DailyMotion Hacklendi -

• Kullanıcı Hash-Ocean
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Dailymotion Hakkında Soru ve Sorunlarınız
daily de para kazanabilen varmı acaba şöyle youtube daki gibi birkaç bin tl aylık

Banada mail geldi bunu duyan uyanıklar sahte maillerde atabilirler dikkatli olun arkadaşlar mailden herhangi bir linke giderken

Banada mail geldi bunu duyan uyanıklar sahte maillerde atabilirler dikkatli olun arkadaşlar mailden herhangi bir linke giderken

[email protected] mailin geldiği adres aynen dikkatlı olmak lazım yönlendirme varsa linki kontrol etmek lazım ŞİFREYİ ELE GEÇİRSELER BİLE MAİL DEĞİŞTİRİRKEN DM DEN LİNK GELİYOR MAİL LİNKİ İLE DM KANAL ŞİFRESİNİ AYNI YAPMAYIN 2 ay önce yaşadım şifreyi değiştirmiş maili değiştirme talebinde bulunmuş kimlik yollarak yeni şifre istedim

Hello ,

It has come to our attention that a potential security risk, coming from outside Dailymotion may have comprised the passwords for a certain number of accounts. The hack appears to be limited, and no personal data has been comprised.

Your account security is extremely important to us and we are taking all necessary steps to identify potential flaws and fix them. However, to be on the safe side, we are strongly advising all of our partners and users to reset their passwords. When defining a new password we recommend that your new password contains eight or more characters, is not obvious (EG: password1234), and not to use the same password on multiple sites.

To reset your password, please complete the following steps:

- Go to the Dailymotion website
- Log in to your account
- Use the dropdown menu in the top right-hand corner to access your settings
- Select Account Settings
- Enter a new password and save the changes

If you use Dailymotion in your app or services though the oAuth2 grant_type=password (https://developer.dailymotion.com/api#oauth-client-native-application) you should update your app or services with your new password.

We would like to remind that the best way to authenticate your app or services is to use refresh-token method (https://developer.dailymotion.com/api#using-refresh-tokens). If you use this authentication method you do not have to update your app or services after the password change.

bizim 100 dolar kazandıran kanalımızlamı ugrascaklar :D

Amaçları gövde gösterisi. Ama bu çalınan hesapları paylaştıkları platformlar var ve onlar sömürmesede o insanlar çatır çatır sömürürler o hesapları :) Dikkat etmek lazım.

Instagram hesabima giris tespit edilmis. Daily ile ayni maile kayitliydi. Sifrem daily ve inatagramda ayniydi. Bu yuzden olabilir mi ?

kendi mailimi sorguladım btc-e de üyelik varmış unuttuğum. girip bakıyım dedim hesaba hangi iplerden giriş yapıldığına baktım 4 5 farklı ülkeden giriş yapılmış giremeyende olmuş. en son eylülde giriş yapılmış hesaba bakın hangi ülke oda :D

kendi mailimi sorguladım btc-e de üyelik varmış unuttuğum. girip bakıyım dedim hesaba hangi iplerden giriş yapıldığına baktım 4 5 farklı ülkeden giriş yapılmış giremeyende olmuş. en son eylülde giriş yapılmış hesaba bakın hangi ülke oda :D

Hahaj benim instagram hesabima da vietnam girisi tespit edildi. :D

ben linke yazdım mailleri dm mm bir şey cıkmadı bu yazıyor

Search completed in: 0.59842 seconds.

Share this search: https://www.leakedsource.com/main/[email protected]

DailyMotion.com has: 1 result(s) found. This data was hacked on approximately 2016-10-20 What is in this database?

sanırım bu databasede yok?

Fakat 1 yıl önce 7 kanal yapmıştım hiç birine login olamadım, maillerden resetledimde girdim, zaten toplasan 7 kanalın toplamı 20 dolar para yapmıyor :D

Normal Kanallarda

Süre: Video başına maksimum 60 dakika
Dosya boyutu: Dosya başına maksimum 2GB

Sınırsız Kanallarda

Süre : Sınırsız
Dosya Boyutu : Sınırsız

yazıyor.

Bende sinirsiz yazan bir kanal var ama yine de birkac video yukledikten sonra gunluk limit doldu 24 saat bekle diyor.
Birseyi yanlis mi yapiyorum acaba?

Bende sinirsiz yazan bir kanal var ama yine de birkac video yukledikten sonra gunluk limit doldu 24 saat bekle diyor.
Birseyi yanlis mi yapiyorum acaba?

dmde farklı türde hesaplar var,sınırsızda kendi arasında ayrılıyor.mesela bagzı kanallarda sınırsız yazar ama sadece 1 tane istedigin uzunlukda video atabiliyorsun yada ilk video 120dkden kısaysa 2.bi uzun video daha atabiliyorsun.sonrası dedigin gibi limite takılıyor.büyük ihtimalle ondandır senin sınırsız kanal.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri