bütün kanallar mı sıfır çeker? bu nasıl iştir böyle hiç iletişim kuran yokmu neden böyle oldu diye. ayın 25inden sonra full 0
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Regarding your January revenues, we inform you that we're working on a new ad platform to improve the playback of your videos and improve the monetization of your video.
During the migration, you may experience some issues on your dashboards. Be sure that this issue is temporary, and that your videos are still correctly monetized and tracked.
şair nedemek istemiş
ido skypeye bak bi
Geçen ayki kazanç - 0.65$
Bu ay yine tüm göstergeler 0.0
Daily yine kanaldaki para kazanmayı kafasına göre kapattı herhalde.
Geçen ayki kazanç - 0.65$
Bu ay yine tüm göstergeler 0.0
Daily yine kanaldaki para kazanmayı kafasına göre kapattı herhalde.
Selam..
Aralık ayı normal bazı günlerde gelirler vardı şimdi baktım orasıda sıfırlanmış.. acaba bendemi böyle sizdede aralık sıfırlanmışmı
Selam..
Aralık ayı normal bazı günlerde gelirler vardı şimdi baktım orasıda sıfırlanmış.. acaba bendemi böyle sizdede aralık sıfırlanmışmı
12 şubatı 13 şubata bağlayan gece dananın kuyruğu kopucak..aynı durum baktım şimdi amaçlarını anlamadığım tek yer dm kesik atmaya hazırlanıyorlar sanırım
+ güncel bakiyede 0 lanmış aralık kazançı
12 şubatı 13 şubata bağlayan gece dananın kuyruğu kopucak..
Sağlam bir kaynakdan ögrendim
Aralık ayında adsenseden kesinleşme olmayınca o ayı bize en düşük kazançdan vericekler yada vermiycekler.
Herşey ocak kesinleşmelerine bağlı o tarihi beklemek lazım..
Eğer 12 şubat adsense gene kesinti olursa sorun devam edicek.. sıkıntısız adsense kesinleşmesi olursa herşey normale dönücek..
aralık ayını komple sıfırlamıslar. 2 aydır duzelicek diye beklerken su duruma bak. zaten umudum yoktu bunlardan paraların uzerine yatıcaklar oyle gorunuyor
ben baktığımda komple 0 değildi bazı günlerin reklam sayıları duruyordu şimdi girilmiyor
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.