Dashboard Birleştirme Tehlikesi !

• Kullanıcı OquzAlp
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 🧩 MCN Başvuru, Deneyim ve Ağ İncelemeleri
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aynı banka ödemesi olan iki dashboard birleşmemiş.

edit:banka olanlar birleşmiyor galiba paypalları birleştiriyorlar

arkadaşlar paypala 7 mail ekleme şansınız var

her bir mailde 20 kanal olsa 7 çarpı 20 140 kanal yapar :D

Birleştirmeyi farklı yönlere çekmeyin arkadaşlar, kullanıcının takip etmesinin kolaylaşması ve kendilerininde ödemelerde toplu yapabilmek adına böyle bir işleme gidildiğini sanıyorum. Neticede aynı paypala bağlı 100 kanala tek tek ödeme göndermek nerde 100 kanala 1 anda tek ödeme göndermek nerde, bizde her kanalın kazancına bakmak için tek tek maillere login olma derdinden kurtulacağız. Para kazanması kapanacak kanal zaten her şekilde kapanacaktır bunun zincirleme olarak dashboard'da yapılacağını düşünüyorsanız yanılıyorsunuz, hayrolsun inş.

Birleştirmeyi farklı yönlere çekmeyin arkadaşlar, kullanıcının takip etmesinin kolaylaşması ve kendilerininde ödemelerde toplu yapabilmek adına böyle bir işleme gidildiğini sanıyorum. Neticede aynı paypala bağlı 100 kanala tek tek ödeme göndermek nerde 100 kanala 1 anda tek ödeme göndermek nerde, bizde her kanalın kazancına bakmak için tek tek maillere login olma derdinden kurtulacağız. Para kazanması kapanacak kanal zaten her şekilde kapanacaktır bunun zincirleme olarak dashboard'da yapılacağını düşünüyorsanız yanılıyorsunuz, hayrolsun inş.

sorun şu ki kullanıcıların kanalları takip etmesinin yanında google da bizim aslında alakası yok bunların demek için ugraştıgımız kanalların aslında baglantılı oldugunu google un takip etmesinide saglayacak hocam tek sorun bu :) az kanalla çalışanlara sorun olmaz ama çok kanalla çalışanları zora sokucak bi sistem.

Bu paypala eklenen ikincil maillerle ödeme almayı deneyen oldu mu ?

Bende quız ve lifedan farklı mailler ile paypala ödeme çok aldım ama bu bi çözüm değil,bi arkadaşımın quız yada life tam hatırlamıyorum bi kanalı partnerden çıkarıldı,farklı mailler yazdığı halde aynı paypala bağlı olan tüm kanallarını attılar partnerden,adamlar biliyor herhalde hangi mail hangi paypala bağlı :)

ben az once giris yaptim ama ne birlesen var ne de diger hesaplar gozukuyor. Yeni bir tane kanalin paypalini degistirmek istedim ona izin vermedi, bu paypal zaten kayitli diyor

Dear Partner,

We appreciate your loyalty and would like to share great news. You may start using your personal dashboard as a member of LIFE network. This option is available from Dec 29.

LIFE is a sub-network of QuizGroup. Partners of LIFE may get an access to the same tools and options as QuizGroup partners do now. You may trace and manage your channel/channels across multiple dimensions, including revenue, royalty, payments, all parameters of your referral program, etc. Many additional options as regular updates, hints, instructions and on-line support are in your disposal.

Meeting requests of our partners, we have added bank transfer as one more payment method. As far as we understand, many partners do not like PayPal because of the multiple constraints. You may use PayPal or bank transfer and it is completely up to you. Please, make your choice and manage your payment method in the dashboard.

Enjoy your personal dashboard right now!

Best regards,

The QuizGroup-LIFE Team

Quiz ve Life birleştimi bu mail nedir?

Bendede birleşen yok. Birleştirme işlemine devam ediyorlar demekki. ID lerden anladığım kadarıyla 100 bine yakın kanal var. Birleştirme işlemide okadar kolay olmasa gerek :)

Bende quız ve lifedan farklı mailler ile paypala ödeme çok aldım ama bu bi çözüm değil,bi arkadaşımın quız yada life tam hatırlamıyorum bi kanalı partnerden çıkarıldı,farklı mailler yazdığı halde aynı paypala bağlı olan tüm kanallarını attılar partnerden,adamlar biliyor herhalde hangi mail hangi paypala bağlı :)

Bu çok kötü bir şey o zaman ya.. Nasıl yani kanalların 1 sini attılarmı diğerleride gidecek diyorsun gümbürtiye?

Bu çok kötü bir şey o zaman ya.. Nasıl yani kanalların 1 sini attılarmı diğerleride gidecek diyorsun gümbürtiye?

Hayır hocam bu bahsettğim olay 7-8 ay önce olmuştu,arkadaşımın kanalı telif yemişti o kanalı ve aynı paypala farklı maillerle bağlı olan kanallarını atmışlardı suan için öyle bi durum yok zaten telif yiyen kanalı bile atmıyolar o kadar kolay.benim demek istedğim biz ne kadar farklı mailler tanıtsakda paypala adamlar onun aynı paypal olduklarını biliyolar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri