Kasım da Aralık da ödemeyi alamadık Dailymotion'dan. Vallahi bunalttılar beni. 10k dolar üzeri olan ödemeleri elle yapıyorlarmış ondan uzun sürüyormuşmuş yemişim Dailymotion'ı YouTube düzelsin diye dua eder oldum 
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Kasım da Aralık da ödemeyi alamadık Dailymotion'dan. Vallahi bunalttılar beni. 10k dolar üzeri olan ödemeleri elle yapıyorlarmış ondan uzun sürüyormuşmuş yemişim Dailymotion'ı YouTube düzelsin diye dua eder oldum![]()
ben de banka hesabını bugün ekledim. inşallah bi dahaki aya ertelemezler ödemeyi
Ustam ben bankayı ekleyeli bir haftadan fazla oldu payoneer aracılığıyla olanı ekledim ben hala payoneer onayı bekliyorum sizin onay geldimi
Valla ben geçen ay paypali odemeler kesinlestikten sonra eklemistim odenmedi ins bu ay odenir yoksa dailye kufuru basarim![]()
Paypal dan parayı nasıl cekiyor sunuz Türkiye ye kapalı
Benim aklıma paypal a ordan payoneer e ordanda Türkiye deki bankaya cekiyim diyorum
yok hocam. kanalı satın aldım. eski bankayı sildim. yeni banka ekleyebilmiştim ama daha onaylanmamıştı. ben de yeniden ekleyeyim dedim. eklenemedi.
Emin misin ödemenin eski hesaba gideceğinden?
BENDE daha önce o şekilde oldu hatta banka bilgisi eklerken orda yazması lazım yeni banka bilgisi ekleme işlemi onaylanana kadar eski banka hesabınıza ödeme alırsınız diye.
Kasım da Aralık da ödemeyi alamadık Dailymotion'dan. Vallahi bunalttılar beni. 10k dolar üzeri olan ödemeleri elle yapıyorlarmış ondan uzun sürüyormuşmuş yemişim Dailymotion'ı YouTube düzelsin diye dua eder oldum![]()
bu 10k dolar sınırı tek kanal için mi ?
onurum yt düzelmez bu sisteme ayak uydurmak lazım. Yt kadar bol değil ama akmasada damlayan bir kazancı var dm nin. Çoğu zaman ödemeler mallaşsa da asla kalmadı içeride paramız. Şimdilerde yt yi beceremeyenlerin çoğu buraya daldı... video spamlayıp para kazanmak yerine flaglayıp burayıda yt ye çevirme niyetindeler. Ya sabır dedirtiyorlar bazı kategorilerde
Başkanım dm'de spam varmı ya??
hocam dm de özgün varmı diye sorcaktın sanırım elin sürtüştü![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.