Dabbe 5: Zehr-i Cin

• Kullanıcı Anıl
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Haftanın Trend Videoları / Konuları
Bu filme arkadaşlarla gidicez bende Hasan Karacadağ filmlerini devamlı izlerim.
Hasan Karacadağ bir gün çarpılacak ama ne zaman bilmiyorum.Adamın röpörtajını okumuştum.Çok uğraşıyor onlarla onlar kendi diyarında biz kendi diyarımızda rahatız bu kadar deşmeye gerek yok.
Valla bende merak ediyorum niye çarpılmıyor bu adam :D
Biz seyirciler ise böyle filmlerinin çıkmasını bekleriz.Korku türü bakımından yabancı filmlere kıyasla kesinlikle daha korkunç çünkü bu varlıklara müslüman olarak inanıyoruz ve psikolojik olarak korkuyoruz ve elbet hikayeler çok duyduk ve bunlar psikolojimize yerleşmiş.

İnsan en çok inandığı şeye korkarmış.
Ben de merak ediyorum ciddi anlamda çok uğraşıyor bu adam.
Öldürseler izlemem ben gece su içmeye gitmek için 10 tane ışık açan biriyim. :D
Bende genelde koşarak yaparım bu tür işleri :D
Korkunun faydası felan olmaz adamı iyice paranoyaklaştırır ayrıyeten bildiğiniz gibi 3 harfli varlıklar gerçektende var böyle şeyleri gece çok kurcalamayın benden tavsiye :D
Biz filmimizi izler geçeriz :D

Bu filme arkadaşlarla gidicez bende Hasan Karacadağ filmlerini devamlı izlerim.
Hasan Karacadağ bir gün çarpılacak ama ne zaman bilmiyorum.Adamın röpörtajını okumuştum.Çok uğraşıyor onlarla onlar kendi diyarında biz kendi diyarımızda rahatız bu kadar deşmeye gerek yok.

Biz seyirciler ise böyle filmlerinin çıkmasını bekleriz.Korku türü bakımından yabancı filmlere kıyasla kesinlikle daha korkunç çünkü bu varlıklara müslüman olarak inanıyoruz ve psikolojik olarak korkuyoruz ve elbet hikayeler çok duyduk ve bunlar psikolojimize yerleşmiş.

İnsan en çok inandığı şeye korkarmış.

ve bilipte göremediğinden korkarmış :)

---------- Spam Engelliyici 12:22 ---------- Önceki Mesaj 12:20 ----------

Ben de merak ediyorum ciddi anlamda çok uğraşıyor bu adam.

Bende genelde koşarak yaparım bu tür işleri :D

Biz filmimizi izler geçeriz :D

Bana bide küçükken geliyolardı. hala etkisindeyim ışıksız uyuyamam geceleri çok tırsarım izledikce 1 ay boyuncada etkisinde kalıp uyuyamıyorumda geceleri korkmaktan kan ter içinde kalıyorum ama işte insan izlemeden duramıyor :D

ve bilipte göremediğinden korkarmış :)

---------- Spam Engelliyici 12:22 ---------- Önceki Mesaj 12:20 ----------

Bana bide küçükken geliyolardı. hala etkisindeyim ışıksız uyuyamam geceleri çok tırsarım izledikce 1 ay boyuncada etkisinde kalıp uyuyamıyorumda geceleri korkmaktan kan ter içinde kalıyorum ama işte insan izlemeden duramıyor :D

Valla acayip merak ediyorum şu filmi. Fragman çok ilginç gözüküyor. Her filmde farklı bir işaret var 7175 gibi. :) Yabancıların 666'sını yok ettik :D

Hasan karacadağ tüm filmlerinde kullandığı tema aynı hep bir çığlıklar ve o çığlık esnasında filmle alakasız görüntüler ve hepsi farklı farklı filme hiçbir alakası olmayan sahneler.Bu bir korku filmi değil psikolojiyi bozacak cinsten görüntüler sadece.

Son düzenleme:
Filmleri gerçeklere dayandığı için korkmuyorum dıyen bence kendini kandırır.

gitmicem nedenide basit korkuyorum çünkü :D

Hasan karacadağ tüm filmlerinde kullandığı tema aynı hep bir çığlıklar ve o çığlık esnasında filmle alakasız görüntüler ve hepsi farklı farklı filme hiçbir alakası olmayan sahneler.Bu bir korku filmi değil psikolojiyi bozacak cinsten görüntüler sadece.
Evet çığlık olayı birazcık boğuyor beni de çünkü öyle bir anda geliyorki hiç beklemiyorsunuz.
Yeni komedi filmimiz :)
Bana korku filmi önerir misiniz hocam?
Filmleri gerçeklere dayandığı için korkmuyorum dıyen bence kendini kandırır.
Aynen öyle.
gitmicem nedenide basit korkuyorum çünkü :D
:D Korku iyidir hocam.

Rahatsız etmeyin boş yere kendinizi rahat batmasın:D

Arkadaşlar film bugün vizyonda arkadaşlarla gidicez.Hasan karacadağ bu filmleri iyi araştırıp seyirciye sunuyor.Korku türünde bence çok iyi bir film izlemedim ama bugün izliycem.

Aynen bende gidiyorum bu filme.
[MENTION=20244]moonvonmas[/MENTION] bence git birşeyler kaparsın kardeşim.

Aynen bende gidiyorum bu filme.
[MENTION=20244]moonvonmas[/MENTION] bence git birşeyler kaparsın kardeşim.
Ahahaha Hocam çok iyi bir tespit zaten dabbenin gitmedigim serisi kalmadı inşallah bunada gidecegim hocam. gerçekten komik bir yorum

Ahahaha Hocam çok iyi bir tespit zaten dabbenin gitmedigim serisi kalmadı inşallah bunada gidecegim hocam. gerçekten komik bir yorum

Birden bağırma, çağırma ortalık kan gölü falan :D. Ben videonu beğenmiştim dostum dediğim gibi birşeyler kap burdan :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri