CyberTR Kazanç Ortaklığı

• Kullanıcı CyberTR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
1200 kanal sizin planladığınız kanal sayısı değil mi hocam
yani atıyorum 400 tanesi kapandı
200 tanesi partner şartlarını kaşılamadı
600 kanalı partner aldı bu 600 kanal üzerinden gelen kazançtan bahsediyorsunuz örneğin

yoksa partnere sokulmuş 1200 kanaldan mı bahsediyorsunuz.

Total kanal sayısı bu 1200 dediğim. Dediğin kadar bıle partnerlık kanal çıkmaz 100 tane çıksa aylık kazanç 10k olur senın dedığın kadar partnerlık kanal çıksa ohooo :D

Kardeşim Öncelikle ALLAH Yardımcın Olsun. Bizlerde Geçtik Bu Zorlu Şartlardan Halada Geçiyoruz. Yalnız Güzel Kardeşim 1200 Kanaldan Bahsediyorsun ve YT to YT Diyorsun. Her Bir Kanaldan 5-10 Hatta Daha Fazlası Olduğunu Düşünürsek ve Kazanmakta Zorlandığımız Bu Ortamda Ortalığı Çöp Haline Getirmez mi? ve Bizlerin Kazanmasını Daha da Zorlaştırmaz mı? Sonuçta Bizim Gecemizi Gündüzümüze Katıp Zor Zahmet Yaptığımız Kanallardan 5-10-20 Tane Olmasını ve Ortalığın Çöp Olmasını Kimse İstemez Diye Düşünüyorum. Bence Kendini Kurtarmaya Çalışırken Bir Çok Kişiyi Madur Edeceksin Gibime Geliyor...

Kardeşim Öncelikle ALLAH Yardımcın Olsun. Bizlerde Geçtik Bu Zorlu Şartlardan Halada Geçiyoruz. Yalnız Güzel Kardeşim 1200 Kanaldan Bahsediyorsun ve YT to YT Diyorsun. Her Bir Kanaldan 5-10 Hatta Daha Fazlası Olduğunu Düşünürsek ve Kazanmakta Zorlandığımız Bu Ortamda Ortalığı Çöp Haline Getirmez mi? ve Bizlerin Kazanmasını Daha da Zorlaştırmaz mı? Sonuçta Bizim Gecemizi Gündüzümüze Katıp Zor Zahmet Yaptığımız Kanallardan 5-10-20 Tane Olmasını ve Ortalığın Çöp Olmasını Kimse İstemez Diye Düşünüyorum. Bence Kendini Kurtarmaya Çalışırken Bir Çok Kişiyi Madur Edeceksin Gibime Geliyor...

Hiç harcanmıyosa ayda 300-500k kanal harcanıyor sadece bu forumda benim yapacağım 1k çok da bir şey değiştirmez hocam.

Hiç harcanmıyosa ayda 300-500k kanal harcanıyor sadece bu forumda benim yapacağım 1k çok da bir şey değiştirmez hocam.

Doğrudur Güzel Kardeşim ama Ne Bilim Ortalığın Eskisi Gibi Çöp Olmasından Yana Bir Endişem Var. Zaten Her Şey Zor Bu Tarz Hareketler İşleri Daha da Zorlaştır ve Zorlaştıracaktır da. Emin Ol O Ayda 300-500K Dediğin İnsanlarda Senin Düşündüğün Gibi 1K Birşey Değiştirmez Mantığıyla Yaklaştığı için Böyle Oluyor.. Neyse Yinede ALLAH Yardımcın Olsun...

O kanallardan gelecek olan gelirler 11 kişiye kanallar yok olana dek bölüştürülecek mi?

Biz sadece parayı verip hicbirseye ellemicez doğru mudur ?

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

hocam 1200 kanalı ne kadar sürede doldurmayı planlıyorsun? ne kadar sürecek hepsine video atılması? bir de adsense mi partner mi çalışacaksın?

1 ay icerisinde atacagim. Partner calisacagim.

Partner yuzde kac oduyo alim sartlari ve kapanana oduyor mu hocam, ve anlastiktan sonra hangi partnerle calisacagini kisiye soylicek misin tesekkurler

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

hocam 1200 kanalı ne kadar sürede doldurmayı planlıyorsun? ne kadar sürecek hepsine video atılması? bir de adsense mi partner mi çalışacaksın?

Hangi partner olduğunu öğrenmek için 200 lira verir [MENTION=15171]Katip[/MENTION] ben biliyorum :D:D

kanks yt to yt yapacam demişsin de, 1 ay önce atılıp engeli geçilen videoları şimdi atınca geçmiyor haberin olsun.. eskisi gibi kolay değil yani.

Hangi partner olduğunu öğrenmek için 200 lira verir [MENTION=15171]Katip[/MENTION] ben biliyorum :D:D

Ahaha [emoji3] yok onurcum ne partner ne adsense sikintim yok sukur :) sadece saglam bi partnerle calisacaksa bende katilirim

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri