Dailymotion Analytics Tek Konu

• Kullanıcı akmaster_91
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Dailymotion Hakkında Soru ve Sorunlarınız
hiç bota baglamadıgım,kısa videolar yükledigim kanallardanda daha önce kapananlar oldu.sadece 1-2 tane kanalı olan,bot hiç kullanmayan biçok arkadaşında kanalları kapandıgına çok şahit oldum.bot dedigin şey api üzerinden işlem yapıyor,o apiyi kullanmaya izin verende dm zaten.botlarla alakası oldugunu sanmıyorum ama kanallardaki içerik sahiplerinin şikayeti üzerine kapatılıyor filan gibi bişeydir muhtemelen.bagzı içerikler var mesela 1 tane videosunu yükle,direkt kanalı kapatıyorlar.bunu ytdede dmdede çok yaşadım,engel,telif,uyarı yok.4 yıllık kanala at o videolardan birisini,yarına çıkmıyor kanal.ama bugün kapanan kanala şaşırdım açıkcası.en yeni videosu 2 yıllık,kanala ne girdigim var ne baktıgım ne bişey yükledigim.ayda 50$ veren,kendi halinde bi kanal bi anda kapandı.sebebini ögrenemiyoruz,itirazda edemiyoruz zaten :)

hiç bota baglamadıgım,kısa videolar yükledigim kanallardanda daha önce kapananlar oldu.sadece 1-2 tane kanalı olan,bot hiç kullanmayan biçok arkadaşında kanalları kapandıgına çok şahit oldum.bot dedigin şey api üzerinden işlem yapıyor,o apiyi kullanmaya izin verende dm zaten.botlarla alakası oldugunu sanmıyorum ama kanallardaki içerik sahiplerinin şikayeti üzerine kapatılıyor filan gibi bişeydir muhtemelen.bagzı içerikler var mesela 1 tane videosunu yükle,direkt kanalı kapatıyorlar.bunu ytdede dmdede çok yaşadım,engel,telif,uyarı yok.4 yıllık kanala at o videolardan birisini,yarına çıkmıyor kanal.ama bugün kapanan kanala şaşırdım açıkcası.en yeni videosu 2 yıllık,kanala ne girdigim var ne baktıgım ne bişey yükledigim.ayda 50$ veren,kendi halinde bi kanal bi anda kapandı.sebebini ögrenemiyoruz,itirazda edemiyoruz zaten :)

benım eskı kanallarımın hepsı kapandı,1-2 senelık kanalarda , anlıyacagın dm de risk hep var,anlıstım ama napalım sıstem boyle fatih

10 temmuz güncel

benım eskı kanallarımın hepsı kapandı,1-2 senelık kanalarda , anlıyacagın dm de risk hep var,anlıstım ama napalım sıstem boyle fatih

aynen hocam,benim demek istedigimde bu.bagzı arkadaşlar sanıyor ki mesela sadece yeni kanallar kapanıyor,ama alakası yok.eski kanalda kapanıyor,yeni kanalda kapanıyor.kanala video atmak büyük ihtimalle kapanmasını hızlandırabilir tabi ama atmasanda kapanıyor.bota bulaşsanda kapanıyor,bulaşmasanda kapanıyor.kapanacak kanal yerinde durmuyor :D

Son düzenleme:
Cpm bu ay daha da düştü İnşallah düzelir.

fatih hocam olmasa bu kadar hızlı haberimiz olmucak :)

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bütün kanallarınızda düşüş var mı hocam ?

bende de çok düşük 0.90 kadar ülkeler de iyi sebebini anlayamadım
Artış hiçbirinde yok, bazıları aynı diğerlerinde düşüş var. Ülkeler genellikle abd ve Avrupa ülkeleri ama 1$ i geçemiyor.

Artış hiçbirinde yok, bazıları aynı diğerlerinde düşüş var. Ülkeler genellikle abd ve Avrupa ülkeleri ama 1$ i geçemiyor.

cpm'nin normal seviyeleri kaçtı yani düşmeden önceki miktarları? bende bi kanal var henüz açalı 1 ay oldu bi gün 3 dolar diğer gün 0.80 sorunu çözmeye çalısıyorum ama piyasada mı sıkıntı var kategoride mi anlayabilmiş değilim

cpm'nin normal seviyeleri kaçtı yani düşmeden önceki miktarları? bende bi kanal var henüz açalı 1 ay oldu bi gün 3 dolar diğer gün 0.80 sorunu çözmeye çalısıyorum ama piyasada mı sıkıntı var kategoride mi anlayabilmiş değilim
Geçen ay 1.5 a kadar yükselmişti. 2 ay öncesine kadar 3-4 ten aşağı düşmüyordu

qvWQ6W.png

Q278DV.png

üstteki kanalıma 4 temmuzdan beri kazanç yansımıyor. Para kazanması mi gitti acaba. Nasıl düzeltiriz bu durumu. İçerikleri 2 yıl önce atıp bırakmıştım.

---------- Spam Engelliyici 10:56 ---------- Önceki Mesaj 10:51 ----------

5yQXrj.png

Galiba burayı daha yeni açtım. Bi kaç güne belli olur

17 temmuz güncel

qvWQ6W.png

Q278DV.png

üstteki kanalıma 4 temmuzdan beri kazanç yansımıyor. Para kazanması mi gitti acaba. Nasıl düzeltiriz bu durumu. İçerikleri 2 yıl önce atıp bırakmıştım.

---------- Spam Engelliyici 10:56 ---------- Önceki Mesaj 10:51 ----------

5yQXrj.png

Galiba burayı daha yeni açtım. Bi kaç güne belli olur

hocam dm kısa ve uzun ortalama 1k izlenime nekadar kazanç bırakıyor

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri