DailyMotion Kazanc Sitemini Deneyen Oldumu ?

• Kullanıcı Serk@nYT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Dailymotion Hakkında Soru ve Sorunlarınız
Arkadaşlar partner olduktan sonra para kazanmak için herhangi bir şey yapmalı mıyız?

valla kazançlar iyi gözüküyor ama ödeme yapacaklarına çok ihtimal vermiyorum,yaklaşık 5 dolar geliyor 1000 gösterime fazla abartı

Bunlar adsense ile mi çalışıyor. :) Açıkcası hiç bilgim yok. Neyin reklamını yapıyor bunlar. Denemek lazım..

Bunlar adsense ile mi çalışıyor. :) Açıkcası hiç bilgim yok. Neyin reklamını yapıyor bunlar. Denemek lazım..

adsense reklamı da var kendi reklamları da.yanılmıyorsam yüzde 50 komisyonla çalışıyorlar,1k ya verdikleri fiyat iyi ama komisyonu da düşünmek lazım

Peki ödeme alan oldumu acaba merak ettim şimdi ha :)

r10 da bir ödeme gördüm garanti bankası hesabına gelmiş ama geçen sene şubat mart gibiydi.Burda para kazanmak bana çok kolay geliyor o yüzden sorunsuz ödeme yapacaklarına pek güvenemiyorum.Bakalım geçen ay eşiği geçtim deneme amaçlı bir kanalda eğer ocakta ödeme yaparlarsa üstünde düşünülebilir alternatif olarak

---------- Spam Engelliyici 19:45 ---------- Önceki Mesaj 19:44 ----------

direk youtube kanalı açıp adsense bağlama sistemi var bunda hocam.d yoksa kayıt olup başka ne işlemler yapmak gerek.d

valla ben partner açtım yükleme yaptım o kadar,youtube ile karıştırmadım hiç

5 - 6 ay kadar önce bi gelip deneyeyim dedim, özgün kanalımdan orda da olsun bi tane demiştim, herşeyi kayıtları falan yaptım, 3 gün içinde para kazanmaya açılma onay maili gelecek size dedi.. 3 ay sonra geldi :)

ben de bu adamlar maili 3 aya yolluyorlarsa bunlardan bi cacık olmaz dedim uğraşmadım bidaha :)

Arkadaşlar bir şsey soracam bu dailymotionda videoların görüntülenmesine istatistikten bakıyoruz peki para kazanmasına ? Yani ne kadar kazandırdığını nereden görüyoruz? bunun için ne yapmak gerekiyor video yüklemek dışında?

Bilenler cevap verirse sevinirim. Bu arada kanal official..

Konuyu hortlatayım :)
DM kullanan Arkadaşlar durum nedir ? ödeme alabiliyor musunuz ?

Abi kesinlikle tavsiye ederim. Telifciler yok paranın dibine vuruyorsun :D

Bir kazanç yapmışım 12 haneli :D dibine dibine vurdum, :D

(tabiki şaka yt gibisi varmı)

Arkadaşlar bir şsey soracam bu dailymotionda videoların görüntülenmesine istatistikten bakıyoruz peki para kazanmasına ? Yani ne kadar kazandırdığını nereden görüyoruz? bunun için ne yapmak gerekiyor video yüklemek dışında?

Bilenler cevap verirse sevinirim. Bu arada kanal official..

istatistiklerde para kazanma yazan biyer var orada günlük ne getirdi kaç gösterimde kaç reklam girdi yazıyor

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri