Dailybotum.com | Dailymotion video yükleme botu

• Kullanıcı era
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Dailymotion Yararlı Programlar
evet hocam daily bot konusunda degilmiyiz:)
geçenlerde çogu kişinin daily kanalı kapandı benimde 6 7 tane kapanmış
ama Kanallar kısmında açık görünüyorlar.
Gecms olsun hocam toplu kpnma hc duymadm ondan şaşırdım:)

GT-I9505 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gecms olsun hocam toplu kpnma hc duymadm ondan şaşırdım:)

Hocam bende duymamıştım daha yeni daily işine girdim girdigim gibi 3 4 $ kazançlara çıktım bazı kanallarda ,kapanan kanalları görünce şok oldum :D neyse devam edicez artık hayırlısı.

[MENTION=11620]era[/MENTION] Üstadım benim süre ve dosya Mb sınırı olmayan kanalım var.Bu kanala film yükletmek istiyorum fakat sürekli hata veriyor.Bot acaba 60 dakika üzeri uzun videoları kısa videolar ile değiştirmiyor mu? Başka 60 dak. altı videoları denedim sıkıntı yok botta.Direkt Yt kanalından da linklerle yükletmeyi denedim yine hata verdi.

[MENTION=11620]era[/MENTION] Üstadım benim süre ve dosya Mb sınırı olmayan kanalım var.Bu kanala film yükletmek istiyorum fakat sürekli hata veriyor.Bot acaba 60 dakika üzeri uzun videoları kısa videolar ile değiştirmiyor mu? Başka 60 dak. altı videoları denedim sıkıntı yok botta.Direkt Yt kanalından da linklerle yükletmeyi denedim yine hata verdi.

bende de aynı sorun var hocam. 60dakikadan uzun videoları 59dk olarak atıyor bırakıyor kanala :S

[MENTION=11620]era[/MENTION] hocam birde örnek veriyorum 45'er dakikalık 5video seçtiğim zaman bilgisayarımdan "yüklenecekler" sayfası dönüp duruyor ve atılacak videoların listesi gelmiyor. Sürekli sayfaya yüklemeye çalışırmış gibi tarayıcı da mavi yukarlak dönüyor bunun sebebi nedir? hangisini yükleyip hangisini yüklemediğini anlamıyorum

resim olarak göstereyim : http://i.hizliresim.com/orWPo7.png

Son düzenleme:
kısa video yükleme sorunu hala devam ediyor [MENTION=11620]era[/MENTION]

bende de aynı sorun var hocam. 60dakikadan uzun videoları 59dk olarak atıyor bırakıyor kanala :S

[MENTION=11620]era[/MENTION] hocam birde örnek veriyorum 45'er dakikalık 5video seçtiğim zaman bilgisayarımdan "yüklenecekler" sayfası dönüp duruyor ve atılacak videoların listesi gelmiyor. Sürekli sayfaya yüklemeye çalışırmış gibi tarayıcı da mavi yukarlak dönüyor bunun sebebi nedir? hangisini yükleyip hangisini yüklemediğini anlamıyorum

resim olarak göstereyim : http://i.hizliresim.com/orWPo7.png
Upload suresnce o sayfa oyle kalir hocam bekleyin upload bitincr yuklenecekler sayfasi oto acilir

Arkadaşlar ben sadece bot aldım.Şimdi ben tek botla günde kaç tane kanal yapabilirim.Bu yapacağım kanallara her gün video yükliyeceğim ve yükliyeceğim video sayısı ne olcak.

Bota 30 kanal eklesem.Proxy mi almam lazım

Son düzenleme:
'' Kanalınıza 13 uzun video attığınız için kısa videoları yükleyeceğiniz zaman limit sorunu olacaktır. Eğer bu kanala tekrar yükleme yapmak isterseniz 01.02.2016 16:55:35 tarihinde lütfen tekrar deneyin. ''

Beyler; bu bildirimi neden alıyorum ??

Kanalda kısa video var ve yükleme kısa ile uzun değişimi sonuçta. ( bu arada, uzun denen videolar da 1-2 dk olan videolar yani )

---------- Spam Engelliyici 19:54 ---------- Önceki Mesaj 19:51 ----------

Arkadaşlar ben sadece bot aldım.Şimdi ben tek botla günde kaç tane kanal yapabilirim.Bu yapacağım kanallara her gün video yükliyeceğim ve yükliyeceğim video sayısı ne olcak.

Elinde botla gelen 3 adet proxy var ve bunlar sağlıklı olarak her biri günlünde 70 civarı kısa video atar.

Yani 200 kadar video atabilirsin günde, bunları kaç kanala dağıtım yapacağın senin tercihin.

Misal ben; Aynı argümanlarla günde 4 kanal yapardım.

