Değişik Bir Kanal KApanma ACil Yardım !

• Kullanıcı charm35
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

charm35

Kayıtlı Üye
Beyler dün bir video patlamıştı 26bin falan izlendi 120 lira bıraktı tek günde bugün kanal şöyle uyarıyla kapatılmış ;

sssss.jpg

Beyler kanalın açılma şansı varmıdır ?
En önemlisi kesinleşen ve bu ayki getirdiği para gidermi ?

Para ödenir tabi kapanmadan önce para kazanması kapanmadıysa.

Bu sorunla alakli bir konu mevcut.Arkadas bir mail atarak sorunu cozmus sanirim.Konuyu bulamadim ama aramanizi tavsiye ederim

Para ödenir tabi kapanmadan önce para kazanması kapanmadıysa.

hocam ödenirse onada şükredicem.Kapanmadan önce devre dışı kalmadı kapanma eminim nerdeyse zaten bu uyarıyı almadan önce 3-5 dk önce girmiştim normaldi

---------- Mesaj saat 21:19:23 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:17:32 civarında gönderildi. ----------

Bu sorunla alakli bir konu mevcut.Arkadas bir mail atarak sorunu cozmus sanirim.Konuyu bulamadim ama aramanizi tavsiye ederim

teşekkür ederim bakıyım hemen.Bilen arkadaş varsa atarsa çözüm yolunu sevinirim.Videolara basınca 3.taraf şikayeti dolayı diyor fakat kanalım tutan dünkü video dan gitti kesin ama oda youtube de benden başkasında yoktu

---------- Mesaj saat 21:24:28 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:19:23 civarında gönderildi. ----------

yokmu bilen biri beyler belki açılır kanal maille falan ?

google+ sayfasını silsem işe yararmı acaba

---------- Mesaj saat 21:40:36 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:37:40 civarında gönderildi. ----------

telif yemiş olmasın?

telifden daha önce hesabım kapanmıştı hocam böyle olmuyor diye biliyorum.Ayrıca videoya basınca 3.taraf ihlali şikayeti aldık falan diyor .Bu google+ yı devre dışı bıraksam düzelirmi acaba denesemmi

google+ sayfasını silsem işe yararmı acaba

---------- Mesaj saat 21:40:36 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:37:40 civarında gönderildi. ----------

telifden daha önce hesabım kapanmıştı hocam böyle olmuyor diye biliyorum.Ayrıca videoya basınca 3.taraf ihlali şikayeti aldık falan diyor .Bu google+ yı devre dışı bıraksam düzelirmi acaba denesemmi

o yöntemi deneme bence adsenseye bağlı diğer kanalların para kazanmasının devre dışı kalmasına yol açıyor okumadınızmı konuyu?

o yöntemi deneme bence adsenseye bağlı diğer kanalların para kazanmasının devre dışı kalmasına yol açıyor okumadınızmı konuyu?

başka adsense ile ilişkilendişrmicem ama sadece diğerini devre dışı bırakıcam

Bu sekildeyken google + i silersen kanal da silinir..

Google+ 'i devre disi birakmak ile silmek arasinda cok fark var,bilginiz olsun.

Bu sekildeyken google + i silersen kanal da silinir..

Google+ 'i devre disi birakmak ile silmek arasinda cok fark var,bilginiz olsun.

Peki devre dışı bırakırsam sorum çözülürmü.Ayrıca video youtube da video benden başka kişide yoktu ona rağmen copyright nasıl atıyor acaba ?

Kesin bisey demem dogru olmaz.Sorumluluk almak istemem acikcasi.

Kesin bisey demem dogru olmaz.Sorumluluk almak istemem acikcasi.

bende kararsız kaldım.Video sahibi videoyu yüklememiş o yüzden böyle oldu galiba devre dışı bırakırsam şimdiye kadar gelen paralar gidebilir buda toplam 550tl fln daha ödenmeyen.Böyle kalırsa günde 3-4 dolar garenti getiriyordu napacam bilemedim

bende kararsız kaldım.Video sahibi videoyu yüklememiş o yüzden böyle oldu galiba devre dışı bırakırsam şimdiye kadar gelen paralar gidebilir buda toplam 550tl fln daha ödenmeyen.Böyle kalırsa günde 3-4 dolar garenti getiriyordu napacam bilemedim

Siz bu kanal icindeki videolariniza ulasabiliyor musunuz? Bu uyarinin aynisi bende var ve hicbir videoma ulasamiyorum.

Siz bu kanal icindeki videolariniza ulasabiliyor musunuz? Bu uyarinin aynisi bende var ve hicbir videoma ulasamiyorum.

yok ulaşamıyorum anca google+ sayfasında gözüküyor index dende çıkmışlar

---------- Mesaj saat 22:17:06 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:12:15 civarında gönderildi. ----------

Google Plusta gerçek isim kullanmadıysan o yüzden de gitmiş olabilir :)

gerçek adımı kullandım.Adam videoya telif atmış ama video onda yok yüklememiş.Adı video yapımcısı ile aynı fakat abone sayısı 40 sadece amotor videolar var kendine ait diğer hiçbir video yok

yok ulaşamıyorum anca google+ sayfasında gözüküyor index dende çıkmışlar

---------- Mesaj saat 22:17:06 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:12:15 civarında gönderildi. ----------

gerçek adımı kullandım.Adam videoya telif atmış ama video onda yok yüklememiş.Adı video yapımcısı ile aynı fakat abone sayısı 40 sadece amotor videolar var kendine ait diğer hiçbir video yok

sanırım gümbürtüye gitmişsin :(

sanırım gümbürtüye gitmişsin :(

aynen öyle oldu.Kanal büyük olasılıkla sahte .Acaba türkçe bir mail yollasam işe yararmı ? video benim değil farkındayım ama youtubede ne resmi kanalı var başka kanalda videosu.

bu googlel+ mevzusunu biri detaylı bir anlatabilirmi ne baktığımız var ne bişey gümbürtüye gitmesin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri