Demekki Sebepsizde Adsense Banlanabiliyormuş!! İçim Yanıyorr :((

Çok sağol arkadaşım...Yapı gereği bu konularda azimliyimdir...eğer bir çıkış yolu varsa sonuna kadar zorlamaya kararlıyım...Gücüm yettiğince deneyeceğim...Sağol varollll...

Önemli değil hocam azimli ol sende benim gibi haksızlığa uğramıssın inş geri alıcaksın adsense bak ben o günden beri lafım şuydu bu işi yapan arkadaşlarada derim benim için ilk önce güvenlik ikinci paradır bu adsense ve kanallar içinde geçerli güvenlik olmadan para hiç birşey inş geri alırsın ve geri aldıktan sonra adsense bu sefer iyi bakmalısın kontrol etmelisin geri bildirim yapmalısın kapanması imkansız istedikleri kadar saldırı yapsınlar sen kontrolünü ve geri bildirimi yaptıktan sonra birşey olmaz tabiki kendi reklamlarını tıklamdıysan

Açılırsa senin adına çok sevineceğim.Ortada büyük mevla var.Öğretmenlik yapıyorum demişsin.Önemli bir para var ortada inş adsense geri alırsın bunu tüm içtenliğimle diyorum.Azimli ol inş adsense kavuşacaksın :)

benim tek anlamadığım,adsense nin banlanma sebebi?!
sanırım tek videonun bu kadar hit alması olayın asıl sebebi.

Hocam Youtube hit olan videoları bağlı adsense banlaması saçmalık illa ki bir sebeb vardır.Arkadaşa saldırı olmuştur.Adsense okuduğum kadarı ile kontrol etmemiş galiba o kadar paran varsa kontrol etmek zorundasın ve geri bildirim yapmak zorundasın yapmadı saldırı oldu ve gitti ama inş geri alır

o kadar izlenim içerisinde saldırı olsa bile anlaman neredeyse imkansız.
bu konularda tedbirlik olmak lazım her ne kadar saldırı olmadığını bilseniz de siz yine de bildirim yollayın.
inşallah paranı alabilirsin. gerçekten çok büyük bir mebla

Hocam Youtube hit olan videoları bağlı adsense banlaması saçmalık illa ki bir sebeb vardır.Arkadaşa saldırı olmuştur.Adsense okuduğum kadarı ile kontrol etmemiş galiba o kadar paran varsa kontrol etmek zorundasın ve geri bildirim yapmak zorundasın yapmadı saldırı oldu ve gitti ama inş geri alır

adsense mailini mi kontrol etmeliydi?herhangi bir uyarı neden vermedi adsense peki,çok yazık olmuş gerçekten.

anlamadığım bir şey var biz kazanalım diye uğraşıyoruz hadi çok kazanalım diyoruz çabalıyoruz. sonra hesap banlanıyor. peki biz napıyoruz? adam yapmış başarmış kazanmış neden engel oluyorsun. google'ın hesabına göre herkes asgari ücret ile mi çalşacak burada?

benim merak ettiğim acaba bir ayda bu kadar ödeme alan tek kişi sen misin? bu yazımı okuyanlardan bir ayda veya daha kısa bir sürede bu kadar kazanan kimse var mı? acaba bir anda yüklendiği için mi böyle oldu yoksa gerçekten saldırı mı vardı?

konu sahibi sayın hocam görebiliyor musun bilmiyorum ama o kazanç günlerinde ki TO nedir paylaşır mısın?

bir de şöyle bir düşüncem var eğer bu şekilde çok para getirisi olan bir videoyu bazı arkadaşlar silin diyor 11 milyon izlenmiş. silmek yerine (bundan sonra başımıza gelirse diye) belli bir seviyeye gelince para kazanmasını kapatsak önlem almış olmazmıyız?

hocam büyük geçmiş olsun adsense sebepsiz yere hesap kapatabiliyor. bizzat başıma en az 2-3 sefer sebepsiz yere hesap kapatılması olayı geldi. giden para büyükmüş. büyük geçmiş olsun.

Dün en son mesajımı saat 01:35 te yazmışım...malum bu gün okul olduğu için yatmak zorundaydım ama uyku hak getire...sağa dön sola dön uyuyamadım bir türlü doğru düzgün...şimdi okuldan geldim, burada olamadığım sırada mesaj yazan arkadaşlarımın hepsine çok çok teşekkür ediyorum...Mümkünse geriye dönük hepinize cevap vereceğim...saygılar..

Dün en son mesajımı saat 01:35 te yazmışım...malum bu gün okul olduğu için yatmak zorundaydım ama uyku hak getire...sağa dön sola dön uyuyamadım bir türlü doğru düzgün...şimdi okuldan geldim, burada olamadığım sırada mesaj yazan arkadaşlarımın hepsine çok çok teşekkür ediyorum...Mümkünse geriye dönük hepinize cevap vereceğim...saygılar..

hocam adsense hesabınızı doğrulamışmıydınız?bence hesabın durdurulmasının başka sebeplerini araştırmak lazım;
yani pin girilmişmiydi??

Geçmiş olsun çok zor bir durum. :(
Çok teşekkür ederim arkadaşım hayırlısıyla şoku atlatmaya çalışıyorum...

hocam çok üzüldüm inanki , nasıl bir duygu olduğunu biliyorum ama benim sadece 360$ ım uçmuştu zamanında , İnşallah paranı geri almanın bir yolu vardır , forumdaki deneyimli abilerim ellerinden geldiğince sana yardımcı olurlar umarım. Allah sabır versin .. :(

Bu arada hocam ayın 16sından sonra banlanan adsenselerin ödemesi yapılıyor diye söyleniyor ama sizide , çok öyle umutlandırmak istemem

---------- Mesaj saat 00:45:16 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:42:50 civarında gönderildi. ----------

Arkadaşlar , bu ayın 16 sından sonra banlanan hesaplara ödeme yapılıyormu bari bi umut vardır belki , hocamıza en azından bir ışık olsun . tercübe eden yada iyi bir kaynaktan bilgisi olan varmı ?
Samimi duyguların için çok teşekkür ederim...Daha önce banlanan bazı arkadaşlarım aldıklarını bazıları ise almadıklarını söyledileri...Bakalım şurada fazla bir zaman kalmadı duruma göre bende (İnşaallah böyle bir şey olmaz ama) ileride benim durumuma düşebilecek arkadaşlar için ödeme alıp almadığımı forumda paylaşacağım...
Geçmiş olsun hocam .Şuan itibariyle yapılacak hiçbirşey yok malesef .Bu olayı unutup yeniden başlamanız gerekiyor .Mail yağmuruna tutman yada dava açman hiçbişeyi değiştirmeyecektir .Büyük meblaglar denetime giriyor ve TR'de geçmiyor malesef .
Hayırlısı be arkadaşım yatar yada yatmaz...Meblağ ne kadar büyük olsada 15 gün kadar önce böyle bir şeyi hayal bile edemiyordum..Kurban Olduğum Allah'ım uygun görmemişki nasip etmedi...Belkide henüz zamanı değildi...O yüzden canımı sıkmamaya çalışıyorum...Youtube ve adsense orada duruyor bu kapı nasipse yine açılacaktır...
Banlanan video kendi özgün çalışman mıydı? İçin buna mı yanıyor bu kadar?

Yoksa kendi özgün çalışman olmayan bi video ya da haberden kazandığın bi para mıydı?

Merak ettim.
Sevgili arkadaşım videonun benim olup olmamasının içimin yanıp yanmamasını gerektiren bir durum olduğunu zannetmiyorum...Önemli olan bu kadar büyük bir meblağın ayağıma kadar gelipte alamamak durumu...Şimdi sana soruyorum sen hep özgünmü çalışıyorsun..Miktar bu kadar büyük olmasa bile son anda adsensen banlansa üzülmemzmisin...Olay bu kadar basit...
yorum yapmak zor,üzücü bir durum
Evet haklısın arkadaşım ama ne diyeyim yapacak bir şey yok...hayırlısı...
abi benimde 1600 kesinleşen 1800 ay içerisinde vardı ayın 15inde banlandım maalesef parayı alamadım bu durumu yaşayan biri olarak adınıza çok üzüldüm
Bende pek umutlu değilim ama azda olsa inanmak istiyorum aslında :(

Hocam büyük geçmiş olsun. Kazançlar ayın 11 gecesi kesinleşiyor genelde Youtube için ardından 12sinde işlemler başlıyor. Bir başka konu başlığında dediğim gibi Türkiye'de olmak bazen dezavantaj bazen avantaj. Diğer ülkelere göre daha önceden işlem başlatmak zorunda kalıyorlar. Bu nedenle de 16sından sonra ban yiyen hesabımdan dahi kesinleşmiş kazancı aldım daha önce. Ben kesinleşen kazancın size iletileceğini düşünüyorum. Tekrar geçmiş olsun..

çok geçmiş olsun hocam inşallah parayı alırsınız
İnşaallah arkadaşım teşekkürler...
Büyük ihtimal adsensede kesinleşen ücreti alabilirsiniz bende ayın 19 unda banlanmıştım ama kesinleşen parayı alabilmiştim.
Bakalım hayırlısı çokta ümitlenmek istemiyorum...Ama bu gün itiraz için mail falan atacağım...
Geçmiş olsun, video size ait olsaydı evet kanalınız ve adsense paneliniz geri açılabilirdi belki ama okuduğum kadarıyla başka bir kişinin videosundan kazanılan bir kazanç olduğu için de çok üstüne gitmeyin derim. Malesef ne kadar kanal açsanızda siz artık isim ve soyisim olarak potansiyel bir suçlusunuz onlar için. Umarım paranızı alırsınız, çok üzücü bir durum gerçekten.
Büyük geçmiş olsun
Çoook teşekkür ederim...
hocam google'da çalışan tanıdıklarım var.
onlarla bu youtube,adsense vs işini uzun uzun konuştum geçen günlerde.

video sizin değilse yani sizin olduğunu ispatlayamazsanız açtırma ihtimaliniz %1 den daha düşük. ama parayı alıp almama konusunu bilemeyeceğim.o da düşük sanırım.
Kısmet diyelim o zaman...
Hocam benim de içim acıdı şimdi, okadar kazanaç , benim için gerçekten çok büyük bi para analadığım kadarıyla sizin için de öyle, böyle patlayan videolar kanallarınızın ve adsensenizn incelenmesine sebep olabiliyor.
Gerçekten ama gerçekten bunca yıldır boşa ödediğim faiz yükünün bir kısmını geri almanın mutluluğunu yaşayacaktım...Kısmet değilmiş...
hocam adınıza çok üzüldüm çok geçmiş olsun bu olay hepimizin başına da gelebilir bir örnek teşkil edecektir her zaman .
Öncelikle teşekkürler...umraım kimse yaşamaz ama herkesin başına gelebilir evet...her kötü bir şey yeni dersler öğretiyor bize..
Cok gecmis olsun, soyleyecek pek soz bulamiyorum. Umarim kanalina ve kazancina kavusursun.
Çok teşekkür ederim sevgili kardeşim..
şu forumda üzüldüğüm ilk banlanma olayı bu oldu. çok geçmiş olsun
Sağol varol kardeşim...Üzüntümü paylaştığın için...

Bana da kesinleşmiş miktar gönderilir gibi geliyor ama fazla umutlanmadan beklemek lazım,gelirse piyango gibi olur şu durumda.

kazanc kesinlestiği için ödeme yapılacaktır diye biliyorum

dipnot : bir öğretmen nasıl ingilizce bilmez...

ÜST NOT : Bu kadar mesajın içinde arkadaşım sana özel yazmak istedim düştüğün DİPNOTTAN ötürü...Bir öğretmenin İngilizce bilmemesinin nedeni zamanında Ortaokul ve Liseyi ve hatta Üniversiteyi okuduğu dönemlerde yabancı dilinin FRANSIZCA olması olması olabilir mi? Ne dersin?
Yaşının 24 olduğunu görüyorum eğer yanlış değilse...Bizim zamanımızda sizin zamanınızdaki gibi okullarda sadece İngilizce yabancı Dil olarak okutulmuyordu..Almanca, Fransızca da vardı...Ayrıyetten bana söylermisin bu gün hangi okuldan mezun (çok özel bazı okullar hariç) kişiler böyle bir konuda rahat rahat derdini yazı ile İngilizce anlaracak derecede İngilizce biliyor...

arkadaş isveç te yaşıyor herhalde:D üniversiteyi ingilizce okudum ingilizce her türlü dökümanı hızlı biçimde okurum anlarım ama iş yazıya dökmeye geldiğind o bambaşka bir konu,ülkede eğitim sistemini bilmesek garipseyelim.

Geçmiş Olsun Dostum Valla çok üzücü Bir durum. Patlama Yapan video mu Telif Yedi
Eğer telif iyen videonun yuklü miktarda kazanç sağlamışsa O videodan Gelen Kazancı Geri Alma hakları Oldugunu Biliyorum Hatta Dava bile açıp Alıyorlarmış. Ama Düşündüğüm Gibi Değilse normal Bir videodan Telif yemişsen. Durum Farklı Adsense sonuçta hepimize Ekmek yediriyor. Çok üzücü Geçmiş Olsun. Allah bir daha öyle bişe yaşatmasın.

Tek videonun bu kadar hit almasının banlanma nedeni olabileceğini düşünmüyorum..Çünkü bu kadar olmasada daha öncede yüksek hitli bir videomun kazancını almıştım..Ayrıca video 4 eylülde telif yüzünden kapatılıyor Ağustosun son iki günündeki kazanç dahil kesinleşiyor...Aradan günler geçtikten sonra banlanıyor...Sanırım videom Ağustos ayında normal doğal hareketini yaptı, Eylül ayının ilk 4 günü içerisinde de saldırı aldım farkedemedim...
Kısmet arkadaşım ...Youtube ile Mayıs ayından beri haşır neşirim..Her ay yeni bir şeyler öğreniyorum...Bundan da gerekli dersleri çıkardığıma inanıyorum...
o kadar izlenim içerisinde saldırı olsa bile anlaman neredeyse imkansız.
bu konularda tedbirlik olmak lazım her ne kadar saldırı olmadığını bilseniz de siz yine de bildirim yollayın.
inşallah paranı alabilirsin. gerçekten çok büyük bir mebla
Evet bende saldırıyı anlamanın imkansız olduğunu düşünüyorum...Ama bundan sonra öyle bir videoya denk gelirsem geri bildirimde bulunacağım mutlaka...Bu arada geri bildirimi ahngi adresten yapabiliyoruz acaba...Direk adsense mailine mi göndereyim...
anlamadığım bir şey var biz kazanalım diye uğraşıyoruz hadi çok kazanalım diyoruz çabalıyoruz. sonra hesap banlanıyor. peki biz napıyoruz? adam yapmış başarmış kazanmış neden engel oluyorsun. google'ın hesabına göre herkes asgari ücret ile mi çalşacak burada?

benim merak ettiğim acaba bir ayda bu kadar ödeme alan tek kişi sen misin? bu yazımı okuyanlardan bir ayda veya daha kısa bir sürede bu kadar kazanan kimse var mı? acaba bir anda yüklendiği için mi böyle oldu yoksa gerçekten saldırı mı vardı?

konu sahibi sayın hocam görebiliyor musun bilmiyorum ama o kazanç günlerinde ki TO nedir paylaşır mısın?

bir de şöyle bir düşüncem var eğer bu şekilde çok para getirisi olan bir videoyu bazı arkadaşlar silin diyor 11 milyon izlenmiş. silmek yerine (bundan sonra başımıza gelirse diye) belli bir seviyeye gelince para kazanmasını kapatsak önlem almış olmazmıyız?
Valla sevgili kardeşim şu an göremiyorum ama o sıralarda sayfa TO %7,8,10 CİVARLARINDA DEVAMLI DEĞİŞTİ...Ama ben yukarıda da dediğim gibi daha öncede bukadar yüksek hit olmasada 1,5 milyon izlenmeli bir videom vardı buna benzer bir TO ile kazancımı almıştım..
hocam büyük geçmiş olsun adsense sebepsiz yere hesap kapatabiliyor. bizzat başıma en az 2-3 sefer sebepsiz yere hesap kapatılması olayı geldi. giden para büyükmüş. büyük geçmiş olsun.
Teşekkür ederim arkadaşım...
hocam adsense hesabınızı doğrulamışmıydınız?bence hesabın durdurulmasının başka sebeplerini araştırmak lazım;
yani pin girilmişmiydi??
Evet sevgili arkadaşım adsensemden daha önce 3 kez ödeme almıştım...onaylıydı yanii

ya hocam inanın çok üzüldüm,bu herkesin başına gelebilir-bence herkesin adsense banlanmasının önüne geçmek için ortak noktaları söylemesi lazım..malum burası youtube adsense forumu,pini girilmiş ve defalarca ödeme almışsınız,nasıl bu kadar anlamsız bir banlanma olur aklım almıyor,hepimizin içerdeki parayla ufak-büyük hayalleri var..sizce gerçekten saldırı sonucumu kapandı adsenseniz?bence bütün olasılıkları değerlendirmek lazım,ancak öyle bir sonuca ulaşabiliriz!

Hocam büyük geçmiş olsun. Kazançlar ayın 11 gecesi kesinleşiyor genelde Youtube için ardından 12sinde işlemler başlıyor. Bir başka konu başlığında dediğim gibi Türkiye'de olmak bazen dezavantaj bazen avantaj. Diğer ülkelere göre daha önceden işlem başlatmak zorunda kalıyorlar. Bu nedenle de 16sından sonra ban yiyen hesabımdan dahi kesinleşmiş kazancı aldım daha önce. Ben kesinleşen kazancın size iletileceğini düşünüyorum. Tekrar geçmiş olsun..
Bakalım kısmet bekleyip göreceğiz...Yatarsa sokakta 5600 dolar bulmuş gibi hissedeceğim...şu an için umut beslemiyorum çünkü..
hocam hesabınıza pin girmişmiydiniz?
Evet sevgili arkadaşım onaylı hesaptı..
Bana da kesinleşmiş miktar gönderilir gibi geliyor ama fazla umutlanmadan beklemek lazım,gelirse piyango gibi olur şu durumda.
Aynen katılıyorum...
arkadaş isveç te yaşıyor herhalde:D üniversiteyi ingilizce okudum ingilizce her türlü dökümanı hızlı biçimde okurum anlarım ama iş yazıya dökmeye geldiğind o bambaşka bir konu,ülkede eğitim sistemini bilmesek garipseyelim.
Ne güzel açıklamışsın güzel kardeşim...Ağzına sağlık...
Geçmiş Olsun Dostum Valla çok üzücü Bir durum. Patlama Yapan video mu Telif Yedi
Eğer telif iyen videonun yuklü miktarda kazanç sağlamışsa O videodan Gelen Kazancı Geri Alma hakları Oldugunu Biliyorum Hatta Dava bile açıp Alıyorlarmış. Ama Düşündüğüm Gibi Değilse normal Bir videodan Telif yemişsen. Durum Farklı Adsense sonuçta hepimize Ekmek yediriyor. Çok üzücü Geçmiş Olsun. Allah bir daha öyle bişe yaşatmasın.
Yukarıda da bir mesaja cevap olarak yazmıştım, bundan yaklaşık 2 ay kadar önce hatta bununla ilgili konuda açmıştım burada istatistiklerimide paylaşmıştım korkarak bir videom 1,5 milyon kişi tarafından izlenmişti...O zaman yaptığım hata diğer videoları silmek ve sadece giden videonun ekmeğini yemek yerine videonun hitinden yararlanmak adına yeni videolar yüklemeye devam etmekti...Nitekim yeni yüklediğim videoların ikisinden üst üste telif yedim bir de önceden vardı kanal kapandı...ama para kazanma devre dışı kalmamıştı kazancımı almıştım...Buradan aldığımı düşündüğüm dersle videom patladığında kanalımda 79 adet video vardı hepsini sildim tek giden videoyu bıraktım...O da 6. gününde telif yedi...Buradan da yeni dersler çıkardığımı düşünüyorum ...Allah nasip eder de günün birinde tekrar böyle bir şeyle karşılaşırsam tek video bıraktıktan sonra belirli bir miktar kazandıktan sonra giden videoyuda sileceğim...Parayı aldıktan sonra geri isteyip dava falanla uğraşacağıma böyle olması daha hayırlı olmuş deyip sevinmem lazım belki de dediğin gibi...teşekkürler yorumun için...

---------- Mesaj saat 19:24:43 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:17:52 civarında gönderildi. ----------

ya hocam inanın çok üzüldüm,bu herkesin başına gelebilir-bence herkesin adsense banlanmasının önüne geçmek için ortak noktaları söylemesi lazım..malum burası youtube adsense forumu,pini girilmiş ve defalarca ödeme almışsınız,nasıl bu kadar anlamsız bir banlanma olur aklım almıyor,hepimizin içerdeki parayla ufak-büyük hayalleri var..sizce gerçekten saldırı sonucumu kapandı adsenseniz?bence bütün olasılıkları değerlendirmek lazım,ancak öyle bir sonuca ulaşabiliriz!

Valla sevgili kardeşim benim içim rahat en ufak bir hile hurda yapmadım...Hatta Allah korusun yanlışlıkla kendi reklamlarıma elim değecek diye ödüm patlıyordu...Saldırı olmadıysa geriye tek bir sebep kalıyor bence..O da Google amcanın parayı cebine cukka etmesi...Çünkü ben 11,5 izlenmeli bir videodan yaklaşık 750.000 -1 milyona yakın tık aldım yanlış hatırlamıyorsam..Bu kadar tıkı kuruşuna kadar tek tek hesaplayıp reklam verenlere kolay kolay aktarabileceklerini sanmıyorum...Video patlamış hazır telifde yemiş...Eeeeeee kolay kolay hesapta soramıyoruz...Kazancın üstüne yatabilme ihtimali oldukça kolay geliyor bana...Ama dediğim gibi ben saldırı ihtimaline inanmak istiyorum....

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri