[MENTION=11620]era[/MENTION] hocam 2 video denedim pc den yükleme hata aldım:S biri 184 MB ve 24 dk olmasına rağmen hata verdi:S
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Pardon hocam oradaki buton adını değiştirmeyi unutmuşum
Nasıl bir filtre hocam?
[MENTION=11620]era[/MENTION] hocam 2 video denedim pc den yükleme hata aldım:S biri 184 MB ve 24 dk olmasına rağmen hata verdi:S
[MENTION=11620]era[/MENTION], Üstadım, benim proxiler olur mu yakında
Ayrıca, Orada yani ''kanallar '' sayfasında kısa video sekmesinin solunda yuklenecek kısa video sekmesi olması konusunda ısrarcıyım. Zira, asıl darboğazı yaratan konu bu ki her an göz önünde olmalı. Çok kalabalık ise , misal durum sütunu kalkabilir.
bu siteyi satin almakla sanirim hayatinizin en iyi kararini verdiniz
Talep : Youtubede 60 dakikadan uzun video olan kanallar var. mesela kanalda 50 videonun 45 tanesi 50 dakikalik 5 taneside 120 dakikalik diyelim. Ben bu kanali yukletmek istedigimde kanaldaki 60 dakikadan uzun olan videolari 60 ar dakika olacak sekilde bölse ve o uzun videonun ismi ahmet diyelim ahmet part 1 part 2 part 3 eklese sonuna ve yuklese olur mu. Yapilabilir mi? Yapılırsada çok güzel olur kanaatindeyim.
SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Era hocam ne yaparsam yapayım 8 9 tane kısa video yüklüyor ondan sonra kalıyor.
dediginiz gibi google apı ve daily apı alıyorum ,silip yeni alıyorum ,ama
8 ila 9 kısa video da kalıyor.nerde yanlış yapıyorum anlamdım gitti.
lütfen yardımcı olun![]()
[MENTION=11620]era[/MENTION] hocam. Çoğu kanalımda Kisa videolar degistirirken youtubeden cekilen videonun ismi ile degismiyor. Kisa videonun ismi degismiyor yani. Videoyu degistiriyor ama isim aynı kalıyor.
SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
[MENTION=11620]era[/MENTION] hocam pmlere bakarmısınız ödeme pmi yolladım
[MENTION=11620]era[/MENTION] hocam tavsiye: videoları yoruma toplu olarak kapatma mümkün mü
Bot hicbir islem yapmiyor hocam bendepm ile gonderdim ipyi
Mobil Mesaj
Kısa video sorunsuz yükleniyor şimdi.
Ama 2 farklı kanalda farklı videolar denedim biri YT yo DM öteki Bilgisayardan yükleme 2 si de hata almış [MENTION=11620]era[/MENTION] hocam hatanın nedenini botta görmemiz lazım blacklistten dolayı mı duruyor yoksa farklı bir sorun mu bilemiyoruz birde 90 küsür video oyle hatalı kaldı tek tek silmek çok vakit alıyor.
[MENTION=11620]era[/MENTION] bot bilgisi vermeye gerek yok sorun videolarda sanırım özgün bir video denedim sorunsuz attı hocam. Fakat şu yüklenecek listem karman çorman oldu oraya bir filtre şart![]()
Bot ne işimize yarıcak ben çözemedım hala herşey eksiksiz yenı kanal ekledım sıfresını bıle değiştirdim eee herşey tamam 1 2sanıyelık videoları hala atmadı botu kotulemıyorum yanı ama kullanamıyoruzki hocam
[MENTION=11620]era[/MENTION] bot bilgisi vermeye gerek yok sorun videolarda sanırım özgün bir video denedim sorunsuz attı hocam. Fakat şu yüklenecek listem karman çorman oldu oraya bir filtre şart![]()
Listenin haricinde, hangi kanala ne kadar video yuklenicek gibi bir tablo da olsa iyi olur.
Bir de
Kanalda kısa videolar bittiğinde değişim için verilen videolar beklemeye geçiyor. Aynı kanala yeniden kısa video attığımızda, beklemeye geçen videoların otomatik olarak yüklenmeye başlaması lazım.
Ama başlamadıbilgisi olan var mı ?
Bot ne işimize yarıcak ben çözemedım hala herşey eksiksiz yenı kanal ekledım sıfresını bıle değiştirdim eee herşey tamam 1 2sanıyelık videoları hala atmadı botu kotulemıyorum yanı ama kullanamıyoruzki hocam
Bu hafta sonu oraya bir filtre getireceğim
2. Bot artık kısa videoları otomatik olarak algılıyor ama! bunun için botun varsayıolan kısa videolar için video uzunluğu 2 sn dir bunu siz genel ayarlardan 15sn kadar çıkartabilirsiniz. Yani kanalınızda 7sn lik kısa videolar varsa genel ayarlar sekmesinden Kısa Video Süresini değiştirmeniz gerekiyor.
Bunu uygulayın. Kısa video kontrolleri 1 saate bir yapılıyor.
2. Bot artık kısa videoları otomatik olarak algılıyor ama! bunun için botun varsayıolan kısa videolar için video uzunluğu 2 sn dir bunu siz genel ayarlardan 15sn kadar çıkartabilirsiniz. Yani kanalınızda 7sn lik kısa videolar varsa genel ayarlar sekmesinden Kısa Video Süresini değiştirmeniz gerekiyor.
Bunu uyguladınız mı hocam?
Video 1saniyeydi zaten hocam
[MENTION=11620]era[/MENTION] üstadım son eklediğim kanallarımdaki kısa videoları bot görmüyor ( bir tanesinde çok önceden yüklediklerim var onları görüyor.79 adet sizi yanıltmasın o videolar eskidir onlar. ).Size Ip mi özelden yolluyorum bakabilirmisiniz ? Kısaları yeni yükledim ondan olma ihtimali var mı ? Yoksa yükler yüklemez görüyor mu ? Bottan saniye ayarlarını da yaptım.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.