Dailymotion Bilgilendirme..

[MENTION=8469]Yumi[/MENTION] burası spam forumu falan değil,önce bunu öğren bu 1,öyle kafana göre at koşturup istediğini yapamazsın bu da 2...
biraz daha devam edersen bütün konulara saçma saçma postlar yazmaya report edeceğim bilgin olsun...

hm çünkü daha önce bi arkadaş bi konuda burası spam forumu herkes istediğini yapar diye cevap vermişti bende yapıyorum işte

[MENTION=8469]Yumi[/MENTION] burası spam forumu falan değil,önce bunu öğren bu 1,öyle kafana göre at koşturup istediğini yapamazsın bu da 2...
biraz daha devam edersen bütün konulara saçma saçma postlar yazmaya report edeceğim bilgin olsun...

Bu da 3. :)

şu günlük 2 saatten uzun video yükleme sınırıyla 1 saatten uzun video yükleyememe sınırını düzeltseler çok iyi olur aslında

Arkadaşlar dailymotion ile kazanc sıstemı hakkın'Da yardımcı olabılecek varmı acaba ?

şu günlük 2 saatten uzun video yükleme sınırıyla 1 saatten uzun video yükleyememe sınırını düzeltseler çok iyi olur aslında

Bende tam işte onu bekliyorum. Bu ay sonu dailymotion söylentilere göre limitleri kaldırıyor. Ytninde spam kanal kapatma politikası dailye göre 100 kat fazla olduğu için insanlarda dailyde arananı daha kolay bulabiliyor. Yakında daily ataklara başlar. Bende yeni daily api sistemine göre alt yapıyı inşa etmeye başladım. Pazarı iyi olacak inş. Önerim herkesin bir kanal açıp denemesidir. Ya az izleniyor filan olaylarını bir kenara atın:) Dünya kadar hit video var.

Bende tam işte onu bekliyorum. Bu ay sonu dailymotion söylentilere göre limitleri kaldırıyor. Ytninde spam kanal kapatma politikası dailye göre 100 kat fazla olduğu için insanlarda dailyde arananı daha kolay bulabiliyor. Yakında daily ataklara başlar. Bende yeni daily api sistemine göre alt yapıyı inşa etmeye başladım. Pazarı iyi olacak inş. Önerim herkesin bir kanal açıp denemesidir. Ya az izleniyor filan olaylarını bir kenara atın:) Dünya kadar hit video var.

hocam daily için sizden yeni bir hareket beklıyoruz :D

Tüm detayları burda veriyim..
Değerli arkadaşlar..
kısıtlama konusunda yanlış bilgi sahibi olmayın.. Dailydeki kısıtlama 1 Saat + videodur 59 dakkalık bir videoyu yüklüyebilirsiniz. 60 dakkalık bir videoyu yüklüyemezssiniz. 58 dakikalık bir video 4 GB olsa dahi yüklüyebilirsiniz. 1 saatlik bir video 200MB olsa yükliyemezssiniz..
Peki ama neden.. Dailymotion`un kendi sinema ağı mevcut Premium üyelik satıyor filmlerden ben buna bağlıyorum.. Birde Şehir efsanesi var. Eski üyeler 1 saat üstü videoları yüklüyebiliyormuş hangi yılın üyeleri 2011 öncesi sanırım net bir bilgi değildir..

Kanal ismini 1 kere deiştirebilirsiniz.

Partner varmı - Varsa Kolaylığı nedir - Evet arkadaşlar partner var özgüncüleri alıyor 100 dolar değilde 50 dolar olduğunda ödemenizi yapıyor.

izleme durumları - Youtubedeki o izlemeleri beklemeyin

Flagcı Varmı - Yok

Telif - Ban durumu - Arkadaşlar yepyeni bir döneme girdik Fakat sayısız telif aldım ben sayısını hatırlamıyorum fakat banlanmadım Peki banlandık banlama durumu 2 çeşit hesap dondurulur ve hesap komple silinir hesap donduruldu ise ödemenizi 6 aylık yasak süreniz dolduğunda alabilirsiniz. Tam banlandınız diyelim fakat banlandıgınızda 100 doların üstündeydiniz. o ödemenizi alırsınız (bizzat banlandım banlı kanalın parasını ödediler) Hani ban yoktu der gibisiniz. öyleki kısıtlama yokken 5 bin video attığım bir kanalı unutmuşum telif gelmiş sayısız bakmadığım ilgilenmediğim için banlandım

çerez Aynı IP - Aynı Paypal - şu ana kadar tek paypal hesabıma 8 defa ödeme aldım sorun yok fakat dediğim gibi yepyeni bir patronumuz var :) ne olur bilinmez kanallara dingonun ahrına girer gibi giriyorum sıkıntı yok

Gene sormak istediginiz bişey olursa sorun bildiğimi cevaplar bilmediğimizi beraber araştırır ögreniriz

Son düzenleme:
Şimdi arkadaşlar Bazı bilgiler vericem banka demişssiniz evet bankaya ödeme alıyorsunuz..
Fakat bir kaç uyarıda buluncam..
bankaya ödeme geldiğinde göremiyorsunuz (dolar hesabı açıksa görebilirsiniz) burda size bir önerim olucak. kesinlikle banka kur`una bozdurmayın bankaya bireysel gidip USD olarak çekin ve dövizcide bozdurun...
Bankalar için Gerekli Swift kodları Swift Kodları - Tüm Bankaların Swift Kodu
Kod ve iban girin swift girin yeterli..

Hocam verdiğiniz bilgiler için teşekkürler

Günlük kanal veya video süre limti var mı?

Ödeme periyodu nasıl?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Denemek lazım, ben ufaktan çalışmalara başladım verdiği paralar fena değil, ayrıca site paneli oldukça kullanışlı.

kimse cevap niye vermiyo bu offical paraları ne olacak eski kazançlar? 200k izlenim boşa gitti o zaman zaten toplasan 50 $ vermemiştir oda gittiyse kötü.

kazançlar güzel gördüğüm kadarıyla. şu dönemde dailymotion yardırmak istiyorum ama toplu yükleme yapan bot yok galiba.

Geçen mayıs ayında daily de çalışmıştım biraz. 3-5 tane üyeliğim vardı daha kazanmaya yeni başlamışken kapatmışlardı hesapları sorgusuz sualsiz.

Kanal kapanmalarında ödeme yapılıyor mu bilgisi olan var mı? Bir de kapatmalar eskisi gibi sık sık oluyor mu?

Arkadaşlar bilen biri detaylı bir konu açabilir mi?

[MENTION=11620]era[/MENTION] hocamın burayada eğilmesi lazım bende burayı biraz anlamaya çalışiyim bari rekabet şart oldu artık [emoji3]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Dailymotionda Telif ve eşleşen diye bişey yok. Blacklist var yani videoyu yüklediğinizde bu video blacklist der ve yükleme basarısız olur. Blacklist videoyu yüklemekde çok basittir öyle renk aç renk kapa sesle oynamanıza gerek yok.. kısacık bir işlemle geçebilirsiniz bunu burda söyliyemem isteyten özel mesaj atabilir

Dailymotion ödemeleri 100 doları geçtiginiz an işleme alınır 1 ay yada 45 gün içersinde ödenir bazen Patron çıldırıyor:) 15 günde bile yolluyor

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri