Merhabalar,
Yeni girebildim netimde problem var. Konuyu açan arkadaşa cevap olarak;
v4 serisi hakkında yayınlanmadı diye şikayetten bahsedilmiş ve konu bu yüzden açılmış. İyi ki de açılmış, bazen durduk yere bilgilendirme yapmak saçma oluyor. Bu yüzden bu konu altında şikayete de cevap vererek açıklama yapmak en iyisi.
v4 serisi 2 döküman halinde çıktı ve yayınlandı. Yayınlanma süresi 1 Ocak 2014 - 22:00 olarak belirlenmişti. Bu konuda kimse itirazda etmedi zaten. Bu sürede netim vb. problemler dolayısı ile çok geçmeden gecesine kitap dökümanları paylaşıldı. Bu konuda sıkıntılar oldu; bazı şahıslar üye toplama bazıları başka bir şey söyledi. Fakat doğru bir şey vardı ki yayınlanma saati 3-5 saat gecikmişti. İnsan olduğumu unutanlar dışında anlayışla karşıladı herkes.
Kitap ise yayınlandı ve yayını devam ediyor. "Alt kanalın para kazanmaya açma" işlemi ise işe yarıyordu fakat burada "aysun" isimli bir şahsın benim dökümanımı ücretsiz paylaşması ve daha önceden ben buldum, herkes yararlansın işe yarıyor şeklinde konu açmasından sonra adeta üzerimdeki yükü aldı. Çünkü sadece ben de değil aysun ve 3-5 kişide de işe yaradığını görmüş oldunuz. Yani alt kanalın para kazanması kesinlikle doğruydu ama çoğu kişi bu işlemi doğrulayamadı. Ben daha dün gece kanalımın para kazanmasını açtım. Daha 2 ay önce bu işlemi uyguladığım bir kanalda milyon izlenimler alarak kazanıyorum. Dilerse Serkan Abi'ye kanal linkini mesaj atabilirim gerekli incelemeyi de yapsın.
Ekleme: v4 ü sonradan alıp sadece Alt para kazanmaya açma işlemi için alan; 2 arkadaşa ödeme yapıldı. (think ve drack nickli olması lazım, bu arkadaşların konuya ortam kışkırtıcı vb. mesajları hakkında gerekli işlem yapılması yani objektifliğin dışına çıkılması durumunda gerekli işlem yapılmasını da adalet için isterim)
Gelelim konunun bir başka boyutuna yani kazandırma olayına; Bu kitap kesinlikle kazandırdığına eminim. Öyle ki kazandırmadan ziyada alanların işine her yönü ile yarıyor. Kanal kaynağı türetiyor ki zaten satın almadan önce başlıkları konuya yazmıştım. Başlıklar belli, işine yarayacaksa ve uygulayacaksan alacaksın.
Ben kitabı çıkarmazdan önce eski adminimiz Battusay, şuan ki adminimiz mNote ve Serkan Abi'ye ve hatırladığım kadarı ile 1-2 admin/yönetici arkadaşa da incelemesi veya kitap hakkında içeriğini görmesi için gönderimde bulunmuştum.
Öyle ki forumun neredeyse tahminlere göre en çok kazananı Serkan Abi (Muslera06) nın yorumunu ekran görüntüsü olarak paylaşıyorum;
Bir diğeri;
http://www.ytpara.com/91547-post3.html
Bir diğeri;
http://www.ytpara.com/91561-post10.html
Bir diğeri;
http://www.ytpara.com/165078-post511.html
Burada da görüleceği üzere kitap dökümanları kesinlikle en iyi içeriğe sahip kitaplardan birisiydi. Ayrıca kitap hakkında bu açılan şikayet konusuna rağmen uygulayarak yararını görmüş bir kaç arkadaşta yorumunu yazmış. Bu kitap kesinlikle ciddi oranda kazandırıyor. Ciddi oranda kelimesini tekrardan yazayım; "Ciddi oranda kazandırıyor"
Sen kardeşim, sana soruyorum kaç kanal açtın v2 den dediğimde bana verdiğin sayı; 1-2 veya hiç, açayım mı diye tekrar sorarken aklın neredeydi?
Konuda açıklamam bu kadar. Dilerseniz hakkınızı yasal şekilde arayabilirsiniz, dilerse yönetim beni banlayabilir. Ama eğer benim hakkım burada adalete göre sağlanacaksa; konuyu açan arkadaş hakkında gerekli forum kuralları cezası uygulansın. Konuyu açan arkadaşımız hakkını yasal olarak aramasını da öneririm. Her türlü şikayete, davaya, şikayet konularına açığım. Haklı olduğumu düşündüğüm için.