Dedicated SUNUCU 1000 - 1200 TL sunucu alınacak

mtan57

Kayıtlı Üye
1000 1200 tl fiyat aralıgında sunucu alınacaktır. isteklerimide alt alta yazıyım eğer sağlıyacak firmalar lütfen iletişime geçsinler daha önce açtıgm konuda yardımcı olan bi firma çıkmadı.

TR LOKASYON
150'ye kadar bölünecek
+ Sıfır İp olacak
kasma donma olmuyacak
ufak vds özellikleri 1 gm ram 30 40 ssd işimi görüyor.
ve firma ile anlaşıldıktan sonra bu suncusu sayısı artacak memnun kalmama bağlı.

Kasma donma olmamak şartıyla tek dedıcated olmasına gerke yok 2 suncuda olabilir.

1000 1200 tl fiyat aralıgında sunucu alınacaktır. isteklerimide alt alta yazıyım eğer sağlıyacak firmalar lütfen iletişime geçsinler daha önce açtıgm konuda yardımcı olan bi firma çıkmadı.

TR LOKASYON
150'ye kadar bölünecek
+ Sıfır İp olacak
kasma donma olmuyacak
ve firma ile anlaşıldıktan sonra bu suncusu sayısı artacak memnun kalmama bağlı.

Kasma donma olmamak şartıyla tek dedıcated olmasına gerke yok 2 suncuda olabilir.

Hayırlı günler. Konuyu editmelek zorunda kaldım. 150 Tane ıp olacak bu fiyatlara zor değil bulman imkansız. Bütçeyi baya bi arttırmanız gerekmektedır.

Son düzenleme:
Hayırlı günler. 150 Sanal sunucu barındıracak bu fiyatlara birde tr lokasyonlu makina bulamazsanız yurtdışı isterseniz az bi fiyat değişikiği ile sağlayabiliriz ama bu fiyatlara tr lokasyon çok zor.
Istedigi fiyata yazdigi ozelliklerde sunucuyu alamaz ustad sunucu varda.

Ben 248Gb ram 128 Cekirdek sunucuya 200 den fazla vds kurdum her ay 2k tl para odedim kaldiki bu fiyata bu istedigi gibi bi makine zor.Bu istedigin sayidaki vds miktarini Min 3 sunucu ile yapabilirsin.

Istedigi fiyata yazdigi ozelliklerde sunucuyu alamaz ustad sunucu varda.

Ben 248Gb ram 128 Cekirdek sunucuya 200 den fazla vds kurdum her ay 2k tl para odedim kaldiki bu fiyata bu istedigi gibi bi makine zor.Bu istedigin sayidaki vds miktarini Min 3 sunucu ile yapabilirsin.

Üstadım miktar olarak belirttim para sorun degıl ama kaç firma ile gorustuysem yardımcı olmadı 128 tane vds 1000 tl halletırebılıyor ama başka fırma ılede gorusmek ıstıyorum

---------- Spam Engelliyici 13:07 ---------- Önceki Mesaj 13:05 ----------

Hayırlı günler. Konuyu editmelek zorunda kaldım. 150 Tane ıp olacak bu fiyatlara zor değil bulman imkansız. Bütçeyi baya bi arttırmanız gerekmektedır.

siz ne kadar fiyat veriyosunuz ?

Üstadım miktar olarak belirttim para sorun degıl ama kaç firma ile gorustuysem yardımcı olmadı 128 tane vds 1000 tl halletırebılıyor ama başka fırma ılede gorusmek ıstıyorum

---------- Spam Engelliyici 13:07 ---------- Önceki Mesaj 13:05 ----------

siz ne kadar fiyat veriyosunuz ?

Vdslerde ne gıbı ıslem yapılacak onuda belirtirseniz ona göre net fiyat cıkartabılırım.

O özellikde hiç kasmaması imkansız gibi hocam, bundan daha iyi vdsler yeri geldi mi donmaktan makinede hiçbir işlem yapamıyorsunuz.Tabi eğer render almıyor sadece tarayıcı kullanılacaksa o konuda fazla donma olmaz ama hiç donma olmayacak diye bir şey yok.Umaırım bulursunuz istediğiniz makineyi.

Edit:Hiç donmayacak şartıyla bende bir vds almak istiyorum. 80tlye bir makine.

Son düzenleme:
Merhaba,

2x İntel Xeon x5650 İşlemci 2,66 Ghz
Ht ile 24 Çekirdek
128 GB Ram
4x 240 GB SSD Disk
128 İp
Dell idrac express
Türkiye Lokasyon

Yukarıdaki konfigrasyondaki hizmeti aylık 1299 TL + KDV şeklinde sağlıyabiliriz.

Sunucu bölme vb konularda müdahele etmiyoruz sizin yönetiminizde olan bir konu isterseniz 100 vds ye isterseniz 10 vds ye bölebilirsiniz.

TR LOKASYON
150'ye kadar bölünecek
+ Sıfır İp olacak
kasma donma olmuyacak

hocam 30gb ssd 150 taneden 4.5 tb ssd yapıyor
40gb ssd 150 adet 6tb ssd yapıyor, mümkün değil kimse bukadar ssd vermez bu fiyata, inş bulursunuz

Son düzenleme:
Vdslerde ne gıbı ıslem yapılacak onuda belirtirseniz ona göre net fiyat cıkartabılırım.
ÜStat SSD diye bir kaide yok ben kasmaması için öyle demiştim SAS da olur HDD olur ona göre bir fiyat verirseniz.
O özellikde hiç kasmaması imkansız gibi hocam, bundan daha iyi vdsler yeri geldi mi donmaktan makinede hiçbir işlem yapamıyorsunuz.Tabi eğer render almıyor sadece tarayıcı kullanılacaksa o konuda fazla donma olmaz ama hiç donma olmayacak diye bir şey yok.Umaırım bulursunuz istediğiniz makineyi.

Edit:Hiç donmayacak şartıyla bende bir vds almak istiyorum. 80tlye bir makine.
Üstat Render tabi ki yapılmaz
Merhaba,

2x İntel Xeon x5650 İşlemci 2,66 Ghz
Ht ile 24 Çekirdek
128 GB Ram
4x 240 GB SSD Disk
128 İp
Dell idrac express
Türkiye Lokasyon

Yukarıdaki konfigrasyondaki hizmeti aylık 1299 TL + KDV şeklinde sağlıyabiliriz.

Sunucu bölme vb konularda müdahele etmiyoruz sizin yönetiminizde olan bir konu isterseniz 100 vds ye isterseniz 10 vds ye bölebilirsiniz.
Skype den görüşelim üstat sizinle
365 ip amerikan lokasyon 500 tl
Üsta TR lokasyon lazım . Özelden firma ismini pm atarsanız bir de onlar ile görüşeyim
hocam 30gb ssd 150 taneden 4.5 tb ssd yapıyor
40gb ssd 150 adet 6tb ssd yapıyor, mümkün değil kimse bukadar ssd vermez bu fiyata, inş bulursunuz

1000 TL te 4x2480 veren var üstat :) Ama fiyat araştırması yapmak en doğal hakkım olduğu için biraz daha araştırma yapmakta fayda var.

1000 TL te 4x2480 veren var üstat :) Ama fiyat araştırması yapmak en doğal hakkım olduğu için biraz daha araştırma yapmakta fayda var.

ben şu paketi kullanıyorum hocam gayet memnumum

64gb ram 1tb ssd işlemciside gayet iyi hemde 1000 liraya göre fiyatı gayet uygun, bu siteden almanızı tavsiye ederim

Dedibox® MD 2015 - Online.net

TR LOKASYON
150'ye kadar bölünecek
+ Sıfır İp olacak
kasma donma olmuyacak

Sunucularda max 256 IP Sağlanır ama sıfır zor

IPv4 de bukadar sıkıntı yaşarken "0" IP bulman imkansıza yakın bir olasılık.

30-40 GB SSD disk demişsin, aynı zamanda 150 VDS demişsin kabaca hesaplarsak 5TB SSD diski olan bir makinadan bahsediyorsun, bu makinanın sadece disk bedeli yaklaşık 6-7K TL gibi bir rakam yapar...

150 ye böleceğin bir cihazda minimum 128 GB Ram olamalı aynı zamanda 24 yada 40 real core CPU gerekir, disk maliyeti dışında sadece Ram ve CPU bandında makinayı anca dediğin fiyatlara bulabilirsin...

150 Adet IP adresinide hesaba koyarsan bahsettiğin fiyata tam anlamıyla istediğin makinayı bulman İMKANSIZ.

Tabi teklif alabilirsin, örnek vermek gerekir ise 64 GB ramli makinaya da 150 VDS kurulabilir :)

Umarım aradığını bulursun ne diyim :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri