De Te Fabula Narratur yeni adıyla Acoustic'ten şikayetçiyim !!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Muhammed forumda yonetici iken sahte tık atanları uzaklaştırıyodun Şimdi kendin EBook da sahte tık atmayımı öğretiyosun.

Ebook unda yaptığın niche çalışması tam bir sallamasyon. Sadece bilgi olsun diye yazmışın herkesin bildiği ama yapmadığı sahtelarlığı. Sen yapın diyorsun.

Sen bu kafayla millete para kazandırmayı bırak senin yüzünden bir çok kişinin adsensi banlanıcak. Atık iyice zıvanadan çıkmıssın!

Yazık günah 3 kuruş kazanmak için Ebook alan insanları elindekinden de ediceksin !!

Süresiz uzaklaştırıldın git kendi forumunda sahte tık ile para kazanmayı anlat!!!
Adamın dibisin desem ban yemem demi :D

bayram öncesi forumda ufak bir mebla karşılıgı satılması ve kazanılan paranın hayır kurumlarına bagışlanması amacıyla [MENTION=1]Muslera06[/MENTION]; nın öncülügünde bir kampanya olmuştu bende yazarlar arasındaydım ve arkadaşa dökümanları teslim ettik, ancak olması gereken kitap hicbir zaman yayınlanmadı , umarım verdigimiz dökümanları kullanmamıştır bu kitaplarda.

Sen git Sultanbeyli adamını kızdır aga olacak iş değil. :)

Bence gerekli bir hareketti çünkü uzun süredir şikayet listesi sattığı kitap sayısını geçmek üzereydi.

Muhammed forumda yonetici iken sahte tık atanları uzaklaştırıyodun Şimdi kendin EBook da sahte tık atmayımı öğretiyosun.

Ebook unda yaptığın niche çalışması tam bir sallamasyon. Sadece bilgi olsun diye yazmışın herkesin bildiği ama yapmadığı sahtelarlığı. Sen yapın diyorsun.

Sen bu kafayla millete para kazandırmayı bırak senin yüzünden bir çok kişinin adsensi banlanıcak. Atık iyice zıvanadan çıkmıssın!

Yazık günah 3 kuruş kazanmak için Ebook alan insanları elindekinden de ediceksin !!

Süresiz uzaklaştırıldın git kendi forumunda sahte tık ile para kazanmayı anlat!!!

fourumu diye bir şey de kalmaz bu kafayla :D

Adam boş beleş bilgilerin olduğu (!) Kategori diye Game Of Thrones'i önerdiği kitabı 134 Kişiye sattı mı? SATTI 134x40 desek Düz hesap 5.000 TL ( 7 asgari ücret) Para kazandı mı? KAZANDI.(Not defterinden hallice bir kitap serisiyle.)

Biz şimdi burda neyi tartışıyoruz arkadaşlar?

Bir kere forumdan ebook aldım müzikmiydi neydi o zaman kazığı yediğimi anladım :D ebook falan hikaye arkadaşlar kimse inanmasın forum yeterde artar özellikle [MENTION=1]Muslera06[/MENTION] hocanın konuları bir ebooktan fazlası kadar bilgi barındırıyor ben bunu anladım gördüm.

Saygılar....

Kaç farklı konuya kaç kere yazdım ben unuttum. Bu sefer bir kere yazıp son kez herkese hatırlatıyorum.

Taraflar dışında kimse yazmasın lütfen. Aksi takdirde banlanıcaktır.

Şikayetiniz var konu altında yazın.
İade istiyorsanız konu altına yazın.
Şikayetlere verecek cevabını var ise konu altına yazın.

Ama taraf değilsenizi mağduriyetiniz yok ise konuya yazmayın. banlanmak istiyorsanız buyrun.

Siz her konuya böyle taraf olmayan yorumda bulunmasın derseniz nasıl olacak ondan sonra bu işin sonu? Bir çok konuda kişiler mağdur yada suçlu olarak ayrılırsa bu durumun sonucuna sadece siz mi karar vereceksin ben bunu da anlamadım. Ben şimdi bu konuya kendi fikrimi forum kuralları dahilinde yazamayacaksam, forum kültürüne son derece uzak bir durum oluşur...

Ayrıca konuya dönecek olursak, ben üye olduktan sonraki dönemde neredeyse tüm açılan konuları takip eden birisiyim. Aysun nickli üye, alt kanalların para kazanmaya açılması hakkındaki bilgiyi yılbaşından önce vermişti. Eski adminin yöneticisi olduğu forumda, hemen hemen aynı şekilde bir konu olarak denk gelmiştim. Kişiler bu durumda para kazanmaya açar açamaz ancak V4 öncesi geldiği bir gerçek.

E-book işi aslında biraz sürpriz yumurta gibi birşey. Bende dünya kadar e-book aldım. Kimisinin içinden bir tek kelime bile işe yaramazken, kimisinde ki bir cümle size binlerce lira kazandırabiliyor. Bu bakımdan e-book alışverişi yapan kişilerin bunu bilerek alışveriş yapması gerekir

Siz her konuya böyle taraf olmayan yorumda bulunmasın derseniz nasıl olacak ondan sonra bu işin sonu? Bir çok konuda kişiler mağdur yada suçlu olarak ayrılırsa bu durumun sonucuna sadece siz mi karar vereceksin ben bunu da anlamadım. Ben şimdi bu konuya kendi fikrimi forum kuralları dahilinde yazamayacaksam, forum kültürüne son derece uzak bir durum oluşur...

Ayrıca konuya dönecek olursak, ben üye olduktan sonraki dönemde neredeyse tüm açılan konuları takip eden birisiyim. Aysun nickli üye, alt kanalların para kazanmaya açılması hakkındaki bilgiyi yılbaşından önce vermişti. Eski adminin yöneticisi olduğu forumda, hemen hemen aynı şekilde bir konu olarak denk gelmiştim. Kişiler bu durumda para kazanmaya açar açamaz ancak V4 öncesi geldiği bir gerçek.

E-book işi aslında biraz sürpriz yumurta gibi birşey. Bende dünya kadar e-book aldım. Kimisinin içinden bir tek kelime bile işe yaramazken, kimisinde ki bir cümle size binlerce lira kazandırabiliyor. Bu bakımdan e-book alışverişi yapan kişilerin bunu bilerek alışveriş yapması gerekir

Hocam son cümlenizde ebook övüyorsunuz kazandırır diyorsunuz ama ben aldığıma bin pişmam oldum bir ebook içi boş bilgi.Sıfırdan başlayan insan ne yapsın bu durumda?

Hocam son cümlenizde ebook övüyorsunuz kazandırır diyorsunuz ama ben aldığıma bin pişmam oldum bir ebook içi boş bilgi.Sıfırdan başlayan insan ne yapsın bu durumda?

Hocam ben yanlış ifade etmişim sanırım. Bu forumu 2 gün inceleseniz, piyasadan 1 tane bile ebook almanız gerekmez buna inanın. Ancak bazı E-book larda şans eseri sizin ufkunuzu açacak bir şey olur oda sizin şansınıza size para kazandırır. Ancak zaten bu forumu takip edin E-book gereksinimiz kesinlikle olmaz. Musela06 konularını okuyun, gerçi herkes aynı şeyleri yazmış ama E-book almanıza gerek kalmaz

Hocam ben yanlış ifade etmişim sanırım. Bu forumu 2 gün inceleseniz, piyasadan 1 tane bile ebook almanız gerekmez buna inanın. Ancak bazı E-book larda şans eseri sizin ufkunuzu açacak bir şey olur oda sizin şansınıza size para kazandırır. Ancak zaten bu forumu takip edin E-book gereksinimiz kesinlikle olmaz. Musela06 konularını okuyun, gerçi herkes aynı şeyleri yazmış ama E-book almanıza gerek kalmaz

Benim anlatmak istediğimde buydu zaten :)

Teşekkürler...

Günün birinde senin hakkında bir aslı olan veya olmayan bir konuda şikayet konusu açılsın, ve alakasız onlarca kişi gelip yorum yapınca anlarsın böyle bir kural niye var diye.

Kuralları güncellemeden evvel kendi aramızda tartışıyoruz hatta kesin kuralları belirlemeden evvel konusu herkese bile açtık geçenlerde.

Sizin ne demek istediğinizi çok iyi anlıyorum aslında ama birşey için bir kural konmuşsa ve bu uygulanmıyorsa bunun adı çifte standart olur.

Bunu bilerek görerek uygulamayan sadece konu sahibi banlayan yöneticinin ise vardır ayrı bir bildiği.

Aynen hocam bende yukarda yazdım,ebook genel olarak aşırı pahalı olmadığı için alınıp işe yaramasa bile çok bir zararı olmuyor hatta bazı bilgiler düzenli halde sunulduğu için arşiv açısından bile faydası olabiliyor ama arada çok ufak birkaç nüans yakalanabiliyor o zamanda fazlasıyla kat kat işe yarıyor,ebooklardan çok aşırı beklentiye girmeye gerek yok.Bu kitap için konuşmak gerekirse ilk versiyonunun yayınlandığı zamanı düşünürsek fena bir kitap değil aslında yani insafsızca davranmaya da gerek yok ben verdiğim paranın karşılığını aldım diyebilirim o zaman için.

Yalnız geçen bir konuda (sanırım telif kaldırma ile ilgiliydi) muslera06 nın da yazdığı bir post var detefabula hakkında ona katılıyorum karakter olarak yaşından kaynaklı mı bilmiyorum ama ekşi durumlar var,en azından bu arkadaşın gerçekten işe yarayacak bir yöntemi parayla bile satmayacağını biliyorum.

bu kitaptan elde ettiği paranın hesabını kuruşu kuruşuna verecektir. konuyu açan arkadaşın söylediklerine %100 katılıyorum kitabı aldım ancak kitaptaki 2 satırlık kısım dışında herşeyi bu forumda okumuştum. muslera06 nın bi videosunda dediği gibi asla e book lara para vermeyin herşey forumda mevcut araştırın bulun.

Açtığı E-Book konusu kapanmıştı, O zaman şöyle bir yorum yazmıştım.
Bu üye banlanmak istiyor açık seçik belli.
Evet istediği olmuş sonunda, yolu açık olsun.
Yorumlarıda Cola-Cips eşliğinde okudum, güldüm geçtim vs. . .

E-book alanlar zaten işe yarayıp yaramazmı aldıkları kitaptan incelerler.
1- Gürkanın 15-20 e-book serisi
2- De te bilmem neyin V4'e kadar giden E-book serisi.
bu ve r10'da amma fırtına estirip, parayı cukkaladılar.
:D

Herkese İyi Akşamlar !!

Bende Bu Muhammed adlı arkadaştan ebook u alan mağdurlardanım ve Hakem Heyetine gidip Ayıplı Ürün Sattı Diye İtirazda Bulunucam :rolleyes:

Ama bence konunun özüne inmek lazım bu arkadaş nasıl olduda biraz önce bir arkadaşın söylediği gibi 134 veya daha fazla arkadaşa bu kitabı satabildi ??

CEVAP: Bir konu açılmıştı günlük mü aylık mı kazancınız diye bu Muhammed adlı arkadaş çok sağlam bir rakam yazmıştı (o zamanlar bu arkadaş bu ebooku ya yeni çıkarmıştı veya eli kulağındaydı) Hatta o yazdığı rakama adminler bile tepki gösterip eğer kanıt göstermezse banlanacağını söylemişlerdi.. Fakat sonra ne olduysa, ne gösterdiyse sular duruldu ve herkes (bende dahil) adamın gerçekten o rakamı kazandığını düşündük ve atladık ama adam bize atlamış :mad:

Herkese İyi Akşamlar !!

Bende Bu Muhammed adlı arkadaştan ebook u alan mağdurlardanım ve Hakem Heyetine gidip Ayıplı Ürün Sattı Diye İtirazda Bulunucam :rolleyes:

Ama bence konunun özüne inmek lazım bu arkadaş nasıl olduda biraz önce bir arkadaşın söylediği gibi 134 veya daha fazla arkadaşa bu kitabı satabildi ??

CEVAP: Bir konu açılmıştı günlük mü aylık mı kazancınız diye bu Muhammed adlı arkadaş çok sağlam bir rakam yazmıştı (o zamanlar bu arkadaş bu ebooku ya yeni çıkarmıştı veya eli kulağındaydı) Hatta o yazdığı rakama adminler bile tepki gösterip eğer kanıt göstermezse banlanacağını söylemişlerdi.. Fakat sonra ne olduysa, ne gösterdiyse sular duruldu ve herkes (bende dahil) adamın gerçekten o rakamı kazandığını düşündük ve atladık ama adam bize atlamış :mad:

harfiyyen katılıyorum dediklerine

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri