hocam etiket spamı yapmşn![]()
Fazladan bir etiketim yoktu. Bütün etiket açıklama attığım video ile ilgiliydi.
6-7 etiket girmişimdir en fazla.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
hocam etiket spamı yapmşn![]()
Sen minoset'ini aldın mı, başın tutacak yine![]()
biraz araştırsan bu kadar komik duruma düşmezdin
6 - 7 sene önce r10 da açılmış ban konularını incelemeni tavsiye ederim
o dönemde millet adsensedeki sebepsiz banları çözmeye çalışıyordu,
şuan burada yazılanlar ile o günkü konular arasında sadece terimsel farklar var ama mantık aynı.
google böyledir, işte şimdi sağlam kazanıyorum dediğin an
kurallarımızı ihlal ettin bizde hesabını kapattık diye mail gönderir,
bu maildeki linklere tıkladığında çıkan uzun yazılar arasında hayallerinin cesetleri ile karşılaşırsın, yamulur kalırsın ama yinede google haklıdır dersin, birleri geldi beni kapattırdı dersin, çünkü 0 dan başlamak için bu dediğine gerçekten inanman lazım.
bu konuda söyleyecek başka sözüm yok
sonuçta kapanan kanallarımız geri açılmayacak, ne yaparsak yapalım şuan açmayı düşündüğümüz yeni kanallar günü geldiği zaman yine ilginç bahaneler ile kapanacak, google sistemi = kısır döngü
Komik durum diyorsun kapanan kanallarımız geri açılmıycak diyorsun [emoji4] bu forumda bu tür kapanan kanallarını açanlar mevcut hintlilerin bi coğu gene açıyor önce bi bilgi sahibi ol. Senin adsense dediğin le youtube ın tek ortak noktası reklam yayını ve ikisininde google ın olması başkada kesişen bi noktası yok reklam yayını hariç. Biz google da tr ye reklam gösterimi yasaklandında millet ödeme yapmıyor derken ödeme alıyorduk bi çok şey gelip geçirdik bırakta tahmin ve mantıklı yolu yürütebilelim..
10 kasim koc un reklamini yayinladimda topluluk almıştım 2013 de ve itiraz ettiğimde açılmıştı çünkü sadece hesaba işliyordu ve itiraz hakkı doğuyordu.. Ve böyle gerçek olmayan bi çok telifle ve flag karşı bildirim yaptım çok oldu
Şuan kapanmaya sebep olan bu flagların tek ortak noktası aynı anda hem hesaba hem videoya yapılıyor ve aynı anda kapatılıyor işlenip kapattırıyor olması burada bunu haa etiket açıklamasıyla yapmış bildirimi ha küçük resimle farletmiyor o zaman video atmayalım !
Neyse uzatmayacağım siz neye inanmak istiyorsanız ona inanın
Video bildirimi ve hesap bildirimi ard arda geldiyse o kanal flaglanmıştır ve youtube artık bunları kanala işlemek yerine direk kanalı kapatıyor bunu farkeden çakallar kimse o yüzden böyle uğraşıyor yoksa flag denen meret 2013 de de vardı 2012 de de
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
umarım açtırırsın kanalını başka ne diyeyim![]()
Bak bi da oku açtıracamla ilgili bişi var mı orada acanlar mevcut dedim bence sen git yat biraz dinlen hadi iyi geceler
Komik durum diyorsun kapanan kanallarımız geri açılmıycak diyorsun [emoji4] bu forumda bu tür kapanan kanallarını açanlar mevcut hintlilerin bi coğu gene açıyor önce bi bilgi sahibi ol. Senin adsense dediğin le youtube ın tek ortak noktası reklam yayını ve ikisininde google ın olması başkada kesişen bi noktası yok reklam yayını hariç. Biz google da tr ye reklam gösterimi yasaklandında millet ödeme yapmıyor derken ödeme alıyorduk bi çok şey gelip geçirdik bırakta tahmin ve mantıklı yolu yürütebilelim..
10 kasim koc un reklamini yayinladimda topluluk almıştım 2013 de ve itiraz ettiğimde açılmıştı çünkü sadece hesaba işliyordu ve itiraz hakkı doğuyordu.. Ve böyle gerçek olmayan bi çok telifle ve flag karşı bildirim yaptım çok oldu
Şuan kapanmaya sebep olan bu flagların tek ortak noktası aynı anda hem hesaba hem videoya yapılıyor ve aynı anda kapatılıyor işlenip kapattırıyor olması burada bunu haa etiket açıklamasıyla yapmış bildirimi ha küçük resimle farletmiyor o zaman video atmayalım !
Neyse uzatmayacağım siz neye inanmak istiyorsanız ona inanın
Video bildirimi ve hesap bildirimi ard arda geldiyse o kanal flaglanmıştır ve youtube artık bunları kanala işlemek yerine direk kanalı kapatıyor bunu farkeden çakallar kimse o yüzden böyle uğraşıyor yoksa flag denen meret 2013 de de vardı 2012 de de
Hocam bu flagcı ********ler yaşadı ozaman. İstediği kanalı istediği zaman kapatırlar. Buna karşı bir önlem olmalı bi çözüm yolu.
şimdi biri gelir bu olayı dillendirme herkes öğreniyor der bu konu burada kapanır
bir saat önce 140 k izlenim alan kanalım kapandı aynı sıkıntıdan
bu ne yaman çelişki
başa baş dişe diş :dÖğrenecekleri kadar öğrendiler anasını satayım çok dilim yandı benim bu ş... lerden daha kötüsü olamaz heralde varsın öğrensinler son yediğim darbelerden sonraaa. Teker tekere gelinnnn![]()
Ne etiket Ne açıklama Ne başlık Ne de buna benzer tezler tarafımca çürütüldü. 1 Ay boyunca denemediğim kanal şekli kalmadı, keza kanal açma şekillerine kadar denedim hepsi olumsuz sonuçlandı. 1 Aydır bu sorun yüzünden artık çalışma gücü kalmadıTek kazansın tek yesinler aç gözlü insan kılıklı mahluklar
Edit : Youtube ile kesinlikle alakalı olan bir şey değildir.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.