@
era Hocamız bot aracılığı ile bizlerden taleplerimizi iletmemizi istemiş. Ben de nacizane programı daha da güzelleştirebileceğini düşündüğüm birkaç özellikten bahsettim.
İnşallah en kısa zamanda bu özelliklere de kavuşuruz.
Taleplerim:
1-60 dakikadan Uzun Videoları Part'lara Bölme
Kanallarımız 60 dakikadan uzun video değişimine açık kanallar olmadığı için 60 dakika üzeri videoları yükleyemiyorum.
Youtubede A Kanalındaki 25 videodan 10 tanesi 60 dakika üzeri videlor ve kimisi 2 saat üzeri videolardır. A kanalındaki videoları bot yüklerken 60 dakika üzeri olan videoları parçalasın ve mesela videonun ismi Barbie olsun. Parçalayıp Barbie Part 1, Barbie Part 2 şeklinde parçalayıp yüklesin.
2-DM to DM
Dailymotion'dan Dailymotiona Kanal çekebilelim ve Takipler bölümünde Dailymotion kanal takibi yapabilelim.
3-Fazlalık Menüden Kurtulma
Kanallar İşlemleri Menüsü kalksın. Direk Kanallar diye basınca Kanallar ekranı gelsin. Boş yere 2 kere tıklıyoruz. Gereksiz bence.Zaten Kanallar ekranında Yeni Kanal Ekle butonu mevcut. Fazlasıyla her yere tıklıyoruz zaten. Ne kadar az tıklarsak o kadar iyi bizim için.
4-Kanal İçeriğini Görünteleme ve İşlem Yapma
Kanal içerik diye bir bölüm açılabilir. Ekranda seçtiğimiz kanalın içindeki videoları listelesin ve toplu şekilde işlem yapalım. Listelemeyi yaptığında içinden istediklerimizi silebilelim.
Açıklama Yapayım Bu Konu Hakkında: Mesela benim bilgisayardan yükledikelerimin isimleri değişmedi ama videolar yüklendi. Daha sonra aynı kanala bot tarafından yüklenen videolar değiştirildiğinde isim ve video değişti. o isimi değişmeyen videoları silmek için ve daha ilerisinde toplu parça parça silmeler için güzel bir özellik olur bize.
5- TORRENT to DM
Torrentten indirip yükleme olayını yapabilseniz çok mükemmel olur. Hatta yılın olayı olur diyebilirim(Kabul ediyorum bu sizi bayağı bir uğraştırabilecek bir eklenti, az çok programlama bilgileme dayanarak böyle düşündüm.)
6-Toplu Küçük Resim
Kanaldaki videolara toplu küçük resim tanımlayabilsek süper olur. Bunu bir tık ilerisi şöyle olabilir. Kanalı eklerken Kanala 8-10 tane küçük resim tanımlarız. Kanala yüklenen videolara bu küçük resimleri karma yaparak yükleyebilir. Bu da deli bir özellik olur.
7-Bilgisayardan Yüklemelerde Video Uzantısı Kısıtlamasını ortadan kaldırmak
Bilgisayardan Video Yüklerken Video uzantılarına MKV,FLV gibi işe yarayabilecek birkaç uzantınında getirilmesi lazım
@
era hocam'a Saygılarımla