Ay sonu yaklaşınca saçmalamaya başladı yine 26'sı berbat ötesi 
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hocam beterin beteri var, cpmi 0.00 olan kanallarda var, 0.17 iyi yine26 haziran güncel.
edit : bu dm kadar garip biyer görmedim arkadaş.bakmayayım diyorum ama dayanamadım,baktım.bu cpmlerin hali ne allah aşkına yav
![]()
Hocam beterin beteri var, cpmi 0.00 olan kanallarda var, 0.17 iyi yine![]()
DM ödemeleri euro olarak mı yapıyor?26 haziran güncel.
edit : bu dm kadar garip biyer görmedim arkadaş.bakmayayım diyorum ama dayanamadım,baktım.bu cpmlerin hali ne allah aşkına yav
![]()
DM ödemeleri euro olarak mı yapıyor?
DM ödemeleri euro olarak mı yapıyor?
Hayır hocam sadece dolar ancak istatisklerde yanlışlıkla euro yazar takılma ona klasik dm
Benimde maalesef sıfır çeken izlenimli kanallar var öylece bırakıyorum mecburen belki bi umut arada bakıyorum
Bu daily'iyi çözen varsa banada anlatsın.
Haziranda kafasına göre Cpm ve İzlenimi arttırdı, bana göre iyi sayılan bir kazanç yakaladım kanalda.
Temmuz Cpm yine berbat izlenimlerde yine çok düşük.
Daily ne verirse kardır gözüyle bakılması lazım.
aynen öyle hocam,ne verirse çok şükür diyip sorgulamayacaksın.hep söyledigim gibi dm kadar garip biyer yokbenim bi kanal var mesela cpm olayı hep komigime gidiyor.kanal 1 yıllık,günlük kazancı hep 3$.kanal 1k izlenirse cpm 3$ oluyor,kanal 3k izlenirse cpm 1$ oluyor.ne altına iniyor ne üstüne çıkıyor hep kazancım 3$.adamlar benim kazancı sabitlemiş resmen
![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.