Merhabalar ayın 16 sından ıtıbaren baslanıcagı soylenıyor odeme alan arkadaşlar buradan bıldırım yapabılırse iyi olur.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
o multı kaynaklanıyor olabılır actıgım hesaplar yurt dısından ozel proxy actıgım kanaşllar 1.5 gun suruyor banka bılgılerın acılması maıl fln atmayı dene ıstersenBanka bilgilerini giremedim daha ben bu sorunu yaşayan var mı ?
kanalı açtığımdan (3 hafta önce) beri böyle ödeme eşiğine ulaştık ne yapacağız hocam?
Your account is being processed.
Please, try again later or contact us at [email protected].
o multı kaynaklanıyor olabılır actıgım hesaplar yurt dısından ozel proxy actıgım kanaşllar 1.5 gun suruyor banka bılgılerın acılması maıl fln atmayı dene ıstersen
odeme alan olursa konuyu uplayın arkadaşlar bugun ıtıbaren baslıcak heralde odemeler.
Ödeme alalım zaten çok degısık seyler yapıcam ayvan gıbı para bırıktı ıcerde ekım alırız %80 10 gun ıcınde ama el degıstırdıya fırma ondan boyle gec oduyorlar herkez 100 dolar kazanmıyorkı dostum 25k 30k dolarlı kanallar var benım arkadaşlarda ondan geç oduyorlar buyuk bussuru kanal var
karşı tarafdakı adamlar youtube degil parayı onune saysın boyle şeylerın olması normalİlla söyleyeceksin değil mi ?
Kardeşim burası gövde gösterisi yapılacak yer değil şu forumda seni çözemedim gitti eğer çok kazanıyorsan sende kalsın herkese gösteri yapmana gerek yok ayrıca zaten yasak.karşı tarafdakı adamlar youtube degil parayı onune saysın boyle şeylerın olması normal
sen burdan onu mu çıkartıyorsun govde gosterı fln yok maıl konustugum cevapları yazıyorum buraya 25k 30k dolarlı kanalların algorıtması yuzunden odemeler gecıkıyor burunun neresı govde gosterısı ?Kardeşim burası gövde gösterisi yapılacak yer değil şu forumda seni çözemedim gitti eğer çok kazanıyorsan sende kalsın herkese gösteri yapmana gerek yok ayrıca zaten yasak.
Kardeşim burası gövde gösterisi yapılacak yer değil şu forumda seni çözemedim gitti eğer çok kazanıyorsan sende kalsın herkese gösteri yapmana gerek yok ayrıca zaten yasak.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.