Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Nasıl toplanıyor ben refle hiç başvurmadım?
Hep quizin ana sayfasından başvurdum aynı hesapa toplayacak neyle bağlayacak paypal hesabıyla mı?
aynı banka ödemesi olan iki dashboard birleşmemiş.
edit:banka olanlar birleşmiyor galiba paypalları birleştiriyorlar
Birleştirmeyi farklı yönlere çekmeyin arkadaşlar, kullanıcının takip etmesinin kolaylaşması ve kendilerininde ödemelerde toplu yapabilmek adına böyle bir işleme gidildiğini sanıyorum. Neticede aynı paypala bağlı 100 kanala tek tek ödeme göndermek nerde 100 kanala 1 anda tek ödeme göndermek nerde, bizde her kanalın kazancına bakmak için tek tek maillere login olma derdinden kurtulacağız. Para kazanması kapanacak kanal zaten her şekilde kapanacaktır bunun zincirleme olarak dashboard'da yapılacağını düşünüyorsanız yanılıyorsunuz, hayrolsun inş.
Paypal hesabına 7 mail eklemek şart oldu anlaşılan..
Bu paypala eklenen ikincil maillerle ödeme almayı deneyen oldu mu ?
Bende quız ve lifedan farklı mailler ile paypala ödeme çok aldım ama bu bi çözüm değil,bi arkadaşımın quız yada life tam hatırlamıyorum bi kanalı partnerden çıkarıldı,farklı mailler yazdığı halde aynı paypala bağlı olan tüm kanallarını attılar partnerden,adamlar biliyor herhalde hangi mail hangi paypala bağlı![]()
Bu çok kötü bir şey o zaman ya.. Nasıl yani kanalların 1 sini attılarmı diğerleride gidecek diyorsun gümbürtiye?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.