dailymotion Ağustos kazançı Kesinleşti

• Kullanıcı ssnrr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - DailyMotion Aylık Ödemeler
ben eylülüde agustosla birlikte öderler diye düşünüyorum aslında ama eylülde hala eksik günler var.zaten 2 kuruş bi para verecekler bana,onuda çok stres yapmıyorum sizler gibi :D

ben eylülüde agustosla birlikte öderler diye düşünüyorum aslında ama eylülde hala eksik günler var.

bi üstte samet e yazdığım gibi hocam hazirandaki gibi olur sanırım ay içinde ikiside gelir umarım

---------- Spam Engelliyici 23:13 ---------- Önceki Mesaj 23:11 ----------

Benim şahsi fikrim, yarın ödemeler bankaya gelir

aynen 13 veya 22 tarihlerinde oluyor ödemeler eksik 4 de güncellenirse önümüzdeki haftaya kadar süper olur

Benim şahsi fikrim, yarın ödemeler bankaya gelir

eylülüde göndersin,ben pazartesiyi beklerim :) ödeme yapıldı diye mail gelmedi henüz bana dmden,yarın gelecegini düşünmüyorum.cuma gelsede olur yani hafta sonuna yakalanmazsak sorun degil.

---------- Spam Engelliyici 23:16 ---------- Önceki Mesaj 23:15 ----------

bi üstte samet e yazdığım gibi hocam hazirandaki gibi olur sanırım ay içinde ikiside gelir umarım

---------- Spam Engelliyici 23:13 ---------- Önceki Mesaj 23:11 ----------

aynen 13 veya 22 tarihlerinde oluyor ödemeler eksik 4 de güncellenirse önümüzdeki haftaya kadar süper olur

bu ayda sadece 4ü eksik günlerin ama geçen ayında son 4-5 günü yoktu hocam.

ağustosu komple saymadığı için bende kesinleşen birşey yok

Hocam emin misin, eylül'e bakıyor olmayasın ?

fa847630fd1a4b1197997cb679866c07.png

Burdan bakmıyor muyuz

kesinleşen paranın yanındaki yıldız işareti kalkıyor mu? o şekilde mi kesinleştiği anlaşılıyor beyler. bir de ödeme tarihi ne zaman oluyor acaba?

hani bendede olan bagzı kanallarda aylarca reklam çıkmadı ya hocam,seninde bu kanalda agustosda böyle bi sorun mu vardı?

ben yükleyip geçiyordum hocam dailyde böyle sorunlar olduğunu bilmiyordum mayısın yarısıdnan başlayıp haziran temmuz ağustos komple saymamış. seninle konuştuktan sorna itiraz etmiştim

http://www.ytpara.com/dailymotion-h.../105667-dailymotion-sizde-de-saymiyor-mu.html

burdaki cevabı vermişlerdi sonra bende kanaldan ümidi kesip yeni jkanallar açtım eski kanallarım saymaya başladı bi kaç gün sonra

Topu topuna 2 kanal var onlarda zaten ağustosta saymamış kesinleşen bişi yok.

ağustosu komple saymadığı için bende kesinleşen birşey yok

ağustosda eksik gün yok hocam sadece eylülde son 4 gün ekimde ise 1 ri eksik videomonetization gelip ağustosu seçersen gösterir

edit : para kazanması kapanmıştır belki kanalın

---------- Spam Engelliyici 12:00 ---------- Önceki Mesaj 11:58 ----------

kesinleşen paranın yanındaki yıldız işareti kalkıyor mu? o şekilde mi kesinleştiği anlaşılıyor beyler. bir de ödeme tarihi ne zaman oluyor acaba?

aynen öyle yıldız kalkarsa ödemen kesinleşir 100 usd eşiğini geçersen ödeme alırsın kesinleşende belli olmuyor ama 13 veya 22 sinde ödüyolar genelde bazende öteliyolar ödemeyi

---------- Spam Engelliyici 12:02 ---------- Önceki Mesaj 12:00 ----------

Topu topuna 2 kanal var onlarda zaten ağustosta saymamış kesinleşen bişi yok.

ağustos daki tüm günler güncel hocam eylül ekim de güncellenmişse sıkıntı olabilir ama eylül ekimde de saymıyorsa para kazanması kapanmıştır kanalın

ağustosda eksik gün yok hocam sadece eylülde son 4 gün ekimde ise 1 ri eksik videomonetization gelip ağustosu seçersen gösterir

edit : para kazanması kapanmıştır belki kanalın

---------- Spam Engelliyici 12:00 ---------- Önceki Mesaj 11:58 ----------

aynen öyle yıldız kalkarsa ödemen kesinleşir 100 usd eşiğini geçersen ödeme alırsın kesinleşende belli olmuyor ama 13 veya 22 sinde ödüyolar genelde bazende öteliyolar ödemeyi

---------- Spam Engelliyici 12:02 ---------- Önceki Mesaj 12:00 ----------

ağustos daki tüm günler güncel hocam eylül ekim de güncellenmişse sıkıntı olabilir ama eylül ekimde de saymıyorsa para kazanması kapanmıştır kanalın

genel değil zaten hocam bazı kişilerde saymamış bende dahil

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri