-20 btc ile girenlerde oluyor.bu sistem elbet patlar.

şuan güven topluyorlar.

yeterince güven kazanınca, millet yüklü girmeye başladığında cukkayı alıp giderler.gitmezlerse dünya zengin olur zaten.

şuan güven topluyorlar.

yeterince güven kazanınca, millet yüklü girmeye başladığında cukkayı alıp giderler.gitmezlerse dünya zengin olur zaten.

gideceklerdir elbet, ama 10-15 gün daha zamanı vardır diye tahmin ediyorum

---------- Spam Engelliyici 05:56 ---------- Önceki Mesaj 05:45 ----------

bunuda attık :) heyecan olsun :D

Hocam ilkinden anaparanı al bi daha at gittiği yere kadar kazanırsın. ben 426k doge attım. Yarın 850k gelcek. 425ini alcam gerisini tekrar tekrar çeviricem işte :)

bu dogecoin - bitcoin alım satım işleri tam olarak nasıl yürüyor ? daha önce hiç alıp satmadım, bir deneyeyim diyorum sistem patlamadan :)

Buraya coinleri nasil yatiracaz anlamadim bir turlu

Bu siteye üye olmadan mı yapıyoruz tüm işlemleri?

...............

Son düzenleme:
Adamlar ne zamnki gunluk yatirilan para ile cekilen para denk gelmeye basliyor o zaman tasi taragi toplayip kaybolurlar. O yuzden bir sure buraya para yatirim akimi surer taki dedigim gune kadar. Bu zamana kadarda biz kazanabilirsek deneyecez sansimizi :D

24 lira ile girip zengin olma hesabı yaptım 1 ayda bakalım kaç tl sonunda kapanacak sistem :D :D 1 ay dayanırsa çok iyi olacak :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri