Dailymotion Tüm şifreler Değiştirildi

• Kullanıcı esme4125
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Dailymotion Hakkında Soru ve Sorunlarınız

esme4125

Kayıtlı Üye
Cpm problemiyle birlikte birde şifre sorunu açtılar başımıza.

19 Ocak 2019’da, Güvenlik Ekibimiz, dailymotion hesabınızı etkileyebileceğine inanmamız için bir neden olduğunu keşfetti. Araştırmamız halen devam etmektedir ve hesabınızın bütünlüğünü güvence altına almak için uygulanan eylemlerin bir parçası olarak, mevcut tüm oturumları kapattık ve şifrenizi sıfırladık.

Dailymotion hesabınıza tekrar giriş yapmak için, yeniden ayarlanmış parola talimatlarını izlemeniz gerekir ve hesabınızın sürekli güvenliğinden emin olmak için, daha önce dailymotion ya da herhangi bir gününde kullanılmamış yepyeni bir parola kullanmanızı öneririz. diğer site. Aynı şifreyi dailymotion ve diğer servislerde kullandıysanız, bu diğer servisler için de yeni bir şifre belirlemenizi öneririz.

Kullanıcı hesaplarına (ve muhtemelen hesap ayarları ve içeriğe müdahale ederek) yetkisiz erişim sağlamayı amaçlayan bir saldırı durumunda prosedürün bir parçası olarak, dikkatli olmanızı ve hesap bilgilerinizin (özellikle ödeme bilgilerinizin) doğruluğunu onaylamanızı tavsiye ederiz. ve video dosyaları. Herhangi bir şüpheli hesap etkinliği veya hesabınızdaki değişiklikler hakkında endişeleriniz varsa lütfen bize bildirin.

Gizliliğinizi ve içeriğinizin güvenliğini ciddiye alıyoruz ve bu konuyla ilgili tüm sorularınızı yanıtlamak için zaman ayırıyoruz. Lütfen sorularınız için Destek Ekibimizle iletişime geçin.

Bu önleyici önlemlere ek olarak ve Avrupa'daki GSYİH düzenlemelerine uygun olarak, Fransız veri koruma makamlarını (CNIL) bilgilendirdik. Bu konunun nedenini ve doğasını araştırmaya devam edeceğiz ve burada daha fazla bilgi bulabileceksiniz.

şimdi kontrol ettim hesabımı dediğiniz uygulama yada bildirim gelmemiş.

bikaç hesabımda geçen aylarda benden habersiz şifrem degişmiş,bi türlü geri alamadım hesabımı.2k$ param içerde,kaç aydır çekemiyorum.elimdeki eski şifreyi kabul etmiyor.farklı yerlere ait mail adreslerimin hiçbirisine şifremi unuttum diyince şifre gelmiyor.destekden mesaj atıyorum,sürekli bana şifre sıfırlamayı nasıl yapacagımı anlatıyorlar.bende biliyorum şifre sıfırlamayı ama şifre gelmiyor arkadaş diyorum,bekle gelir diyorlar :D

not : içerdeki parayı almak için hesaba neden giriyorsun filan diyen çıkabilir,açıklayayım aklıma gelmişken.hesaplar daha önce ödeme almadı,100$ limitini aşmışlar zamanla ve banka hesabı henüz girmedigim hesaplar.ödeme almak için kanala girmem,banka bilgileri eklemem gerekiyor.fakat benden habersiz şifremi degiştirdikleri için hesaba giremiyorum.hesaba giremeyince ödeme bilgileri ekleyemiyorum.ödeme bilgisi ekleyemedigim içinde o kadar para içerde kaldı :(

Son düzenleme:
Giriş yapabilen banka bilgilerini girsin tavsiyem.
Bu kadar stres ne için_
Sırf insanların emeklerine çökmek için biliyorlar ki eskiden temp mail ile açılan ve içinde para olan fazlasıyla hesap var.
Bu kadar çirkef bir firma maalesef

Cpm problemiyle birlikte birde şifre sorunu açtılar başımıza.

19 Ocak 2019’da, Güvenlik Ekibimiz, dailymotion hesabınızı etkileyebileceğine inanmamız için bir neden olduğunu keşfetti. Araştırmamız halen devam etmektedir ve hesabınızın bütünlüğünü güvence altına almak için uygulanan eylemlerin bir parçası olarak, mevcut tüm oturumları kapattık ve şifrenizi sıfırladık.

Dailymotion hesabınıza tekrar giriş yapmak için, yeniden ayarlanmış parola talimatlarını izlemeniz gerekir ve hesabınızın sürekli güvenliğinden emin olmak için, daha önce dailymotion ya da herhangi bir gününde kullanılmamış yepyeni bir parola kullanmanızı öneririz. diğer site. Aynı şifreyi dailymotion ve diğer servislerde kullandıysanız, bu diğer servisler için de yeni bir şifre belirlemenizi öneririz.

Kullanıcı hesaplarına (ve muhtemelen hesap ayarları ve içeriğe müdahale ederek) yetkisiz erişim sağlamayı amaçlayan bir saldırı durumunda prosedürün bir parçası olarak, dikkatli olmanızı ve hesap bilgilerinizin (özellikle ödeme bilgilerinizin) doğruluğunu onaylamanızı tavsiye ederiz. ve video dosyaları. Herhangi bir şüpheli hesap etkinliği veya hesabınızdaki değişiklikler hakkında endişeleriniz varsa lütfen bize bildirin.

Gizliliğinizi ve içeriğinizin güvenliğini ciddiye alıyoruz ve bu konuyla ilgili tüm sorularınızı yanıtlamak için zaman ayırıyoruz. Lütfen sorularınız için Destek Ekibimizle iletişime geçin.

Bu önleyici önlemlere ek olarak ve Avrupa'daki GSYİH düzenlemelerine uygun olarak, Fransız veri koruma makamlarını (CNIL) bilgilendirdik. Bu konunun nedenini ve doğasını araştırmaya devam edeceğiz ve burada daha fazla bilgi bulabileceksiniz.

bende 3 hesabım vardı maillerin şifresi aklımda yok nasıl iştir anlamadım ödeme yontemi ekliydi aceba ödemeyöntemlerinidemi sıfırladılar baka bildinizmi

şu internette hangi işte para varsa bohu çıkıyor,

Resetleme işlemi sonrası büyük zararımız var bizimde. Her hesaba şifre resetleme mailleri atıldı ama bizim maillere erişimimiz yok eski hesaplar hep.

Nasıl çözülür bilmiyorum ama bu işi çözebilecek varsa talep ettiği tutar verilir x,xxx vb..

Mail ne zaman geldi size, şuan kontrol ettim mail gelmemiş?

---------- Spam Engelliyici 23:05 ---------- Önceki Mesaj 22:43 ----------

Öyle bi başlık açmışsın ki bi an sandım ki bütün kullanıcıların şifreleri sıfırlandı. Biraz dikkat edin...
Neden böyle bi mail gelir; farklı lokasyonlardan giriş yapmış olabilirsin, şifre korunaksız olabilir, banka hesabı ekli olmayabilir o yüzden gelmiştir.

Benimde 3-4 hesabıma gelmiş, şifre yenileme yapmazsanız authorize hatası alıyorsunuz(vt için).Anlaşılan bütün hesaplara göndericekler.Benim mailler webmail ile açılmıştı Allah'tan domain düşmemiş daha yeniledim.
Alıcı çıkarsa elimdeki kanalları satıp birakıcam ben artık program-vds masrafı istemiyorum.Yeni açtığım kanallarda para kazanma hiç aktif olmadı sadece eski kanallarda var.Kanalların bakiyeleri şu şekilde.
$93
$11
$22
$6
$2
$2

Hepsini 300TL ye vericem almak isteyen olursa./KANALLAR SATILDI

Son düzenleme:
Mail ne zaman geldi size, şuan kontrol ettim mail gelmemiş?

---------- Spam Engelliyici 23:05 ---------- Önceki Mesaj 22:43 ----------

Öyle bi başlık açmışsın ki bi an sandım ki bütün kullanıcıların şifreleri sıfırlandı. Biraz dikkat edin...
Neden böyle bi mail gelir; farklı lokasyonlardan giriş yapmış olabilirsin, şifre korunaksız olabilir, banka hesabı ekli olmayabilir o yüzden gelmiştir.
Hocam bazi kanallarda mail gelmesede sifreyi sifirlamis adamlar. Tum hepsini kontrol ettim. Agirlikta yandex mailleri var elimde lakin duzenli odeme aldiklarim da google amcanin kapattigi mail adresleri. Istersen login olmayi dene birkac hesapta dm ye ne demek istedigimi daha netlestirirsin

Hocam bazi kanallarda mail gelmesede sifreyi sifirlamis adamlar. Tum hepsini kontrol ettim. Agirlikta yandex mailleri var elimde lakin duzenli odeme aldiklarim da google amcanin kapattigi mail adresleri. Istersen login olmayi dene birkac hesapta dm ye ne demek istedigimi daha netlestirirsin

Tüm hesapları kontrol ettim şimdi bi problem yok yani mailde gelmemiş hesaplara da girebiliyorum. Geçmiş olsun bu arada

Benimde 3-4 hesabıma gelmiş, şifre yenileme yapmazsanız authorize hatası alıyorsunuz(vt için).Anlaşılan bütün hesaplara göndericekler.Benim mailler webmail ile açılmıştı Allah'tan domain düşmemiş daha yeniledim.
Alıcı çıkarsa elimdeki kanalları satıp birakıcam ben artık program-vds masrafı istemiyorum.Yeni açtığım kanallarda para kazanma hiç aktif olmadı sadece eski kanallarda var.Kanalların bakiyeleri şu şekilde.
$93
$11
$22
$6
$2
$2

Hepsini 300TL ye vericem almak isteyen olursa.

bu kanallarda ödeme yöntemi eklimiydi Aceba değilse görüşelim payoneer eklenmiyorbirdaha biliyorsunuzki o açıdan

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri