Cryptodouble ile yatırdığınız Coin'i 100 saat sonra 2 Katını Alın

• Kullanıcı reis13
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Farklı Kazanç Yolları
benimde 2 btc gitti.. adamlar geceden beri kimseye ödeme yapmamış zaten, geçmiş olsun hepimize...

toplam kaç gün dayandı sistem:S [MENTION=9740]DeviLLe[/MENTION]

Bakın arkadaşlar akıl var mantık var.Hangi piyasada 1 koyup 2 almak var.Hem de 4 günde.Olacak iş değil.Yani basit bi hesap yapalım.Atıyorum adam sizden 1 bitcoin aldı.Size vaadi 4 günün sonunda 2 bitcoin vermek değil mi?Şimdi bu adamlar girsinler crypsty veya bter e burda trade yapsınlar bu bitcoini.1 bitcoin 279 dolar.Size 2 bitcoin vermeleri icin ya bitcon 0 dolara düşücek ki bu mümkün değil yada 279 dan aldıkları anda bitcoinin 279*2=558 usd olması lazım ki bu hiç mümkün değil 4 günde.Ya da ellerinde binlerce bitcoin olacak ki 10 dolarlık bi dalgalanmadan bile baya para kazanılabilsin.Bunun olduğunu hiç sanmıyorum.Çünkü binlerce bitcoini öyle bir anda satmak hiç kolay değil.ee o zaman nerden geliyo bu paralar.Resmen biz ponziyiz diye bağırıyo bu adamlar.Girenlere geçmiş olsun sonradan girmek isteyenler de bu yazdıklarımı iyi okuyup kesinlikle semtlerine bile uğramasınlar.

yanlış anlamayın da daha yeni bi sistem olan bu işe paranızı niye çar çur ediyorsunuz.. risk alacaksanız cointellectte riskinizi alsanız ya.. üzüldüm sizin adınıza para kolay kazanılmıyor..

.......................................................

Son düzenleme:
güldürdün ya [MENTION=8554]Battal[/MENTION] sen saol :)
[MENTION=15171]Katip[/MENTION] bu daha zevkli bir kumardı :)
[MENTION=13170]UgurSeyma[/MENTION] ben enazından 2-3 gün daha gitmesini bekliyordum erken diye girdik ama haftasonuna kadar gitmez diyen biri vardı o bildi aslında 51 btc yatıran arkadaş sağolsun :D

Olum her yere hemen dalmayın la riskin de bir mantığı var :D

boşa nasihat vermeyin beyler aklı olan insan sistemin patlıcanı bilir bu arkadaşlarda biliyordu sadece zamanı tutturamadılar cointellecte patlıcak ama bakalım ne zaman

o 51 btc yi yatıranı bi ele geçirirsem :) onun yüzünden patladı sistem bizde kaldık ortada :) ufak ufak alt coinlerin ödemeleri yapılıyo gözüküyo ama sanırım sistemde lag filan var daha gece yapılan ödemeler düşüyor.

birde millet halen 2 btc 1,5 btc yatırıyor ya haberleri yok sistem sonlandığından yada biz sonlandı zannediyoruz ödemeler yapılıyor.

ömer kaç saat kaldı senin sisteme biz girdik patladı galiba:d cıkcagı varmıs bizden deriz paranın yapcak bişe yok :)

Aynen, yapcak bişey yok.. Başka sistemlere bakmaya devam ediyorum :) :)

1.1 BTC ödemesi bekliyorum şuan süresi doldu..

Dogelerin süresinin dolmasına var daha 30 saat falan vardır galiba

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri