Akbank ödeme alan olursa beğenme batınına basabilir mi?
Akbank TL Alıyorum bende genelde 2.günü sabah 9 ile 10 arası hesaba düşüyor
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Akbank ödeme alan olursa beğenme batınına basabilir mi?
ödemeler bitti mi ya? Benim kuveyt dolar ödemesi hala gelmediVar mı benim gibi bekleyen başka?
ödemeler bitti mi ya? Benim kuveyt dolar ödemesi hala gelmediVar mı benim gibi bekleyen başka?
Paypal ödemesi gelen varmı ?
---------- Spam Engelliyici 12:53 ---------- Önceki Mesaj 12:52 ----------
Yanlış hatırlamıyorsam 2 3 aydır o banka ile sorun yaşıyorsun hala o bankaya almaya devam ediyorsun sende be hocam
Paypal ödemesi gelen varmı ?
---------- Spam Engelliyici 12:53 ---------- Önceki Mesaj 12:52 ----------
Yanlış hatırlamıyorsam 2 3 aydır o banka ile sorun yaşıyorsun hala o bankaya almaya devam ediyorsun sende be hocam
haziran gelmedi. temmuzu aldım. bu sefer de ağustos gelmedi![]()
1k izlenime ortalama nekadar alıyorsunuz
1k izlenime 4$ kaldımı hocam böyle kanallar, ben onlar güzel atlara binip gittiler zannediyordumbu ortalamayı vermek zor.bunu etkileyen o kadar çok şey var ki.mesela bi kanalımda 1k izlenime 20-25tl alıyorken bi başka kanalımda 1k izlenime 0.10tl alıyorum.hatta öyle ki,birebir aynı içerigin yüklü oldugu 2 farklı kanalda dahi bu derece fark olabiliyor.
1k izlenime 4$ kaldımı hocam böyle kanallar, ben onlar güzel atlara binip gittiler zannediyordumbende kalmadı şahsen.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.