define merakı olan varmı aramızda ???

Definelerin hüddamı yani başında bekleyen cini vardır. Çoğu defineci ya delirmiş ya kaybolmuş yada ölü olarak bulunmuştur. Uzak durun bu sakat işlerden derim. Tarihi eserlerden söz etmiyorum küp küp altınlardan söz ediyorum

Definelerin hüddamı yani başında bekleyen cini vardır. Çoğu defineci ya delirmiş ya kaybolmuş yada ölü olarak bulunmuştur. Uzak durun bu sakat işlerden derim. Tarihi eserlerden söz etmiyorum küp küp altınlardan söz ediyorum

Onun cogunun oksitlenmeden oldugunu soyluyorlar.

Turkiyede kalan define suanda is tr ortakligiyla guney dogudan cikariliyor doguda alinan milyon donum arsalar bu yuzden aliniyor 8 sene bu isle urastim buldugumuz gun olum gunum oluyordu ortaklar parayi kaldiramadi verilmis sadakam vardi o gunden sonra agzima bile almadim su paylastiginiz resimde define degil tarihi eser orda bundan daha cok var kameralar gorup cekmese onuda saklayip yurt disina gotururlerdi

ytden kazanamıyorum deyıp dfıneye merak salan oldumu hıc merak ettım dogrusu :D

Adana’nın Yumurtalık ilçesinde arka kısmı balık kuyruğu olan at üstünde balık avlayan Eros figürü tasvir edilmiş ikinci mozaik bulundu. Yunan mitolojisinde ‘Hippocampus’ adı verilen, yarısı balık yarısı at olan hayvan üzerine balık avlayan Eros mozaiğinin dünyada bir benzerinin olmadığı belirtiliyor.
Ören Mahallesi’ndeki denize sıfır noktada üç yıl önce varlığı fark edilen mozaik kalıntılarının bulunduğu bölgede Adana Müze Müdürlüğü arkeologları tarafından kazı çalışması başlatıldı. Geçen yıl yapılan kazılarda yaklaşık 10 metrekare civarında at üstünde balık avlayan Eros figürü tasvir edilmiş mozaik bulundu.

Zamaninda Cok Ugrastim. Cok profesyonel bir defineciyim :) isaret cozme tecrubem de var. ama simdi yurt disindayim :))

Uzaklarda aramayın.Bu forumdaki herkes defineci zaten. :D Yalanmı Youtubeda yüzbinler izlenecek video arıyoruz çok kazanmak kazanabilmek için. :D:D Bu da bir define aramak zaten :D:D:D

Uzaklarda aramayın.Bu forumdaki herkes defineci zaten. :D Yalanmı Youtubeda yüzbinler izlenecek video arıyoruz çok kazanmak kazanabilmek için. :D:D Bu da bir define aramak zaten :D:D:D

Serkan abi senii gerçkten özledik
lütfen rica ediyorum youtubdan bi canlı konferans verirmisiniz

Evet beyler Serkan abi çok çalışıyo bütün gün video arıyor kanal açıyor başını kaldırmıyor buda ispatı :D

Ow2rwKU.png

Zenginlik böyle birşey işte :D:D:D

Ofis dediğin böyle olur masa tenisi spor aletleri deri koltuklar :D

ah ah :D bende baska yerde arıyorum ama bulduklarım kaybettıklerımın yanında hıc :D

Evet beyler Serkan abi çok çalışıyo bütün gün video arıyor kanal açıyor başını kaldırmıyor buda ispatı :D

Ow2rwKU.png

Zenginlik böyle birşey işte :D:D:D

Ofis dediğin böyle olur masa tenisi spor aletleri deri koltuklar :D

Olm dün Koray bugün sen bakın ayağınız kayar :D:D:D Gerçi FGA'yı melettim yerlerde top toplamakdan başını alamadıda.Sende öyle mNote bi yenemediniz 2 kişi :D ögreninde gelin :D:D

Oln dün koray bugün sen bakın ayağınız ayar :D:D:D Gerçi FGA'yı melettim yerlerde top toplamakdan başını alamadıda.Sende öyle QmNote bi yenemediniz 2 lişi :D ögreninde gelin :D:D

Allah'in cirkefi seni . Ben birsey demiyorum. Allah'tan Ibrahim vardi da sahit oldu herseye. O yerden aldigim toplar da senin masayi tutturamayip duvarlara vurdugun toplar.

Oln dün koray bugün sen bakın ayağınız ayar :D:D:D Gerçi FGA'yı melettim yerlerde top toplamakdan başını alamadıda.Sende öyle QmNote bi yenemediniz 2 lişi :D ögreninde gelin :D:D

Abi zaten sen bu oyun stilinle tüm oyunlarda birinci olursun :D

Gülmekten oynayamadık :p

Allah'in cirkefi seni . Ben birsey demiyorum. Allah'tan Ibrahim vardi da sahit oldu herseye. O yerden aldigim toplar da senin masayi tutturamayip duvarlara vurdugun toplar.
Seni çok iyi anlıyorum Faruk :D:D:D:D:D

Atalarımızın bir sözü vardır " Yenilen pehlivan güreşe doymazmış" :D:D:D:D

Masa tenisinde üstüme tanımam lisede turnuvalara katıldım :D Bent tek [MENTION=7769]Serk@nYT[/MENTION] [MENTION=9224]mNote[/MENTION] [MENTION=17974]FGA[/MENTION] @ıncubus :D

Abi zaten sen bu oyun stilinle tüm oyunlarda birinci olursun :D

Gülmekten oynayamadık :p

Dunya sampiyonunu getir o oyunla yine yenerdi cidden . Adam 4-2 den aldigi sayi ile 5-4 one gecebilen bir oyun anlayisina sahip . Allah'tan oradaydin Ibrahim. Gordun sahitsin.....

Seni çok iyi anlıyorum Faruk :D:D:D:D:D

Atalarımızın bir sözü vardır " Yenilen pehlivan güreşe doymazmış" :D:D:D:D

Yukaridaki resimdeki siritmana bak. Her tarafindan cirkeflik akiyor . Sen de hele bana bir her basarisiz atista sira senindi sen basla o topu ondan oyle attim deme zihniyeti bu sporun neresinde.

Dunya sampiyonunu getir o oyunla yine yenerdi cidden . Adam 4-2 den aldigi sayi ile 5-4 one gecebilen bir oyun anlayisina sahip . Allah'tan oradaydin Ibrahim. Gordun sahitsin.....

Yukaridaki resimdeki siritmana bak. Her tarafindan cirkeflik akiyor . Sen de hele bana bir her basarisiz atista sira senindi sen basla o topu ondan oyle attim deme zihniyeti bu sporun neresinde.

FGA :D:D Konu Başlığı ne Define merakı olan varmı ?

Bak abi define merakı olan kim olduğu belli kafa yerde el yerde belki bişey bulurum diye :D:D:D Önce yen 3-5 kere sonra konuş :D:D Bi sen bi ibo kac kez karşıma geçtiniz birde siz ikiniz kaç kez karşı karşıya geldiniz onu yazın :D:D:D

Defineci seni :D Yanlız bak büküldüğün yere bakma 1 metre geri git 3 adım saga at orda vardır :D:D:D:D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri