fr ssd eko paket alındı hızlı teslim edildi.Hocam acil skype bakabilirmisiniz birde [MENTION=28749]DamlaHosting[/MENTION]
Son düzenleme:
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Yok artık.[MENTION=28749]DamlaHosting[/MENTION]'i tanıyan bir arkadaş kendisine ulaşsın vds'yi 2 kişiye birden satmış.Adamla bildiğiniz vds de not defterinden yazışıyoruz [MENTION=10082]Incubus[/MENTION] [MENTION=13625]Sabırlı[/MENTION] [MENTION=12623]zack[/MENTION]
Yok artık.
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Geçmiş olsun hocam. İnşallah özel bilgileriniz yoktu orada. Umarım en kısa sürede çözülür.aynen alan adam ytpara üyesi değilmiş not defterinden o yazıyor çıkıyor ben yazıyorum çıkıyorum bildiğin ya
[MENTION=28749]DamlaHosting[/MENTION]'i tanıyan bir arkadaş kendisine ulaşsın vds'yi 2 kişiye birden satmış.Adamla bildiğiniz vds de not defterinden yazışıyoruz [MENTION=10082]Incubus[/MENTION] [MENTION=13625]Sabırlı[/MENTION] [MENTION=12623]zack[/MENTION] [MENTION=9224]mNote[/MENTION]
1 saat önce yazdım skype'tan cevap vermedi yok heralde şu an gelir diye tahmin ediyorum birazdan
halletsin hocam. diğer eleman ile kanka olucaz biraz daha yazışırsak zaten
1 adet vds siparis verildi usta ne zaman teslim alirim
tıcket olusturdum
Sistemde aktif ticket görünmüyor sorununuz giderildimi ?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.