De Te Fabula Narratur yeni adıyla Acoustic'ten şikayetçiyim !!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kusura bakmayin arkadaslar ama,bir soz vardir;kendi dusen aglamaz diye.
Muslera06 arkadasin o kadar konulari varken,ne isiniz olur parali e-bokla falan ?
Sanki musleradan daha cok sey biliyor.
Bota para verilir,usenirsiniz g-mail ede verirsiniz. Ama su forumda bu kadar bilgi varken parali e-bok alanlar cokmu akilli ? Almayanlar salakmi? Almayalim arkadaslar,hem paramiz cebimizde kalsin hemde moralimiz bozulmasin.
E-bok yazacak kadar ileri bilgiye sahip bir insan, neden 3-5 kurusa e-bok satma geregi duysunki,?
Ben inaniyorumki birgun bu forumda forum ruhuna aykiri olan e-bok satisi yasaklanacaktir.

benim anlamadığım mevzuda şu madem bu kadar beğenmemiştiniz kitabı o kitap satıldığı dönemde ben o konunun tamamını okudum hatta bende alacaktım hiç kötü yorum göremedim hatta tonla iyi yorumu olan referanslarla doluydu konu neden orda beğenmediğiniz şeklinde yorum yapmadınız bunu yapmadığınız için başka insanlarda aldı onlarda kazıklandı allahtan ben almamışım

Banlanıcağından gelmemiş olmasın "olumsuz" yorumlar ?

---------- Mesaj saat 16:57:46 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 16:56:25 civarında gönderildi. ----------

Kusura bakmayin arkadaslar ama,bir soz vardir;kendi dusen aglamaz diye.
Muslera06 arkadasin o kadar konulari varken,ne isiniz olur parali e-bokla falan ?
Sanki musleradan daha cok sey biliyor.
Bota para verilir,usenirsiniz g-mail ede verirsiniz. Ama su forumda bu kadar bilgi varken parali e-bok alanlar cokmu akilli ? Almayanlar salakmi? Almayalim arkadaslar,hem paramiz cebimizde kalsin hemde moralimiz bozulmasin.
E-bok yazacak kadar ileri bilgiye sahip bir insan, neden 3-5 kurusa e-bok satma geregi duysunki,?
Ben inaniyorumki birgun bu forumda forum ruhuna aykiri olan e-bok satisi yasaklanacaktir.

Katılıyorum ve e-book satışının yasaklanması taraftarıyım.

Valla bu devirde 20-30 liraya bir ebook alıcam youtube un en derin bilgilerine ulaşıcam para basıcam diye düşünen varsa zaten saftır.Bende almıştım kitabı daha başka forumlardan da aldıklarım oldu aklıma yatan olursa yeni çıkanlardan da alırım ama genelde kafa açsın diye alıyorum bunları,bazen koca kitapta çok ufak bir tüyo olabiliyor insanın bilmediği o da çok işine yarayabiliyor,ama çoğunlukla öyle aman aman bilgiler olmuyor bu kitaplarda orası doğru yani.:D Yüksek beklenti yapıp almamak lazım.

bence e-book satışını sadece belirli kişiler yapsın.Mesela
Serkan abi bütün konularını birleştirip güzel bir e-book yapabilir.Eğer yaparsa ilk alanlardan olurum :D

Arkadaşlar konuyu sapıtmayalım. Konu sahibi üstüne basa basa 2-3 kez söyledi. Verilen zaman ve sürede yerine getirilmeyen bir söz var. v4 çıkmadı halen bu konuda bende halen beklemedeyim. Ayrıca v4 diye verilen niche vb yöntemini hiç uygun görmüyorum. Bunu kendi forumunda da dile getirdim. Sitesinde bulunan alt kanalları açma linki de silinmiş. Bunu da indirme bölümüne eklerse iyi olurdu.

Bunun dışında Muhammet arkadaşımız hiç mi faydalı olmadı? Telif kaldırma konusu gayet iyiydi. Bunun dışında örnek konular ve önerilerde gayet güzeldi. Ayrıca site için adsense alma kısmı da güzel bir anlatımdı. Bunun dışında v3 çok beklendiği gibi olmasa da v2 deki konular ve v1 kitabı bence gayet iyi ve toplu bilgiydi.

Burada bir çok kişi yazmış forumda hepsi var diye. Bir çok bilgi var ama detaylı bilgiler yok. Misal site için adsense nasıl alınır? Bu örneğin kitapta mevcut ve deneyip alınabiliyor.

Ben kitabı aldım ve bu kitapların bu parayı fazlasıyla hak ettiğini düşünüyorum. Sadece v4 ü zamanında çıkarsaydı böyle problemler olmayacaktı. Muhammed arkadaşımızı savunmuyorum ama yiğidi öldür hakkını yeme. Bu verilen bilgiler kitap satıldığı zaman forumda olsaydı çoktan ilk alanlar isyan ederdi.

Bir de yorumlarda gördüm kendi kitaptaki bazı bilgileri ücretsiz paylaşmış diye. (Örneğin telif geri çekme. Ben zaten kendim deneyerek kendim kitabı almadan önce telifimi geri çekmiştim. Yok efendim ben buldum vb diye paylaşma diye dava açarım diye yazmıştı.) Bu konuda kendisine soruyorum o zaman niye parayla kitap sattınız?

Alt kanal para kazanma açma yöntemi kolpa çıktı, hatta kendisi bir konuda yazdı o iş bir oltaydı felan diye (ne demek istiyor tam anlamasamda) Malesef ona çok ümit bağlamıştık hayal kırıklığına uğradık. Malesef benimde verdiğim paranın hakkını vermedi.

Mademki konu acilmis benim icimde kalan ve sinir eden bi kac husuda ben eklemek geregini duyuyorum.

1. Koskoca forum admini konu acip guzel bilgileri paylasacagina ebook satma geregi duymasi. Ben admin olsam vicdanim izin vermez. Neyse bu önemli degil ticaretir olsun dedik.

2. Farkli bi forum acip uyeleri hem o foruma hemde facebook sayfasina cekmek (zorunlu) kardesim uye olmak istemiyorum senin forumuna bana dosyayi indirmek icin forumuna uye sarti koyuyorsun download link icin.

3. Asil sinir eden konu ise gine adminligin gucune aldanarak bazi kisileri kucumsemek ve kendi diliyle AHMAK olarak tanimlamak. (Sen kimsin kardesim ogretmen boylemi ogretir ?)

4. Buda yetmemis gibi adminligi alindikdan sonra ve banlandiktan sonra AF edilmesi (kusura bakmayin simdi diger banlanan arkadaslarinda af hakki dogmus oluyor adalet var ise)

5. Son olarak burayi iyi okuyun bize para ile satigi bilgileri kendi forumunda paylasmak !!! Asil bu benim cok zoruma gitti.
Savunmasi da cok sacma kitab onunmus istedigini yaparmis. Ozaman biz enayi olduk seni insan yerine koyup kitabini aldik.

buda ebook alanlara (ben dahil) ders olsun.

Muslera iyi niyetine inanmak istiyor ama aldanabilirde cünki bukadar kisi şikayetci artik.
Tespitlerimin hepsi belgelidir forumda arastirin gorun tabi konular silinmediyse.

1. ve 5. maddelere yorum yapmam doğru olmaz. Kişisel bir tercihtir; ama diğer üç maddeye aynen katılıyorum.

---------- Mesaj saat 17:45:55 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:42:51 civarında gönderildi. ----------

benim anlamadığım mevzuda şu madem bu kadar beğenmemiştiniz kitabı o kitap satıldığı dönemde ben o konunun tamamını okudum hatta bende alacaktım hiç kötü yorum göremedim hatta tonla iyi yorumu olan referanslarla doluydu konu neden orda beğenmediğiniz şeklinde yorum yapmadınız bunu yapmadığınız için başka insanlarda aldı onlarda kazıklandı allahtan ben almamışım

İşini gören arkadaşlar olmuş olabilir. Olay kazıklanma olayı falan değil. Olumlu yorumlar çoktur, doğrudur; ama kimse söz verildiği halde boş yere bu kadar bekleyeceğini biliyor muydu ?

@Acoustic ,Muhammed'i konuya davet ediyorum.Gerekli bir aciklama yapar sanirim bu kadar arkadasin sorun ve sikayetlerine karsilik.

Serkan hocam Muhammet arkadaşımızın satış konusunu kilitlemiştiniz.Yönetim olarak karar vericez demiştiniz.Neredeyse 1 ay olacak herhangi bir karara varamadınız mı ?

Merhabalar,

Yeni girebildim netimde problem var. Konuyu açan arkadaşa cevap olarak;

v4 serisi hakkında yayınlanmadı diye şikayetten bahsedilmiş ve konu bu yüzden açılmış. İyi ki de açılmış, bazen durduk yere bilgilendirme yapmak saçma oluyor. Bu yüzden bu konu altında şikayete de cevap vererek açıklama yapmak en iyisi.

v4 serisi 2 döküman halinde çıktı ve yayınlandı. Yayınlanma süresi 1 Ocak 2014 - 22:00 olarak belirlenmişti. Bu konuda kimse itirazda etmedi zaten. Bu sürede netim vb. problemler dolayısı ile çok geçmeden gecesine kitap dökümanları paylaşıldı. Bu konuda sıkıntılar oldu; bazı şahıslar üye toplama bazıları başka bir şey söyledi. Fakat doğru bir şey vardı ki yayınlanma saati 3-5 saat gecikmişti. İnsan olduğumu unutanlar dışında anlayışla karşıladı herkes.

Kitap ise yayınlandı ve yayını devam ediyor. "Alt kanalın para kazanmaya açma" işlemi ise işe yarıyordu fakat burada "aysun" isimli bir şahsın benim dökümanımı ücretsiz paylaşması ve daha önceden ben buldum, herkes yararlansın işe yarıyor şeklinde konu açmasından sonra adeta üzerimdeki yükü aldı. Çünkü sadece ben de değil aysun ve 3-5 kişide de işe yaradığını görmüş oldunuz. Yani alt kanalın para kazanması kesinlikle doğruydu ama çoğu kişi bu işlemi doğrulayamadı. Ben daha dün gece kanalımın para kazanmasını açtım. Daha 2 ay önce bu işlemi uyguladığım bir kanalda milyon izlenimler alarak kazanıyorum. Dilerse Serkan Abi'ye kanal linkini mesaj atabilirim gerekli incelemeyi de yapsın.

Ekleme: v4 ü sonradan alıp sadece Alt para kazanmaya açma işlemi için alan; 2 arkadaşa ödeme yapıldı. (think ve drack nickli olması lazım, bu arkadaşların konuya ortam kışkırtıcı vb. mesajları hakkında gerekli işlem yapılması yani objektifliğin dışına çıkılması durumunda gerekli işlem yapılmasını da adalet için isterim)

Gelelim konunun bir başka boyutuna yani kazandırma olayına; Bu kitap kesinlikle kazandırdığına eminim. Öyle ki kazandırmadan ziyada alanların işine her yönü ile yarıyor. Kanal kaynağı türetiyor ki zaten satın almadan önce başlıkları konuya yazmıştım. Başlıklar belli, işine yarayacaksa ve uygulayacaksan alacaksın.

Ben kitabı çıkarmazdan önce eski adminimiz Battusay, şuan ki adminimiz mNote ve Serkan Abi'ye ve hatırladığım kadarı ile 1-2 admin/yönetici arkadaşa da incelemesi veya kitap hakkında içeriğini görmesi için gönderimde bulunmuştum.

Öyle ki forumun neredeyse tahminlere göre en çok kazananı Serkan Abi (Muslera06) nın yorumunu ekran görüntüsü olarak paylaşıyorum;

zswdn5.jpg

Bir diğeri; http://www.ytpara.com/91547-post3.html
Bir diğeri; http://www.ytpara.com/91561-post10.html
Bir diğeri; http://www.ytpara.com/165078-post511.html

Burada da görüleceği üzere kitap dökümanları kesinlikle en iyi içeriğe sahip kitaplardan birisiydi. Ayrıca kitap hakkında bu açılan şikayet konusuna rağmen uygulayarak yararını görmüş bir kaç arkadaşta yorumunu yazmış. Bu kitap kesinlikle ciddi oranda kazandırıyor. Ciddi oranda kelimesini tekrardan yazayım; "Ciddi oranda kazandırıyor"

Sen kardeşim, sana soruyorum kaç kanal açtın v2 den dediğimde bana verdiğin sayı; 1-2 veya hiç, açayım mı diye tekrar sorarken aklın neredeydi?

Konuda açıklamam bu kadar. Dilerseniz hakkınızı yasal şekilde arayabilirsiniz, dilerse yönetim beni banlayabilir. Ama eğer benim hakkım burada adalete göre sağlanacaksa; konuyu açan arkadaş hakkında gerekli forum kuralları cezası uygulansın. Konuyu açan arkadaşımız hakkını yasal olarak aramasını da öneririm. Her türlü şikayete, davaya, şikayet konularına açığım. Haklı olduğumu düşündüğüm için.

Merhabalar,

v4 serisi hakkında yayınlanmadı diye şikayetten bahsedilmiş ve konu bu yüzden açılmış. İyi ki de açılmış, bazen durduk yere bilgilendirme yapmak saçma oluyor. Bu yüzden bu konu altında şikayete de cevap vererek açıklama yapmak en iyisi.

v4 serisi 2 döküman halinde çıktı ve yayınlandı. Yayınlanma süresi 1 Ocak 2014 - 22:00 olarak belirlenmişti. Bu konuda kimse itirazda etmedi zaten. Bu sürede netim vb. problemler dolayısı ile çok geçmeden gecesine kitap dökümanları paylaşıldı. Bu konuda sıkıntılar oldu; bazı şahıslar üye toplama bazıları başka bir şey söyledi. Fakat doğru bir şey vardı ki yayınlanma saati 3-5 saat gecikmişti. İnsan olduğumu unutanlar dışında anlayışla karşıladı herkes.

Kitap ise yayınlandı ve yayını devam ediyor. "Alt kanalın para kazanmaya açma" işlemi ise işe yarıyordu fakat burada "aysun" isimli bir şahsın benim dökümanımı ücretsiz paylaşması ve daha önceden ben buldum, herkes yararlansın işe yarıyor şeklinde konu açmasından sonra adeta üzerimdeki yükü aldı. Çünkü sadece ben de değil aysun ve 3-5 kişide de işe yaradığını görmüş oldunuz. Yani alt kanalın para kazanması kesinlikle doğruydu ama çoğu kişi bu işlemi doğrulayamadı. Ben daha dün gece kanalımın para kazanmasını açtım. Daha 2 ay önce bu işlemi uyguladığım bir kanalda milyon izlenimler alarak kazanıyorum. Dilerse Serkan Abi'ye kanal linkini mesaj atabilirim gerekli incelemeyi de yapsın.

Ekleme: v4 ü sonradan alıp sadece Alt para kazanmaya açma işlemi için alan; 2 arkadaşa ödeme yapıldı. (think ve drack nickli olması lazım, bu arkadaşların konuya ortam kışkırtıcı vb. mesajları hakkında gerekli işlem yapılması yani objektifliğin dışına çıkılması durumunda gerekli işlem yapılmasını da adalet için isterim)

Gelelim konunun bir başka boyutuna yani kazandırma olayına; Bu kitap kesinlikle kazandırdığına eminim. Öyle ki kazandırmadan ziyada alanların işine her yönü ile yarıyor. Kanal kaynağı türetiyor ki zaten satın almadan önce başlıkları konuya yazmıştım. Başlıklar belli, işine yarayacaksa ve uygulayacaksan alacaksın.

Ben kitabı çıkarmazdan önce eski adminimiz Battusay, şuan ki adminimiz mNote ve Serkan Abi'ye ve hatırladığım kadarı ile 1-2 admin/yönetici arkadaşa da incelemesi veya kitap hakkında içeriğini görmesi için gönderimde bulunmuştum.

Öyle ki forumun neredeyse tahminlere göre en çok kazananı Serkan Abi (Muslera06) nın yorumunu ekran görüntüsü olarak paylaşıyorum;

zswdn5.jpg

Burada da görüleceği üzere kitap dökümanları kesinlikle en iyi içeriğe sahip kitaplardan birisiydi. Ayrıca kitap hakkında bu açılan şikayet konusuna rağmen uygulayarak yararını görmüş bir kaç arkadaşta yorumunu yazmış. Bu kitap kesinlikle ciddi oranda kazandırıyor. Ciddi oranda kelimesini tekrardan yazayım; "Ciddi oranda kazandırıyor"

Sen kardeşim, sana soruyorum kaç kanal açtın v2 den dediğimde bana verdiğin sayı; 1-2 veya hiç, açayım mı diye tekrar sorarken aklın neredeydi?

Konuda açıklamam bu kadar. Dilerseniz hakkınızı yasal şekilde arayabilirsiniz, dilerse yönetim beni banlayabilir. Ama eğer benim hakkım burada adalete göre sağlanacaksa; konuyu açan arkadaş hakkında gerekli forum kuralları cezası uygulansın. Konuyu açan arkadaşımız hakkını yasal olarak aramasını da öneririm. Her türlü şikayete, davaya, şikayet konularına açığım. Haklı olduğumu düşündüğüm için.
konu sahibi benc efakrlı bir pencereden bakıyor....ayrıca bir kişinn birine sert davranabilir illa kibar olcak yoksa foruma giremessein diye bişey yok sadece o sertlik veyatvrı o kişini kişiliğini belirtir..yani bu bana bağırdı kötü biri demek :) çok basitçe olur:)

neyse muhammedin şuana kadar yazdığı-emek veridği tüm e booklerı bende okumuştum son parça haric hepside çok öenmli bilgiler dolu...yiğidi öldürcen ama hakkını vercen kardşeim....

konu sahibi benc efakrlı bir pencereden bakıyor....ayrıca bir kişinn birine sert davranabilir illa kibar olcak yoksa foruma giremessein diye bişey yok sadece o sertlik veyatvrı o kişini kişiliğini belirtir..yani bu bana bağırdı kötü biri demek :) çok basitçe olur:)

neyse muhammedin şuana kadar yazdığı-emek veridği tüm e booklerı bende okumuştum son parça haric hepside çok öenmli bilgiler dolu...yiğidi öldürcen ama hakkını vercen kardşeim....

Abi farklı durumlarda haklı olabilirsinde durduk yerde insana sert davranan bağıran sağlıklı bi kişilik olabilir mi orası tartışılır.Yani bu kişinin kişiliği böyle bana bağırabilir diyede bi yaklaşım olmaz bence.

Kitabıda merak ettim açıkcası herkes v4 hariç övgülerle bahsetmiş umarım mağduriyetler giderilir

Kişi eğer satıcıysa,alıcıya her zaman kibar olmalıdır.Yani malımı alana kadar kibarım,malımı aldıktan sonra istediğim gibi cevabımı veriririm gibi bir tutum söz konusu olmamalı.

---------- Mesaj saat 17:18:16 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:16:55 civarında gönderildi. ----------

Ayrıca Acoustic adlı üyenin yani De Te Fabula Narratur'un yeni üyeliğinin açılma tarihi 03.06.13 !
Burda bir gariplik yok mu sizce?

Kişi eğer satıcıysa,alıcıya her zaman kibar olmalıdır.Yani malımı alana kadar kibarım,malımı aldıktan sonra istediğim gibi cevabımı veriririm gibi bir tutum söz konusu olmamalı.

---------- Mesaj saat 17:18:16 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:16:55 civarında gönderildi. ----------

Ayrıca Acoustic adlı üyenin yani De Te Fabula Narratur'un yeni üyeliğinin açılma tarihi 03.06.13 !

Dediklerine katilmakla birlikde ,uyelik ismi degistirilmistir kendi istegi ile uyelik acilmamistir onu belirtmek istiyorum.

beyler beyin bedavayken ebook almak niye :D

ben sattıktan sonra veya önce demedim düzgün oku kardşeim ayzdığımı ben genel oalrak sölüyorum ben kibar veya sert konuşurum bundan kimene

ben sattıktan sonra veya önce demedim düzgün oku kardşeim ayzdığımı ben genel oalrak sölüyorum ben kibar veya sert konuşurum bundan kimene

Ben zaten size öyle dediniz demedim.De te fabula narratur'un bir satıcı olarak yapması gerekeni söyledim.

Konuyu açan arkadaşın yazdıklarına dayanarak satıcının,alıcılara yani velinimetine "ne zaman çıkıyor, bekliyoruz" laflarına "bekleme o zaman" gibi cevaplar verdiğini anlıyoruz.(Konuyu açan arkadaşın yazdıklarına dayanarak yazıyorum,birebir görmedim)Kusura bakmayın da bu sertlik değil düpedüz terbiyesizliktir.

Merhabalar,

zswdn5.jpg

Sen neyin kışkırtıcılığından bahsediyorsun yahu ?! ALLA'ın bildiğini kuldan mı saklayalım.

Ben seninle konuştuğum zaman üstüne basa basa sordum, yöntem işe yarıyor mu diye.Sen bana kendin demedin mi evet %100 işe yarıyor.
200 kitap satmışsın.Neden 1 kişi bile alt kanalının para kazanmasını geri getiremedi?

http://www.ytpara.com/207192-post655.html

Bak bakalım burda sen ve [MENTION=2087]Muslera[/MENTION] neler demiş ?

[MENTION=1680]Acoustic[/MENTION] ey fani koskoca foruma adminlik yapmis canli
benim profilime gir istatisliklere tikla
tum msj arat para acmayi
senin kitaptan once mi paylasmisim sonrami.gor
ey fani ey multi account ci

[MENTION=1680]Acoustic[/MENTION] ey fani koskoca foruma adminlik yapmis canli
benim profilime gir istatisliklere tikla
tum msj arat para acmayi
senin kitaptan once mi paylasmisim sonrami.gor
ey fani ey multi account ci

Benim açtığım beyin fırtınası konusunda söylemiştiniz hocam.Kitap yayınlanmadan önce, Aralığın son haftası mı neydi.O konuda haklısınız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri