Dailybotum.com | Dailymotion video yükleme botu

• Kullanıcı era
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Dailymotion Yararlı Programlar
ama ben genele gizliye almak için girmedim oraya:( o sekme Kanaldaki Videolar sekmesi hocam. zaten ayrı bir gizli&genel sekmesi yapmışsınız.

Son olarak şu yüklenenler listesine bir filtre sistemi getirmeniz mümkün mü hocam

Pardon hocam oradaki buton adını değiştirmeyi unutmuşum:)

Nasıl bir filtre hocam?

Pardon hocam oradaki buton adını değiştirmeyi unutmuşum:)

Nasıl bir filtre hocam?

Mesela şu üst sekmeden Screenshot by Lightshot Kanalı seçebilirsek süper olacak hocam.

Birde ben dün gece 21.01.2016 00:55 de kanala kısa video yükledim 96 adet. 21.01.2016 00:59 gibi bitti. Ama şuan proxyler full görünüyor halen 30 ar slot boşalması gerek miyor mu?

Hocam siparişler yetişecekmi bu gece?

Siparişlerin teslim edildi hocam. Sizin siparişiniz gelmedi mi?

Mesela şu üst sekmeden Screenshot by Lightshot Kanalı seçebilirsek süper olacak hocam.

Birde ben dün gece 21.01.2016 00:55 de kanala kısa video yükledim 96 adet. 21.01.2016 00:59 gibi bitti. Ama şuan proxyler full görünüyor halen 30 ar slot boşalması gerek miyor mu?

Tabi hocam en kısa sürede düzenleyeceğim.

Hocam 1 saate kadar yüklemeye başlayacaktır.

Bir kaç saniyelik videoların çoğu black liste alındı .. Programı alcaktım ama biraz bekliyim

Kısa video olarak devamlı aynı videoları atarsanız hata verir hocam farklı videolar atın.

Üstad ben hep 1 saniyelik yüklemiştim kısa videolarımı bilgisayarımdan.Sorun olmadı ama 2 saniyelik olması mı şart acaba ?
1 adet proxi ücreti 1 dolar mı ?

Üstad ben hep 1 saniyelik yüklemiştim kısa videolarımı bilgisayarımdan.Sorun olmadı ama 2 saniyelik olması mı şart acaba ?

15 saniye ye kadar yükleyebilirisniz. Ama kanal ayarlarından 15 saniyeyi seçmeniz gerekir.
[MENTION=11620]era[/MENTION] hocam elinize sağlık pc den yüklediğim videoları sorunsuz tanıdı ve değişti:)

Üstad Kanallarım ana sayfasında yuklenecek kısa videolar sütunu lazım gibi.

Çok Mühim Soru [MENTION=11620]era[/MENTION] Hocam

Mesela A kanalı 95 tane kısa video yüklü ve bu kanaldaki videolar değişsin diye youtubeden bir kanal bulduk ve youtube kanalında 300 video var. bu 300 videoyu listeye ekliyor ama 90 tane değişebilecek kısa video var. ertesi gün tekrar 90 tane kısa video yüklesek, geriye kalanlarıda otomatik değiştirir mi?

Mesela A kanalı 95 tane kısa video yüklü ve bu kanaldaki videolar değişsin diye youtubeden bir kanal bulduk ve youtube kanalında 300 video var. bu 300 videoyu listeye ekliyor ama 90 tane değişebilecek kısa video var. ertesi gün tekrar 90 tane kısa video yüklesek, geriye kalanlarıda otomatik değiştirir mi?

Aynen beklemeye alır, sen kısa video takviyesi yaptın mı kalanları da yükler. hatta, kısa videolarıda iki üç parti tanımlarsın 90 lık, onlarıda otomatik yukler. Okaaa yani :) Helal olsun yapana.

Son düzenleme:
Aynen beklemeye alır, sen kısa video takviyesi yaptın mı kalanları da yükler.

Deneyimli insanın hali bir başka oluyor :) Sağol kardeşim.

---------- Spam Engelliyici 03:33 ---------- Önceki Mesaj 02:40 ----------

Güzel bir soru daha :
Bot Ayarları ekranında en altta

Video MB Limiti
Günlük Limit : 300 MB (Video başı)

Yani youtubeden çekilen videoların MB olarak limiti 300 mb mi yani 700-800 mb ise yüklemeyecek mi? yada bilgisayardan yükleyeceğimiz videoların boyutu 500-600 mb ise yüklemeyecek mi?

kısa video yükleme mantığı nasıl ? url giriyorum youtube'tan 5-6 dakikalık video 15 dakika oldu yüklenen 0 bilenler cevaplayabilir mi :O

1 - kıs video hakkınız değişmez saliselikde yüklesen 95 hakkın vardır.
Bot için fikirlerimi söyliyim botu alıcaktım bugün fakat bekliyi dedim çünkü Daily bugün yaptığı ödemelerde 43 günlük tüm kazancın ödemesini gerçekleştirdi belliki yeni bir projenin içersindeler. Forumda paylaşılmadan önce kısa video mantığını bilenlerde biriyim o günden bugüne kullandığım kısa videom bugün blackliste alındı buda bize yeniliğin ilk ipucunu veriyor Artık farkındalar Biraz esnek dvrandılar bu işi biraz sıkılaştırcakları anlamına geliyor Keşke bot çıkmasaydı demek istiyorum ama artık çıktı yapıcak bişey yok Fakat kısa sürede belirginliğini iyice ortaya çıkaracak bir süreç başlıycak bundan emin olun dikkatli olun banlamalar başlıycaktır..

Daily

1 - kıs video hakkınız değişmez saliselikde yüklesen 95 hakkın vardır.
Bot için fikirlerimi söyliyim botu alıcaktım bugün fakat bekliyi dedim çünkü Daily bugün yaptığı ödemelerde 43 günlük tüm kazancın ödemesini gerçekleştirdi belliki yeni bir projenin içersindeler. Forumda paylaşılmadan önce kısa video mantığını bilenlerde biriyim o günden bugüne kullandığım kısa videom bugün blackliste alındı buda bize yeniliğin ilk ipucunu veriyor Artık farkındalar Biraz esnek dvrandılar bu işi biraz sıkılaştırcakları anlamına geliyor Keşke bot çıkmasaydı demek istiyorum ama artık çıktı yapıcak bişey yok Fakat kısa sürede belirginliğini iyice ortaya çıkaracak bir süreç başlıycak bundan emin olun dikkatli olun banlamalar başlıycaktır..
Dailymotion Kanalları çok aşırı göze batmayanları banlamayacaktır. Çünkü rakibi Youtube ye yetişmek istiyor ki bence bu süreç biraz uzun sürsede youtubeye çok yaklaşacaktır. Uzun süredir yüklediğin kısa videon blackliste düştüyse yenisini yapmalısın. ben her kanal için 2 saniyelik yeni video yapıyorum. zaten 10 saniyemi bile almıyor.

[MENTION=11620]era[/MENTION] hocam şu hata verenleri toplu olarak nasıl siliyoruz. Screenshot by Lightshot
bir de yutubumda hataya tıkladığımızda hatanın kaynağı belli oluyordu vido indirirken mi hata aldı yoksa yüklerken mi göremiyoruz şuan.
Ve bilgisayardan toplu olarak video yüklenmiyor mu hocam.
ve şuraya bir % lik konulsa iyi olur hocam şu kadar yüklendi şu kadar kaldı diye :) çok mu şey istedim:)

Son düzenleme:

2 sn olması şart değil. Genel ayarlar sekmesinden Kısa Video Süresini yükseltirseniz bot sorunsuz yükleyecektir.

1 proxy evet 1$ dır.

15 saniye ye kadar yükleyebilirisniz. Ama kanal ayarlarından 15 saniyeyi seçmeniz gerekir.

[MENTION=11620]era[/MENTION] hocam elinize sağlık pc den yüklediğim videoları sorunsuz tanıdı ve değişti:)

Teşekkür ederim:)

Üstad Kanallarım ana sayfasında yuklenecek kısa videolar sütunu lazım gibi.

Kanallar sekmesine Yüklenecek kısa videoları diyorsunuz sanırım, o zaman orası çok kalabalık oluyor hocam:(

Evet hocam diğer gün tekrar kontrol eder kanalda kısa video varsa kalan videoları yüklemeye başlar.

Deneyimli insanın hali bir başka oluyor :) Sağol kardeşim.

---------- Spam Engelliyici 03:33 ---------- Önceki Mesaj 02:40 ----------

Güzel bir soru daha :
Bot Ayarları ekranında en altta

Video MB Limiti
Günlük Limit : 300 MB (Video başı)

Yani youtubeden çekilen videoların MB olarak limiti 300 mb mi yani 700-800 mb ise yüklemeyecek mi? yada bilgisayardan yükleyeceğimiz videoların boyutu 500-600 mb ise yüklemeyecek mi?

Hocam yüklemeye devam eder. Bu limit render lı video yüklemeler için geçerlidir. Eğer siz direk çekip atıyorsanız o zaman sorun yok.

kısa video yükleme mantığı nasıl ? url giriyorum youtube'tan 5-6 dakikalık video 15 dakika oldu yüklenen 0 bilenler cevaplayabilir mi :O

Bot ip yollar mısınız hemen inceleyeyim.

[MENTION=11620]era[/MENTION] hocam şu hata verenleri toplu olarak nasıl siliyoruz. Screenshot by Lightshot
bir de yutubumda hataya tıkladığımızda hatanın kaynağı belli oluyordu vido indirirken mi hata aldı yoksa yüklerken mi göremiyoruz şuan.
Ve bilgisayardan toplu olarak video yüklenmiyor mu hocam.
ve şuraya bir % lik konulsa iyi olur hocam şu kadar yüklendi şu kadar kaldı diye :) çok mu şey istedim:)

En kısa sürede halledeceğim hocam:)

hayırlı olsun güzel hocam

Teşekkür ederim sağolun hocam.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri