CyberTR Kazanç Ortaklığı

• Kullanıcı CyberTR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
[MENTION=15171]Katip[/MENTION] biri sağlam bi partner mi dedi :)

bende katilmak istiyorumda ama bir tek kafama takilan kanal takibi onda da sen haklisin tabi ama soyle yapsak olurmu [MENTION=18764]Jeito[/MENTION] ve [MENTION=20535]Oppon[/MENTION] bizim icin ayricalik tanir belki az alim sarti bire dsurur kanallari oraya baglanir isimleri alir para dağılimini onlar yapar kannal kapanana kadar takip ederler kategoride ifsa olmaz herkez keazanir olmazmi ?

bende katilmak istiyorumda ama bir tek kafama takilan kanal takibi onda da sen haklisin tabi ama soyle yapsak olurmu [MENTION=18764]Jeito[/MENTION] ve [MENTION=20535]Oppon[/MENTION] bizim icin ayricalik tanir belki az alim sarti bire dsurur kanallari oraya baglanir isimleri alir para dağılimini onlar yapar kannal kapanana kadar takip ederler kategoride ifsa olmaz herkez keazanir olmazmi ?

Şuan ben de oraya bağlamayı düşünüyorum ama oraya bağlayacağımızın da garantisi yok 1-2 aya partnerlerın durumu nolur yenı partner cıkar mı gıbı degısık durumlar var

Şuan ben de oraya bağlamayı düşünüyorum ama oraya bağlayacağımızın da garantisi yok 1-2 aya partnerlerın durumu nolur yenı partner cıkar mı gıbı degısık durumlar var

Dogrudur 1.2 ay uzun sure kim ole kim kala ama yinede umarim beni yada bizi anlarsin bir sekilde birseyi takip etmek isteriz

Dogrudur 1.2 ay uzun sure kim ole kim kala ama yinede umarim beni yada bizi anlarsin bir sekilde birseyi takip etmek isteriz

Şayet ping networke bağlantı olursa ben zaten farklı bir isimle bağlayacam ortak kanalları karışmasın birbirine diye, bilgilendirme yapmalarını isterim ortaklar için.

[MENTION=38274]blackwinter[/MENTION] [MENTION=10691]CyberTR[/MENTION] :) güvendiğiniz için çok teşekkür ederiz. Ortaklık için rasgele bir isim uydurursunuz.Bizede söylersiniz biz de bakarız o isme. sonra skype adreslerinden ortaklık hesabının kazancı budur deriz. Ortaklar kimlerse. Kime %kaç gidecekse de söylerseniz ona göre cyber hocamızı uğraştırmadan geçebiliriz.

Alım şartlarımız zaten çok dipte değilmi abi :D. resmen günde 1200 izlenen kanal alıyoruz :). içerik konusunda hiç sıkıntın olmasın abi. kesinlikle sorun olmaz.

Ahaha [emoji3] yok onurcum ne partner ne adsense sikintim yok sukur :) sadece saglam bi partnerle calisacaksa bende katilirim

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Katip sağlam patner mi buldun :D hani varsa söyle bilelim :) Burda yabancı yok:cool::cool:

Koca da admin olmuşssun :) Senin paylaşman gerekirken yakışıyor mu bu hareketler :))

Olsa dükyan sizin :) Ben arkadaşa misilleme yapıyorum, çalıştığı patneri biliyorum, cümlede ince bi espiri vardı :confused:

Edit: Neyse arkadaşın konusunu dağıtmayalım, [MENTION=10691]CyberTR[/MENTION] bol kazançlar hocam..

[MENTION=14214]doganuzun[/MENTION] biri sağlam partner mi dedi ? :)

[MENTION=10691]CyberTR[/MENTION] abi vücut kendi tepki veriyosa demekki :) [MENTION=14214]doganuzun[/MENTION] eyvallah abi :). adamsın :).

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri