Deli mi ne kanalı, Show tv’den 1,4 milyon tl tazminat kazandı

severall

Kayıtlı Üye
15 ay evvel deli mi ne adlı kanalın videolarını kullanıp, birde üzerine aşağılayıcı haber yapmışlardı.Avukatları da uzlaşmada rezil olursunuz kazanamazsın demiş.An itibariyle tazminat davası ve 78 saniye videoları kullanma geliriyle birlikte toplamda 1,434,000 tl kazanmışlar

9:50 de kazandığı parayı detaylı açıklıyor

https://youtu.be/ilRVty2hf3I

Son düzenleme:
başkasının videolarını kullanırken türkiye içindekileri kast ediyorum, kullanmayın :D adam koskoca kanaldan tazminat almış. Korkutarak vazgeçirememişler reis üstlerine gitmiş iyide etmiş. Anasının ak sütü gibi helal olsun o para..

Gerekeni yapmış hakkıdır. Fakat bu adamda tek sevmediğim şey bütün video fikirlerini sanki kendi ortaya atıyormuş gibi konuşmaları var. Neymiş efendim altın arama cihazını bu adam kullanmış videosunda, başkaları kendi videolarında kullanınca çalıyormuş. Yabancı kanallarda milattan önce yapıyolardı bu videoları.

Eleştirmek te lazım.

Dava acarken, eger kazanirsam bagislayacagim demisti. Umarim yapar dedigini.

Olayın acı tarafı su bilir kişi saniyede olan kazancını hesaplıyor ve 78 saniyede adamlar 230bin tl kazanıyormus bu parayı vermişler. 10dk da adamlar 2.5 milyon tl kazanıyor demekki vay ....

Millete telif atarken iyi, şimdide büyük bir firma - kanal (sözde) olarak siz tadın bakalım aynısını o dalga geçtiğiniz platformdakilerden :D

Tr deki ozgun yapiyorum diyen kanallarin cogu avrupadaki kanallarin isledigi konularin tr vetsiyonu yeni bisey yok.
Ha ozgunmu evet ozgun.
Sonucta kazaniyor.

Video bende izledim.Show tv yaptığı haberleri hiç beğenmiyorum.Türkiye'de yapılan en kötü haber kanalı nerden saçpa sapan bir olay var Show tv yayınlıyor.Youtuber tazminat davası sonucunda çok güzel para kazandı ve o kadar korkutulmasına rağmen hakkını aldı.
Keşke 78 saniyede değilde ara ara 780 saniye yayınlasalardı.

Demek tv kanalları saniyede 1000tl kazanıyor.

hemen tv sektörüne girelim :D 10 tane tv kanali açsakk her birinden saniyede 1000 tl kazansakkk oooo 1 ay iş yapsakk sülalemize yeter filan :D

Show tv en büyük spamcı adamlar haber yayınlamıyor ki baştan sona youtube videoları.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri