Daily Botum kimin ürünü

D
  • Kullanıcı daralll
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Dailymotion Video İndirme Ve Yükleme Programları
hergün 10 hesaba 94 er video atabilmek için 10 ıp gerekiyor oda 30 lira gibi birşey :)

masaüstü versiyonu çıksa süper olur youploader dan sonra bi türlü bot kullanamadım :)

Doğrudur kardeşim, teknik kısımdan fazla anlamam kabaca hesap yaptım :D

Bu gariban özgüncünün son kullandığı bot, Counter Strike Dust haritasına attığı botlardı :p

dm bunu kaldırmayacaktır :D ama denemeye değer mi değer. kısa vadede gelir elde edilir ama yt gibi dayanamaz.

yalnızca yt to ile başlıyorsa zaten era yapmıştır, inat etti başka sitelerden video çektirmemek için :)
dm için fiyat yüksek, yt olsa kat ve kat fazlasını çıkartabilirsinde dm de gelir çok az gördüğüm kadarı ile.

Belki benimdir :D Sitede kimin olduğu belli olmayan ne varsa üzerime alabilirim, problem yok :D :D :D

video da konuşmuyorsa [MENTION=11620]era[/MENTION] dır + bide sublime text kullanıyor :D :D videoyu izleyen çözer olayı zaten :D :D canavar gibi bot yapmış. Sublime text ile anlatım yapmış :D

Bu forumu seviyorum müge anlı gibi akşamdan sabaha herşey ortaya çıkıyor :D

Mesaj yolladım hemen odeme bılgılerını atsında sipariş geçelim :D

Itiraf ediyorum o sitem bana ait. Ama ben bot yapmaktan anlamam simdilik 100 tane eleman tuttum videolari onlar yukluyorlar 100 farlik ip kullanilmaktadir :D

yapanın eline sağlık :) güzel bir bota benziyor. piyasadaki dailymotion botlarının hepsi sorunluydu umarım bu bot sağlam ve stabil çalışıyordur..

ücret olarak yutubum ile aynı gibi görünüyor diyecektim ki, iyice bakınca tüm özelliklerin aynı olduğunu gördüm. Gayet makul gibi , dm'den para kazanabilen arkadaşlar en azından bir aylığına denemeli bence. Ben şahsen alırdım da, 3 aylık dm kanallarım daha 1 $ bile kazanamadı :)

Şuan daily de videoyap kullanıyorum ama bunada geçebilirim daha dün akşamdan beri yayında olan reklam için bir konu açılmalı madem reklam vermiş ona uygun bölümde açtırsın ve kimin bu botun sahibi olduğunu görelim internet sitesinde fake index gibi sayfa var

Botu satın alan varmı arkadaşlar ben VDS yenileeyecegime bunu alırım daha iyi duruyor.

Son düzenleme:
Bir adet bot ödemesi yapıldı. Bot gelmiş olursa akşam saatlerinde yüklemelere başlarım. Buradan izlenimlerimi de aktarırım.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri