Demekki Sebepsizde Adsense Banlanabiliyormuş!! İçim Yanıyorr :((

Bak kardeşim.Kaç yaşındasın,benden büyükmüsün,nasıl birisisin bilmem ama böyle millete sallama yeri değil bu forum.Ben hiçbişey için sırf post kasmak amacıyla senin gibi millete laf atmam.Başıma gelirsede sonuna kadar kovalarım emin ol.Arkadaşa peşini bırakmaması için öneride bulundum.Buda seni ilgilendirmez.Benim yorumlarıma cevap verirken bidahakine dikkatli ol.
sahte ihtarlar için, kapanan kanallar için biz de çok mail attık hiçbir şey olmuyor.

peşini bırakmasan napabilirsin? ben söyleyim hiçbir şey yapamazsın.

adamların ofisi yok ki gidip birebir görüşesin.

peşini bırakma diye öneride bulunuyorsan nasıl çözebileceğini de anlat ki çözüm yolu olsun.

son olarak ben post falan kasmıyorum. ne r10'da ne de burda her konuya yazmışlığım da yok. günlük ortalama mesaj sayıma bak istersen.

günde 5-6 kez girdiğim foruma bazen günlerce hiç mesaj yazmıyorum.

Tamam güzel arkadaşlarım lütfen gerksiz yere birbirimizi üzmeye lüzum yok...Burada siz ve sizin gibi bir çok değerli arkadaşım sorunum karşısında kendince doğru olan yöntemleri ve önerileri sıralamış...Ben tüm yorumları tek tek okuyup içlerinden almam gereken mesajları alıyorum...Lütfen birbirimizi kırıp üzmeyelim...Saygılarr...

sahte ihtarlar için, kapanan kanallar için biz de çok mail attık hiçbir şey olmuyor.

peşini bırakmasan napabilirsin? ben söyleyim hiçbir şey yapamazsın.

adamların ofisi yok ki gidip birebir görüşesin.

peşini bırakma diye öneride bulunuyorsan nasıl çözebileceğini de anlat ki çözüm yolu olsun.

son olarak ben post falan kasmıyorum. ne r10'da ne de burda her konuya yazmışlığım da yok. günlük ortalama mesaj sayıma bak istersen.

günde 5-6 kez girdiğim foruma bazen günlerce hiç mesaj yazmıyorum.

Ne yani hiçbişe yapmasınmı ? Dostum ben sana bişe diyimmi.Eğer senin 16 bin dolar olan adsense hesabın banlansa 100 değil,binlerce mail atarsın.Ordan konusmak kolay.Adam ne hayaller kurmuştur belkide.Adsensem banlandı neyse hayırlısı diyip çekilsinmi köşeye.Bişeler yapsın diyoruz.Senin gibiler gelip laf atıyo.

Neyse tekrardan geçmiş olsun.

Ne yani hiçbişe yapmasınmı ? Dostum ben sana bişe diyimmi.Eğer senin 16 bin dolar olan adsense hesabın banlansa 100 değil,binlerce mail atarsın.Ordan konusmak kolay.Adam ne hayaller kurmuştur belkide.Adsensem banlandı neyse hayırlısı diyip çekilsinmi köşeye.Bişeler yapsın diyoruz.Senin gibiler gelip laf atıyo.

Tekrardan teşekkür edrim....
Bende çok üzüldüm kardeşim inan geçmiş olsun...
Teşekkür ederim kardeşim sağolasın...

Bizim Arkadaş hesabını aldı 2 ay boyunca değmediği google şirketi kalmadı sonunda tr googledan bi mail adresi aldı direk yönetivilerden birinindi Onun sayesinde açtırdı o maili bulursam size özel mesaj yoluyla iletirim ...

Bizim Arkadaş hesabını aldı 2 ay boyunca değmediği google şirketi kalmadı sonunda tr googledan bi mail adresi aldı direk yönetivilerden birinindi Onun sayesinde açtırdı o maili bulursam size özel mesaj yoluyla iletirim ...
Valla sevgili arkadaşım bilmiyorum arkadaşının durumu benim durumuma benzer bir durummuydu ama eğer maili bulurda gönderebilirsen minnettar kalacağım...Teşekkürler...

Valla sevgili arkadaşım bilmiyorum arkadaşının durumu benim durumuma benzer bir durummuydu ama eğer maili bulurda gönderebilirsen minnettar kalacağım...Teşekkürler...

arkadaşım benim de bugünler çok iyi bir kanalım gitti google ne yapmaya çalışıyor bilmiyorum ama şunu biliyorum ortada büyük bir adaletsizlik var kanalım suçsuz yere gitti spam hiç bir video yok durup dururken para kazanma devre dışı bırakıldı
bu adaletsizlik ne zaman bitecek bilmiyorum

Öncelikle Geçmiş ol$un u$tat. benim fikrim şudur; yt durduk yere bişe yapmaz diye düşünüyorum. bi hile dönüyorki , adamlar kapatmışlar. ama inan benim başıma gel$e öyle birşey , hayattan ümidimi ke$er. önümdeki laptop'u kırıp otururdum. BÜYÜK GEÇMİŞ OL$UN..

Öncelikle çok teşekkürler...Hile dönüyor ise bile Yüce Allah'ım şahittir ki benden kaynaklanmıyor...Mutlaka birileri benim dışımda bir şeyler yapmıştır..Saldırı vs. gibi...Ayrıca evet zor bir durum heleki öyle bir ihtiyacın içerisindeyim ki inanılmaz bir şekilde hayallerim alt üst oldu...Ama kısmetten öte köy yok...Ağlamak hayata küsmek yerine umutla bu kapının tekrardan açılmasını beklemek ve azimle çalışmaya devam etmek en iyisi diye düşünmekteyim...

hocam öncelikle geçmiş olsun,video içeriği sanırım size ait değil içinizi karartmak istemem fakat google deseki ''kardeş sen iyi güzel söylüyon da kimin videosuyla paramı alıyosun dese''hop kalırız bir anda,adsense ile uzun zamandır meşgulüm çok kişiyi gördüm ki hesabı banlanıp 4000-5000 usd parası havalara uçan,ben bir kez banlandım yeni hesap açtım günlük hareketleri mutlaka takip ettim anormal bir durumla karşılaştığımda adsenseye bildirimde bulundum ki iyi niyetli olduğum anlaşılsın diye,tabi saldırıya maruz kaldığımı düşündüğümde böye yaptım...
şimdi gelelim esas meseleye;
siz bu videoyu ne zaman yüklediniz?
daha önce kazanç sağladınız mı?
aldıysanız aldığınız miktar nedir?
ha ben bunu neden soruyorum bu zamana kadar parayı verirken bişey yoktu da,aaa pardon diyip alıcağınız paraya yatmak da olmaz,işin peşini bırakmayınız,gider o googleın önünde yatardım yeminle verin ulan paramı diye sonuçta size düşen 16bin usd ise google bunun 3 katını cebine hüpletti çoktan o alırken iyi de size gelince mi tu kaka...sinirlendim yine ya üzülmeyin hocam hakkınızı arayın...

ayda 150-200 $ arasında kazandıran kanalım kapandı. 1-2 değil 30-40 tane mail attım ben youtube'a.

sonuç ne oldu biliyor musun? hiçbir şey olmadı kanal kapandığıyla kaldı. sahte telif atan şerefsiz de attığı sahte teliflerle arkasına yaslanıp güldü.

adama çözüm önerisi sunmak istiyorsan elle tutulur birşey sunacaksın. o da biliyordur mail atmayı belki de atmıştır.

ben 200 $ için kanaldaki sahte ihtarları kaldırtamadım sen 16.000 $ için mail at diyorsun. elle tutulur bir öneride bulunacaksan bulun. mail atmayı herkes biliyor. benim söylediğim bu.

ayda 150-200 $ arasında kazandıran kanalım kapandı. 1-2 değil 30-40 tane mail attım ben youtube'a.

sonuç ne oldu biliyor musun? hiçbir şey olmadı kanal kapandığıyla kaldı. sahte telif atan şerefsiz de attığı sahte teliflerle arkasına yaslanıp güldü.

adama çözüm önerisi sunmak istiyorsan elle tutulur birşey sunacaksın. o da biliyordur mail atmayı belki de atmıştır.

ben 200 $ için kanaldaki sahte ihtarları kaldırtamadım sen 16.000 $ için mail at diyorsun. elle tutulur bir öneride bulunacaksan bulun. mail atmayı herkes biliyor. benim söylediğim bu.

100-200$ la 16 bin dolar aynımı ? Bırak allah aşkına.He birde tutturmuşsun çözüm öner.Arkadaşa iyi niyetimizle geçmiş olsun,mail at vs dedik.Bu seni neden rahatsız etti hala anlamadım.

100-200$ la 16 bin dolar aynımı ? Bırak allah aşkına.He birde tutturmuşsun çözüm öner.Arkadaşa iyi niyetimizle geçmiş olsun,mail at vs dedik.Bu seni neden rahatsız etti hala anlamadım.
200 $ kaybetmek benim canımı o kadar sıktı ki 16.000 $ kaybeden arkadaşın ne kadar üzüldüğünü tahmin bile edemiyorum.

bana ilk mesajında post kasıyorsun dedin asıl postu sen kasıyorsun belli oldu. tutturmuşsun mail at diyorsun başka birşey demiyorsun. bişey bilmiyorsun zırt pırt yazılan bir mesajı yazıyorsun mail at diyorsun.

bu konuda benim ve forumdan bir çok arkadaşın kanalı kapandı. çok çabaladık, araştırdık, eldeki bütün bilgileri kullandık ne sahte telif atan kişiye ulaşabildik ne youtube kanallarımı geri açtı ya da kanal için tekrar inceleme yaptı.

şimdi ben diyorum ki youtube'a mail atmak bir şeyin çözümü değil sen diyorsun ki mail at. sen hallet arkadaşın işini mail yoluyla nasıl halledeceksen artık. arkadaş sana teşekkür için 2000 $ verir heralde.

sana da son kez söylüyorum. çözüm önerin varsa sun. ama mail at deyip durma.

200 $ kaybetmek benim canımı o kadar sıktı ki 16.000 $ kaybeden arkadaşın ne kadar üzüldüğünü tahmin bile edemiyorum.

bana ilk mesajında post kasıyorsun dedin asıl postu sen kasıyorsun belli oldu. tutturmuşsun mail at diyorsun başka birşey demiyorsun. bişey bilmiyorsun zırt pırt yazılan bir mesajı yazıyorsun mail at diyorsun.

bu konuda benim ve forumdan bir çok arkadaşın kanalı kapandı. çok çabaladık, araştırdık, eldeki bütün bilgileri kullandık ne sahte telif atan kişiye ulaşabildik ne youtube kanallarımı geri açtı ya da kanal için tekrar inceleme yaptı.

şimdi ben diyorum ki youtube'a mail atmak bir şeyin çözümü değil sen diyorsun ki mail at. sen hallet arkadaşın işini mail yoluyla nasıl halledeceksen artık. arkadaş sana teşekkür için 2000 $ verir heralde.

sana da son kez söylüyorum. çözüm önerin varsa sun. ama mail at deyip durma.

Doğru ben hiçbişe bilmiyorum :) Sen çok şey biliyosun.

K.bakmada kardeşim senin açamadığın kanallar yada ulaşamadığın kişiler beni ilgilendirmez.Burda ben sorunu olan arkadaşla konuşuyorum.İstersem mail at derim,istemessem demem.Sen kim oluyosun bana mail at deyip durma diyosun.

Youtube'uda senden öğrenecek değilim.

Son birşey post kasacak kadar aciz değilim.O evreleri geçeli çok oldu.

Allah hepimizin kazancını arttırsın.

Doğru ben hiçbişe bilmiyorum :) Sen çok şey biliyosun.

K.bakmada kardeşim senin açamadığın kanallar yada ulaşamadığın kişiler beni ilgilendirmez.Burda ben sorunu olan arkadaşla konuşuyorum.İstersem mail at derim,istemessem demem.Sen kim oluyosun bana mail at deyip durma diyosun.

Youtube'uda senden öğrenecek değilim.

Son birşey post kasacak kadar aciz değilim.O evreleri geçeli çok oldu.

Allah hepimizin kazancını arttırsın.
tamam kardeş sen haklısın ben özür dilerim senden. kusuruma bakma yeter ki yazma bana artık.

bu ne kibirdir yahu.

tamam kardeş sen haklısın ben özür dilerim senden. kusuruma bakma yeter ki yazma bana artık.

bu ne kibirdir yahu.

Hala kibir diyo ya :) Allah akıl fikir versin sana kardeş.Forumda tartıştığım ilk ve son kişi olursun inşallah.

bu ne kibirdir yahu.

Hala kibir diyo ya :) Allah akıl fikir versin sana kardeş.Forumda tartıştığım ilk ve son kişi olursun inşallah.

Daha öncede bahsettiğim gibi arkadaşlar rica ediyorum konu burada kapansın...Birbirinizi kırmaya gerek yok ...Ben inanın her mesajdan kendime düşen dersleri çıkarıyorum...

---------- Mesaj saat 19:43:55 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:41:52 civarında gönderildi. ----------

Ayrıca itiraz maili atmıştım geçenlerde...Sanırım google amca beni tınlamadı ve büyük bir ihtimalle otomatiğe bağlanmış aşağıdaki mesajı gönderdi...Ama bu iş için hemen pes etmek yok ulaşabileceğim tüm yerlere gerekli itiraz mailimi göndermeye devam edeceğim...

Sayın Kullanıcımız,

İtirazınızda sunduğunuz ek bilgiler ve AdSense programına gösterdiğiniz sürekli ilgi için teşekkür ederiz. Hesap verilerinizi ayrıntılı bir şekilde inceledikten ve geri bildiriminizi değerlendirdikten sonra, uzmanlarımız, AdSense hesabınızı yeniden etkinleştirmemizin mümkün olmadığı kanısına vardı.

Geçersiz etkinlik politikalarımız veya inceleme sürecimiz hakkında daha fazla bilgi edinmek istiyorsanız, http://www.google.com/adsense/support/bin/answer.py?answer=57153 adresini ziyaret edebilirsiniz. Hesapları devre dışı bırakılan yayıncıların AdSense programına katılımının devam etmesine izin verilmediğini hatırlatmak isteriz.

Anlayışınız için teşekkür ederiz,
Google AdSense Ekibi

Daha öncede bahsettiğim gibi arkadaşlar rica ediyorum konu burada kapansın...Birbirinizi kırmaya gerek yok ...Ben inanın her mesajdan kendime düşen dersleri çıkarıyorum...

---------- Mesaj saat 19:43:55 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:41:52 civarında gönderildi. ----------

Ayrıca itiraz maili atmıştım geçenlerde...Sanırım google amca beni tınlamadı ve büyük bir ihtimalle otomatiğe bağlanmış aşağıdaki mesajı gönderdi...Ama bu iş için hemen pes etmek yok ulaşabileceğim tüm yerlere gerekli itiraz mailimi göndermeye devam edeceğim...

Sayın Kullanıcımız,

İtirazınızda sunduğunuz ek bilgiler ve AdSense programına gösterdiğiniz sürekli ilgi için teşekkür ederiz. Hesap verilerinizi ayrıntılı bir şekilde inceledikten ve geri bildiriminizi değerlendirdikten sonra, uzmanlarımız, AdSense hesabınızı yeniden etkinleştirmemizin mümkün olmadığı kanısına vardı.

Geçersiz etkinlik politikalarımız veya inceleme sürecimiz hakkında daha fazla bilgi edinmek istiyorsanız, http://www.google.com/adsense/support/bin/answer.py?answer=57153 adresini ziyaret edebilirsiniz. Hesapları devre dışı bırakılan yayıncıların AdSense programına katılımının devam etmesine izin verilmediğini hatırlatmak isteriz.

Anlayışınız için teşekkür ederiz,
Google AdSense Ekibi
söylediğim şey bu işte. sen oturup ikna edecek mesaj yazıyorsun ama mesajlar okunmuyor otomatik olarak bu mail geliyor. ben defalarca mail yazdım hep böyle mailler geldi bana da.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri