Daha Fazla Kazanmak İçin Benden Bir İki Fikir

• Kullanıcı SelimErkan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

SelimErkan

Kayıtlı Üye
Konu silinebilir.

Arkadaşlar konu silinebilir. Çoğu kişinin ihtiyacı yok.
Teşekkür eden arkadaşlara ben teşekkür ederim.

Foruma girdikten sonramı keşfettin bunları?
Sağol verdiğin bilgiler çok işime yarıcak.
Bilgileri okuduğum gibi kazancım artmaya başladı.
:cool:

Sadece bu arkadaşa cevap veriyorum. YTPARA ne zaman üyelik açtı. Bizde o zaman üyeliğimizi açtık.
Muslera sayesinde çok şey öğrendim. Ben çoğu şeyi ona borçluyum. Çoğu kişiyede videosunu tavsiye edip izlettirdim. Hiç karşılık beklemeden anlatımlar yapıyor ama sizin gibilere rağmen buna devam etmesine daha çok şaşırdım.
Forumda aktif olduğumdan beri paylaştıklarım
http://www.ytpara.com/youtube-icin-...elefonunuzla-ozel-efektli-videolar-cekin.html
http://www.ytpara.com/adsense-soru-ve-sorunlar/21063-resmi-android-uygulamasi-inceleme.html
Kimseden hiç bir çıkar beklemeden paylaştım. Yardımı isteyen olursa elimden geldiğince her türlü konuda yardım ederim.

Bunlar herkezin bildigi seyler zaten.

Foruma girdikten sonramı keşfettin bunları?
Sağol verdiğin bilgiler çok işime yarıcak.
Bilgileri okuduğum gibi kazancım artmaya başladı.

başlığı görünce sevindim ama bunları çoğu kişi biliyor

olsun arkadaş kendi dikkat ettiği detayları paylaşmış sağolsun.Herkez böyle paylaşsa bilmediğimiz şeylerde çıkar

Kategoride;
''Youtube kanallarından elde ettiğiniz tecrübeler ve sorunlari burda yazabilirsiniz.''

Yazıyor.Bu da demek oluyorki herkes tecrübesini paylaşabilir.Neden adama böyle yaklaşıldı anlamış değilim.Kötü bir niyet yok sonuçta ortada.

Arkadasa paylasimdan dolayi tesekkur ederim. Iyi niyetiyle belki bilmeyen olur diye yazmis elestirmek bize dusnez. Kolay gelsin bol kazanclar hocam.

tek tek vine atmanız ayrı bi olay olmuş şaşırdım

Şahsen Bu Konu Benim İşime Yaradı Çok Teşekkür Ederim

Benim İçin Türkçe Bitmiştir. Noktayıda Koyum :)

Cevap: Konu silinebilir.

Sadece bu arkadaşa cevap veriyorum. YTPARA ne zaman üyelik açtı. Bizde o zaman üyeliğimizi açtık.
Muslera sayesinde çok şey öğrendim. Ben çoğu şeyi ona borçluyum. Çoğu kişiyede videosunu tavsiye edip izlettirdim. Hiç karşılık beklemeden anlatımlar yapıyor ama sizin gibilere rağmen buna devam etmesine daha çok şaşırdım.
http://www.ytpara.com/youtube-icin-...elefonunuzla-ozel-efektli-videolar-cekin.html
http://www.ytpara.com/adsense-soru-ve-sorunlar/21063-resmi-android-uygulamasi-inceleme.html
Kimseden hiç bir çıkar beklemeden paylaştım. Yardımı isteyen olursa elimden geldiğince her türlü konuda yardım ederim.

Evet Herkes Tarafından Bilinen ama Çoğumuzun Yabancı Dil Bilmemesinden Dolayı Cesaret Edemediği Bir Durum. Bu Konu Bana da Vesile Oldu ve Yabancı İçerikli Nasıl Çalışabilirim Şu dakikadan Sonra Bende Arayış İçerisine Gireceğim... Teşekkürler...

Bu forumdaki kimse En ufak eleştiriyi dahi kaldıramıyor.
İşte bu yüzden diyorum, Forumlarda birkaç senesini geçirmeyen Tartışma ortamını yaşamamış kişiler gelip konu açınca böyle küsüyorlar yada Ters cevap vermeye çalışıyorlar.

Bizde burda 1 sene yakındır üyeyiz Sabah akşam Geyik yapmadık bizde insanları bilinçlendirmeye çalışıyoruz elimizden geldiğince.

Eminimki Bu konuda yazdığın mesajlar birçok yeni başlayan üyeye yardımcı olabilir ama bunlar basit bilinen olaylar zaten.

Ben yeni başlayan herkese Yabancı çalış TR'ye hiç bulaşma zaten diyorum.

İlk attığım mesajdan rahatsızsan Şikayet et butonu var ordan şikayetini yaparsın Moderatörlerde artık editlermi silermi orasını bilemem.

Bu forumdaki kimse En ufak eleştiriyi dahi kaldıramıyor.
İşte bu yüzden diyorum, Forumlarda birkaç senesini geçirmeyen Tartışma ortamını yaşamamış kişiler gelip konu açınca böyle küsüyorlar yada Ters cevap vermeye çalışıyorlar.

Bizde burda 1 sene yakındır üyeyiz Sabah akşam Geyik yapmadık bizde insanları bilinçlendirmeye çalışıyoruz elimizden geldiğince.

Eminimki Bu konuda yazdığın mesajlar birçok yeni başlayan üyeye yardımcı olabilir ama bunlar basit bilinen olaylar zaten.

Ben yeni başlayan herkese Yabancı çalış TR'ye hiç bulaşma zaten diyorum.

İlk attığım mesajdan rahatsızsan Şikayet et butonu var ordan şikayetini yaparsın Moderatörlerde artık editlermi silermi orasını bilemem.

Başkalarıyla alay etmeye çalışacağına, başkalarını baltalamaya çalışacağına başkalarına birşeyler öğretmeye çalış. Bir yada iki kişi birşey öğrense kardır.
Başka cevap yok....

Başkalarıyla alay etmeye çalışacağına, başkalarını baltalamaya çalışacağına başkalarına birşeyler öğretmeye çalış. Bir yada iki kişi birşey öğrense kardır.
Başka cevap yok....

İşte bende bunu diyorum Daha eleştiriye Tahammülün yokki.
Her açılan konuyu herkes Övmek zorunda mı?
Sen konu açtın diye teşekkür etmek zorunda mıyım?

Sende bu paylasiminla burada bazi sahsiyetlere iyilik yaramayacagini bazılarının ac kurtlar gibi ağzını açmış elma pis ağzıma düş misali bekledigini anlamış oldun. Paylasimini gormedim okumadım ama icindeki iyi niyeti anlıyorum. Teşekkürler kardeş.

Emeğe saygı denilen bişey var paylaşımın iyisi kötüsü olmaz düşüncesizlik yapmışsınız.

Kaç yaşında oldupunu bilmiyorum ama google a eleştri yaz öğren
Eleştirinin amacı, iyi ve güzel olan sanat yapıtının değerini ortaya çıkarmak, sanatı iyi ve güzel olmayandan kurtarmak, kalıcı bir niteliğe kavuşturmaktır. Sanatçıyı daha güzel, daha güçlü, daha olgun, daha başarılı eserler yaratmaya teşvik etmektir. Okura, izleyiciye ve sanatçıya kılavuzluk yapmaktır.

Kaç yaşında oldupunu bilmiyorum ama google a eleştri yaz öğren
Eleştirinin amacı, iyi ve güzel olan sanat yapıtının değerini ortaya çıkarmak, sanatı iyi ve güzel olmayandan kurtarmak, kalıcı bir niteliğe kavuşturmaktır. Sanatçıyı daha güzel, daha güçlü, daha olgun, daha başarılı eserler yaratmaya teşvik etmektir. Okura, izleyiciye ve sanatçıya kılavuzluk yapmaktır.

Bende senin kaynağını bilmiyorum ama TDK'da şöyle diyor.

1. isim Bir insanı, bir eseri, bir konuyu doğru ve yanlış yanlarını bulup göstermek amacıyla inceleme işi, tenkit

3. felsefe Özellikle bilginin temellerini ve doğruluk durumunu inceleme, sınama, yargılama

Demekki eleştiriymiş.

Bende senin kaynağını bilmiyorum ama TDK'da şöyle diyor.

1. isim Bir insanı, bir eseri, bir konuyu doğru ve yanlış yanlarını bulup göstermek amacıyla inceleme işi, tenkit

3. felsefe Özellikle bilginin temellerini ve doğruluk durumunu inceleme, sınama, yargılama

Demekki eleştiriymiş.

Tamam

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri