Darbe falan yok arkadaşlar hepsi DÜMEN

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hala oyun demi yok oylar arttı yok öyle sağ sol demeden adamlar girdi erin muradınıza..canlı amatör kameralar bakın gerçek mi ordan bile anlayın bi haber kanalları izleyin görün savaş uçağı geçti fox ta çok fena ses çıktı çok fena olaylar devam teorilere..

Geçen yıldan beri binlerce vatandaşımız öldüğünde ayaklansalardı keşke...Bir darbe düşün, 2 saatte etkisini yitirsin? Sana ne kadar mantıklı geliyor? İktidara zerre acımıyorum, olan o masum insanlara oldu.Zaten hep öyle olmuyor mu? Olan halka oluyor, bazıları lüks hayatına devam ediyor.

O mesajın anlamı, darbe denilen şeyin aslında darbe olmadığı ve oyun olduğunu vurgulamaktır.Umarım anlamışsındır...

anlamıyorsunuz yukarıda yazdım bir grup var bunlar isyan içinde kışlayı oyuna getirip darbe girişiminde bulundular siz hala başka şeyler anlatıyorsunuz

He tiyatro dümen hepsi he. Arkadaş siz bilgisiz misiniz en basitinden şu olay ülkenin ekonomisini nasıl etkileyecek düşünmüyor musunuz ? Hangi hükümet 2 tane fazla oy alayım diye böyle bir oyun oynar. 17 tane şehit, askerin vatandaşlara ateş açıp yaralaması, helikopterden açılan ateşlerde mi oyun. Bu kadar düşüncesiz olmayın. Evet darbe böyle olmaz diyorlar zaten bu küçük bir grup tarafından yapılan darbe girişimi. Muhtemelen darbeyi bu şekilde başlatıp diğer askerlerinde katılımıyla olayı büyütmek istediler ama başarılı olamadılar gibi duruyor. Allah ülkemizi her zaman bu tip olaylardan korusun

Geçen yıldan beri binlerce vatandaşımız öldüğünde ayaklansalardı keşke...Bir darbe düşün, 2 saatte etkisini yitirsin? Sana ne kadar mantıklı geliyor? İktidara zerre acımıyorum, olan o masum insanlara oldu.Zaten hep öyle olmuyor mu? Olan halka oluyor, bazıları lüks hayatına devam ediyor.

O mesajın anlamı, darbe denilen şeyin aslında darbe olmadığı ve oyun olduğunu vurgulamaktır.Umarım anlamışsındır...
kardeşim bende ilk başta öyle düşünüyordum ama şuan canlı yayınlar vs adam scorp ta canlı yayında gözümün önünde vuruldu. Fox canlı canlı savaş uçağının tbmm yi vurmasını gösterdi. Sanırım durum ciddi

Olayı başkanlık zanneden cahiller var ya :) Başkanlığın formülünü zaten bulmuştu adam. Darbe şu durumda kimseye yarar sağlamaz. Ayrıca ülke dışına çıktı meselesine gelicek olursak cumhurbaşkanının ülke dışına çıkması normal aksi durumda yakalanması durumunda darbe %100 gerçekleşirdi. Ayrıca ezan sela mevzusuna geliceksek Ezan bayrak vatan bizim değerlerimizdir ve artık darbelerden bıkan bir millet için okunması çok normaldir. Ha sokaklara dökülün demiyorum ama yazılarınızı yazarkende biraz vatansever olun.

anlamıyorsunuz yukarıda yazdım bir grup var bunlar isyan içinde kışlayı oyuna getirip darbe girişiminde bulundular siz hala başka şeyler anlatıyorsunuz
Daha fazla siyasete girmek istemiyorum, umarım en kısa sürede biter bu kabus.Tek temennim budur.Ölenlere Allahtan rahmet diliyorum...
kardeşim bende ilk başta öyle düşünüyordum ama şuan canlı yayınlar vs adam scorp ta canlı yayında gözümün önünde vuruldu. Fox canlı canlı savaş uçağının tbmm yi vurmasını gösterdi. Sanırım durum ciddi
Videoların birkaçını izledim, tam bir kaos ortamı var.Umarım daha fazla kişi zarar görmeden biter...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri