Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Sonunda be. Teşekkürler hocam
hocam full takip sonunda sevindirici haber50 kere bakıyodum günde rica ederim hocam
Valla sorma ya. Psikolojim bozulacak sonunda. Devamlı ödemeler kısmına bakmakdan![]()
ben eylülüde agustosla birlikte öderler diye düşünüyorum aslında ama eylülde hala eksik günler var.
Benim şahsi fikrim, yarın ödemeler bankaya gelir
Benim şahsi fikrim, yarın ödemeler bankaya gelir
bi üstte samet e yazdığım gibi hocam hazirandaki gibi olur sanırım ay içinde ikiside gelir umarım
---------- Spam Engelliyici 23:13 ---------- Önceki Mesaj 23:11 ----------
aynen 13 veya 22 tarihlerinde oluyor ödemeler eksik 4 de güncellenirse önümüzdeki haftaya kadar süper olur
ağustosu komple saymadığı için bende kesinleşen birşey yok
Hocam emin misin, eylül'e bakıyor olmayasın ?
![]()
Burdan bakmıyor muyuz
hani bendede olan bagzı kanallarda aylarca reklam çıkmadı ya hocam,seninde bu kanalda agustosda böyle bi sorun mu vardı?
ağustosu komple saymadığı için bende kesinleşen birşey yok
kesinleşen paranın yanındaki yıldız işareti kalkıyor mu? o şekilde mi kesinleştiği anlaşılıyor beyler. bir de ödeme tarihi ne zaman oluyor acaba?
Topu topuna 2 kanal var onlarda zaten ağustosta saymamış kesinleşen bişi yok.
ağustosda eksik gün yok hocam sadece eylülde son 4 gün ekimde ise 1 ri eksik videomonetization gelip ağustosu seçersen gösterir
edit : para kazanması kapanmıştır belki kanalın
---------- Spam Engelliyici 12:00 ---------- Önceki Mesaj 11:58 ----------
aynen öyle yıldız kalkarsa ödemen kesinleşir 100 usd eşiğini geçersen ödeme alırsın kesinleşende belli olmuyor ama 13 veya 22 sinde ödüyolar genelde bazende öteliyolar ödemeyi
---------- Spam Engelliyici 12:02 ---------- Önceki Mesaj 12:00 ----------
ağustos daki tüm günler güncel hocam eylül ekim de güncellenmişse sıkıntı olabilir ama eylül ekimde de saymıyorsa para kazanması kapanmıştır kanalın
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.