[MENTION=11620]era[/MENTION] hocam botun kalıp bölümünde kalıp oluştururken açıklama,etiket,başlık 3 birlikte kalıp oluşturmayı istiyor bot bunları teker teker yapabilirmisiniz.Örnek:açıklama ile etiket kalıp oluştururken başlığa oluşturmak istemiyorum bot istiyor bunları ayrı ayrı yaparsanız sevinirim.

süper bi güncelleme gelmiş eline sağlık hocam

Teşekkür ederim hocam. Beğenmenize sevindim.

Oooooooo :) Güzeelll :D

İyi olmuş bu bilgilendirme kısmı. Yakında kategori önerisi yapan versiyonunu da bekliyoruz :)

ooof of istekler hiç bitmezz :)

Teşekkür ederim hocam. Beğenmenize sevindim.

@era Hocamız bot aracılığı ile bizlerden taleplerimizi iletmemizi istemiş. Ben de nacizane programı daha da güzelleştirebileceğini düşündüğüm birkaç özellikten bahsettim.
İnşallah en kısa zamanda bu özelliklere de kavuşuruz.

Taleplerim:
1-60 dakikadan Uzun Videoları Part'lara Bölme
Kanallarımız 60 dakikadan uzun video değişimine açık kanallar olmadığı için 60 dakika üzeri videoları yükleyemiyorum.
Youtubede A Kanalındaki 25 videodan 10 tanesi 60 dakika üzeri videlor ve kimisi 2 saat üzeri videolardır. A kanalındaki videoları bot yüklerken 60 dakika üzeri olan videoları parçalasın ve mesela videonun ismi Barbie olsun. Parçalayıp Barbie Part 1, Barbie Part 2 şeklinde parçalayıp yüklesin.
2-DM to DM
Dailymotion'dan Dailymotiona Kanal çekebilelim ve Takipler bölümünde Dailymotion kanal takibi yapabilelim.
3-Fazlalık Menüden Kurtulma
Kanallar İşlemleri Menüsü kalksın. Direk Kanallar diye basınca Kanallar ekranı gelsin. Boş yere 2 kere tıklıyoruz. Gereksiz bence.Zaten Kanallar ekranında Yeni Kanal Ekle butonu mevcut. Fazlasıyla her yere tıklıyoruz zaten. Ne kadar az tıklarsak o kadar iyi bizim için.
4-Kanal İçeriğini Görünteleme ve İşlem Yapma
Kanal içerik diye bir bölüm açılabilir. Ekranda seçtiğimiz kanalın içindeki videoları listelesin ve toplu şekilde işlem yapalım. Listelemeyi yaptığında içinden istediklerimizi silebilelim.
Açıklama Yapayım Bu Konu Hakkında: Mesela benim bilgisayardan yükledikelerimin isimleri değişmedi ama videolar yüklendi. Daha sonra aynı kanala bot tarafından yüklenen videolar değiştirildiğinde isim ve video değişti. o isimi değişmeyen videoları silmek için ve daha ilerisinde toplu parça parça silmeler için güzel bir özellik olur bize.
5- TORRENT to DM
Torrentten indirip yükleme olayını yapabilseniz çok mükemmel olur. Hatta yılın olayı olur diyebilirim(Kabul ediyorum bu sizi bayağı bir uğraştırabilecek bir eklenti, az çok programlama bilgileme dayanarak böyle düşündüm.)
6-Toplu Küçük Resim
Kanaldaki videolara toplu küçük resim tanımlayabilsek süper olur. Bunu bir tık ilerisi şöyle olabilir. Kanalı eklerken Kanala 8-10 tane küçük resim tanımlarız. Kanala yüklenen videolara bu küçük resimleri karma yaparak yükleyebilir. Bu da deli bir özellik olur.
7-Bilgisayardan Yüklemelerde Video Uzantısı Kısıtlamasını ortadan kaldırmak
Bilgisayardan Video Yüklerken Video uzantılarına MKV,FLV gibi işe yarayabilecek birkaç uzantınında getirilmesi lazım

@era hocam'a Saygılarımla

Talepleriniz için teşekkür ederim hocam. hepsini not aldım alıp en kısa sürede entegre edeceğim. Tekrardan teşekkür ederim.

Hocam site deki form doldurdum pm attım size dönüş yaparmısınız .

Hocam ortalama 1,2 saat içinde dönüş yapılıyor ama mailler genelde spam klasörüne düştüğü için dönüş yapıldığı pek anlaşılmıyor. Lütfen spam/çöp klasörünüzü kontrol edin.

[MENTION=12775]malkomxtuba[/MENTION] [MENTION=11620]era[/MENTION]
4-Kanal İçeriğini Görünteleme ve İşlem Yapma
Kanal içerik diye bir bölüm açılabilir. Ekranda seçtiğimiz kanalın içindeki videoları listelesin ve toplu şekilde işlem yapalım. Listelemeyi yaptığında içinden istediklerimizi silebilelim.
Açıklama Yapayım Bu Konu Hakkında: Mesela benim bilgisayardan yükledikelerimin isimleri değişmedi ama videolar yüklendi. Daha sonra aynı kanala bot tarafından yüklenen videolar değiştirildiğinde isim ve video değişti. o isimi değişmeyen videoları silmek için ve daha ilerisinde toplu parça parça silmeler için güzel bir özellik olur bize.
bende bunu yazmaya girdim konuya:)
Era hocam şu kalıp olayında açıklama başlık etiket ayarlıyoruz da oraya birde dil ve kategoriyi sabitletsek misal ben bir kanala videoyu seçtim kanalı seçtim kalıbı seçtiğimde girdiğim ayarlarda dil ve kategoriyide otomatik geçip gitsin.

Hocam dediğiniz de olur ama bu dil olayını kanallar sekmesine eklemek daha iyi olmaz mı?

giremeyen varmı bota

Hocam sunucular resetlendi ondan dolayı erişim kesikliği oldu.

[MENTION=11620]era[/MENTION] hocam pm attım bi bakabilir misin?

Ben bi 5dk önce kısa videolarla uzun videoları değiştirdim herhangi bir sorun yaşamadım.

Pm lere dönüş yapıldı hocam.

Bağlantıda sorun yok ama yt kanaldan video çekip yükletemedim.

Eğer devamlı hatalı olarak gösteriyorsa ya videoyu indiremiyordur (bu genelde onaylı kanallarda olur) veya api anahtarı sorunludur video başlığını çekemiyodur.

Bu botta daily to daily kanal takip yok mu??

Şu anda yok hocam ama en kısa sürede gelecektir.

Era hocam kapanan kanalları açık gösteriyor ,onada bi bakarmısın.

Az önce kontrol ettim sorun yoktu hocam. Rica etsem bot bilgilerinizi yollarmısınız sizin bottan kontrol edeyim.

Hocam bot şuanda sınırız kanallara video atamıyor atsa bile proxy den harcıyor. Bu sınırsız kanal konusunda talep artarsa bota entegresini seve seve yaparım.

kısa video yükleme sorunu hala devam ediyor [MENTION=11620]era[/MENTION]

Kısa video atma sorunu gün içinde yaşanan geçici bir sorundu sebebi ise proxy firmasının bazı proxylerine bir süre erişilmemesi idi ama şuanda herhangi bir sorun yok hocam.

Hocam botta şuanda varsayılan olarak gelen 3 adet proxy vardır bu 3 proxy ile günlük 250 civarı kısa video yüklemesi yapabilirsiniz. Dm nin kanal başı koyduğu video yükleme limiti ise 94 dür. Siz ister 50 50 50 50 50 şeklinde 5 kanal yaparsınız isterseniz 20 20 isterseniz 90 90 nasıl isterseniz artık:)

'' Kanalınıza 13 uzun video attığınız için kısa videoları yükleyeceğiniz zaman limit sorunu olacaktır. Eğer bu kanala tekrar yükleme yapmak isterseniz 01.02.2016 16:55:35 tarihinde lütfen tekrar deneyin. ''

Beyler; bu bildirimi neden alıyorum ??

Kanalda kısa video var ve yükleme kısa ile uzun değişimi sonuçta. ( bu arada, uzun denen videolar da 1-2 dk olan videolar yani )

---------- Spam Engelliyici 19:54 ---------- Önceki Mesaj 19:51 ----------

Elinde botla gelen 3 adet proxy var ve bunlar sağlıklı olarak her biri günlünde 70 civarı kısa video atar.

Yani 200 kadar video atabilirsin günde, bunları kaç kanala dağıtım yapacağın senin tercihin.

Misal ben; Aynı argümanlarla günde 4 kanal yapardım.

Hocam kanalınıza günlük 3 adet uzun video atarsanız dm tarafından kısa video atmanız kısıtlanır taki 24 saat dolana kadar yani şöyle diyim limit sorunu olmaması için 24 saat için kanalınızda video değiştirme veya kısa video yapılmaması gerekiyor. Video değiştirme işlemi bile uygularsanız kısa video yüklemede limite takılırsınız.

---------- Spam Engelliyici 23:10 ---------- Önceki Mesaj 23:09 ----------

[MENTION=11620]era[/MENTION] hocam botun kalıp bölümünde kalıp oluştururken açıklama,etiket,başlık 3 birlikte kalıp oluşturmayı istiyor bot bunları teker teker yapabilirmisiniz.Örnek:açıklama ile etiket kalıp oluştururken başlığa oluşturmak istemiyorum bot istiyor bunları ayrı ayrı yaparsanız sevinirim.

Hocam botta zaten hazır 6 adet kalıp var. Kalıp bölümünde Başlık ve Kalıp adını boş geçemezsiniz çünkü Başlıksız video yükleyemiyor bot:(

[MENTION=11620]era[/MENTION] hocam şunu demek istedim.Bot başlığı yt den alsın olduğu gibi açıklama etiket biz kendimiz girelim kalıpta ona göre olsun.

[MENTION=11620]era[/MENTION] hocam şunu demek istedim.Bot başlığı yt den alsın olduğu gibi açıklama etiket biz kendimiz girelim kalıpta ona göre olsun.

Hocam bu dediğinizi video arama kısmında yapabilirsiniz. Diğer bölümler tamamen kalıp sistemi ile çalışıyor.

Hocam bu dediğinizi video arama kısmında yapabilirsiniz. Diğer bölümler tamamen kalıp sistemi ile çalışıyor.

Hocam daha önce demiştim gözden kaçtı galiba.
Kısa video yüklemeyi otomatik tekrarlama şansımız yok mu? emri verirken tekrarlansın veya sadce 1 defa yükle şeklinde

Hocam daha önce demiştim gözden kaçtı galiba.
Kısa video yüklemeyi otomatik tekrarlama şansımız yok mu? emri verirken tekrarlansın veya sadce 1 defa yükle şeklinde

Tabi olabilir hocam. İsterseniz sisteme entegresini yaparım. Yanlış anlamadıysam, bot verdiğiniz kanala günlük sabit 90 kısa video atsın diyorsunuz?

Tabi olabilir hocam. İsterseniz sisteme entegresini yaparım. Yanlış anlamadıysam, bot verdiğiniz kanala günlük sabit 90 kısa video atsın diyorsunuz?

Evet bu fikiri ortaya atan arkadaşı canı gönülden tebrik ediyorum. Cidden bunu hiç düşünmemiştim. Çokda güzel olur. Ben kısa video yüklenecekler bölümüne aynı kanaldan 8-10 ekleyip duruyordum. böyle olursa daha iyi olur. Ekleyelim kanalı biz listeden kaldırana kadar hergün sırayla yüklesin listeden.

Evet bu fikiri ortaya atan arkadaşı canı gönülden tebrik ediyorum. Cidden bunu hiç düşünmemiştim. Çokda güzel olur. Ben kısa video yüklenecekler bölümüne aynı kanaldan 8-10 ekleyip duruyordum. böyle olursa daha iyi olur. Ekleyelim kanalı biz listeden kaldırana kadar hergün sırayla yüklesin listeden.

Her kanala günlük kaç kısa video atılabileceğini biz belirlemeliyiz. Bu önemli.

Daha iyisi ise şudur !

Her kanaldaki minimum kısa video sayısını kanala bir kez tanımlayacağız. Bot; O kanala video yüklendiğinde eksileni otomatik tamamlayacak.
Rica ederim :)

---------- Spam Engelliyici 03:46 ---------- Önceki Mesaj 03:33 ----------

@era

''Hocam kanalınıza günlük 3 adet uzun video atarsanız dm tarafından kısa video atmanız kısıtlanır taki 24 saat dolana kadar yani şöyle diyim limit sorunu olmaması için 24 saat için kanalınızda video değiştirme veya kısa video yapılmaması gerekiyor. Video değiştirme işlemi bile uygularsanız kısa video yüklemede limite takılırsınız.''

iyi güzel de üstadım, ben kanala sadece ve bot ile 50 adet kısa video attım. Üzerine de yine bot ile 20 adet 1 dk lık video değiştir talimatı verdim. 13 tanesi yüklendi, gerisi beklemede, bottan gelen mesaj da aşağıda. Bir yerde ters giden bir şey oldu ama, ben çözemedim :)

'' Kanalınıza son 24 saat içinde 13 tane uzun video atmışsınız
Kanalınıza 13 uzun video attığınız için kısa videoları yükleyeceğiniz zaman limit sorunu olacaktır. Eğer bu kanala tekrar yükleme yapmak isterseniz 01.02.2016 16:55:35 tarihinde lütfen tekrar deneyin.
Kanalınıza son 24 saat içinde hiç video kısa video atmamışsınız. ''

Son düzenleme:
Dünden beri video değiştirmede bir yavaşlık ve işlenmeme varmı arkadaşlar sistemi kullananlar bilgi verebilirmi ?

4 5 saattir kısa videolar yüklenmiyor uzun videolar yüklenmiyorlar öle kaldılar

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri