Demekki Sebepsizde Adsense Banlanabiliyormuş!! İçim Yanıyorr :((

kendiminmiş gibi üzüldüm inan ki.. çok geçmiş olsun.. umarım en azından teselli edecek kadar alırsın parayı.. [MENTION=1]Muslera06[/MENTION] hocam inşallah konuyu görür belki bir yardım eli uzatmak ister.. senin adına sevinirim. yapılacak bir şey vardır umarım.

konunun devamında bize de bilgi verirsen sevinirim..

kendiminmiş gibi üzüldüm inan ki.. çok geçmiş olsun.. umarım en azından teselli edecek kadar alırsın parayı.. [MENTION=1]Muslera06[/MENTION] hocam inşallah konuyu görür belki bir yardım eli uzatmak ister.. senin adına sevinirim. yapılacak bir şey vardır umarım.

konunun devamında bize de bilgi verirsen sevinirim..

Sevgili kardeşim samimi duyguların için teşekkür ederim...Valla şu an işin açıkçası başta [MENTION=1]Muslera06[/MENTION] olmak üzere yardımı dokunabilecek kim varsa herkesin yardımına ihtiyacım var

[MENTION=1703]cosgunum[/MENTION] öncelikle geçmiş olsun hocam , yaptığın en büyük ve belkide tek hata bu "4-5 kanalımı da kardeşimin adsensesi ile ilişkilendirdim" (tabi aynı ip den giriyorsanız) aynısını bende yaptım hem benim hem kardeşimin adsensesi patladı

[MENTION=1703]cosgunum[/MENTION] öncelikle geçmiş olsun hocam , yaptığın en büyük ve belkide tek hata bu "4-5 kanalımı da kardeşimin adsensesi ile ilişkilendirdim" (tabi aynı ip den giriyorsanız) aynısını bende yaptım hem benim hem kardeşimin adsensesi patladı

Öncelikle teşekkürler...Yok kardeşim İstanbul'dan Ben Çanakkale'den giriyorum...

Evet arkadaşlar gerçekten ama gerçekten şu an şoktayım ve başlıktada belirttiğim gibi içim yanıyorrr...
Bu forumda iyi kötü beni tanıyanlar vardır...Öğretmenlik mesleğiyle uğraşıyorum...Hayatım boyunca hile hurdanın içinde hiç olmadım Allah olmayı da nasip etmesin...Biraz önce hayatımın en büyük şoklarından birini yaşadım...Geçen ayın 29'nu 30'na bağlayan gece saat 02:00 bir videom inanılmaz bir şekilde patladı...ağustos ayında yukarıda belirttiğim tarihe kadar adsensemde 600 dolar kesinleşmemiş kazancım varken bu video sayesinde 6900 dolara ulaştı 2 günde...Ve geçenlerde de 5630 dolar olarak ta kesinleşti. Videom eylül ayında da 4 gün daha devam etti ve yaklaşık 11.700.000 kişi tarafından görüntülendi.
Aşağıda analiytics resmini de koyduğum kanalımın bu ay için kesinleşmemiş 16000 küsür dolarda kazancı vardı...Videom eylülün 4'dü akşamında telif yedi ve dolayısıyla kazancım durdu...Bende her ihtimale karşı kanalda hiç video bırakmadım...Taaki gelecek ay ödemeyi alana kadar ellememeye karar verdim. Hatta adsensemin başına bir iş gelmesin diye adsenseye bağlı diğer 4-5 kanalımı da kardeşimin adsensesi ile ilişkilendirdim...Ara sıra bir kaç günde bir bakıyordum son durumu ne diye...En son kazanç kesinleştiğinde bakmıştım...Bu gün aklıma geldi bir bakayım durum ne diye...hesabınıza erişim durduruldu ibaresiyle karşılaşınca şoka girdim...Kanalıma baktım telif yedikten 15 gün kadar süre geçtikten sonra kanalımın para kazanması devre dışı bırakılmış...Googlede gelen mesajda geçersiz tık dahil bir çok alternatif sorunun olabileceği söyleniyor...Hayatımda kendi reklamlarımı tıklamadım...Zaten 11 küsür milyon izlenmeye ulaşan süreci kendi kendime tıklayarak sağlayacak kadar azimli de değilim...Aklıma gelen tek şey video patladığında doğal süreci içerisinde yürürken belki de bir taraftan saldırıya uğradım o hengamede farkına varamadım...Giden para çok büyük...sıkıntılarım vardı dolayısıyla buna yönelik hayallerim de vardı...En azından bu olay 10 gün sonra felan olsaydı da kesinleşmiş 5600 küsür doları alabilseydim...Ne yapacağımı şaşırdım...Sadece içimi dökmek istedim...

Geçmiş olsun çok zor bir durum. :(

Öncelikle teşekkürler...Yok kardeşim İstanbul'dan Ben Çanakkale'den giriyorum...

hocam çok üzüldüm inanki , nasıl bir duygu olduğunu biliyorum ama benim sadece 360$ ım uçmuştu zamanında , İnşallah paranı geri almanın bir yolu vardır , forumdaki deneyimli abilerim ellerinden geldiğince sana yardımcı olurlar umarım. Allah sabır versin .. :(

Bu arada hocam ayın 16sından sonra banlanan adsenselerin ödemesi yapılıyor diye söyleniyor ama sizide , çok öyle umutlandırmak istemem

---------- Mesaj saat 00:45:16 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:42:50 civarında gönderildi. ----------

Arkadaşlar , bu ayın 16 sından sonra banlanan hesaplara ödeme yapılıyormu bari bi umut vardır belki , hocamıza en azından bir ışık olsun . tercübe eden yada iyi bir kaynaktan bilgisi olan varmı ?

Geçmiş olsun hocam .Şuan itibariyle yapılacak hiçbirşey yok malesef .Bu olayı unutup yeniden başlamanız gerekiyor .Mail yağmuruna tutman yada dava açman hiçbişeyi değiştirmeyecektir .Büyük meblaglar denetime giriyor ve TR'de geçmiyor malesef .

Evet arkadaşlar gerçekten ama gerçekten şu an şoktayım ve başlıktada belirttiğim gibi içim yanıyorrr...
Bu forumda iyi kötü beni tanıyanlar vardır...Öğretmenlik mesleğiyle uğraşıyorum...Hayatım boyunca hile hurdanın içinde hiç olmadım Allah olmayı da nasip etmesin...Biraz önce hayatımın en büyük şoklarından birini yaşadım...Geçen ayın 29'nu 30'na bağlayan gece saat 02:00 bir videom inanılmaz bir şekilde patladı...ağustos ayında yukarıda belirttiğim tarihe kadar adsensemde 600 dolar kesinleşmemiş kazancım varken bu video sayesinde 6900 dolara ulaştı 2 günde...Ve geçenlerde de 5630 dolar olarak ta kesinleşti. Videom eylül ayında da 4 gün daha devam etti ve yaklaşık 11.700.000 kişi tarafından görüntülendi.
Aşağıda analiytics resmini de koyduğum kanalımın bu ay için kesinleşmemiş 16000 küsür dolarda kazancı vardı...Videom eylülün 4'dü akşamında telif yedi ve dolayısıyla kazancım durdu...Bende her ihtimale karşı kanalda hiç video bırakmadım...Taaki gelecek ay ödemeyi alana kadar ellememeye karar verdim. Hatta adsensemin başına bir iş gelmesin diye adsenseye bağlı diğer 4-5 kanalımı da kardeşimin adsensesi ile ilişkilendirdim...Ara sıra bir kaç günde bir bakıyordum son durumu ne diye...En son kazanç kesinleştiğinde bakmıştım...Bu gün aklıma geldi bir bakayım durum ne diye...hesabınıza erişim durduruldu ibaresiyle karşılaşınca şoka girdim...Kanalıma baktım telif yedikten 15 gün kadar süre geçtikten sonra kanalımın para kazanması devre dışı bırakılmış...Googlede gelen mesajda geçersiz tık dahil bir çok alternatif sorunun olabileceği söyleniyor...Hayatımda kendi reklamlarımı tıklamadım...Zaten 11 küsür milyon izlenmeye ulaşan süreci kendi kendime tıklayarak sağlayacak kadar azimli de değilim...Aklıma gelen tek şey video patladığında doğal süreci içerisinde yürürken belki de bir taraftan saldırıya uğradım o hengamede farkına varamadım...Giden para çok büyük...sıkıntılarım vardı dolayısıyla buna yönelik hayallerim de vardı...En azından bu olay 10 gün sonra felan olsaydı da kesinleşmiş 5600 küsür doları alabilseydim...Ne yapacağımı şaşırdım...Sadece içimi dökmek istedim...

Banlanan video kendi özgün çalışman mıydı? İçin buna mı yanıyor bu kadar?

Yoksa kendi özgün çalışman olmayan bi video ya da haberden kazandığın bi para mıydı?

Merak ettim.

abi benimde 1600 kesinleşen 1800 ay içerisinde vardı ayın 15inde banlandım maalesef parayı alamadım bu durumu yaşayan biri olarak adınıza çok üzüldüm

Büyük ihtimal adsensede kesinleşen ücreti alabilirsiniz bende ayın 19 unda banlanmıştım ama kesinleşen parayı alabilmiştim.

Geçmiş olsun, video size ait olsaydı evet kanalınız ve adsense paneliniz geri açılabilirdi belki ama okuduğum kadarıyla başka bir kişinin videosundan kazanılan bir kazanç olduğu için de çok üstüne gitmeyin derim. Malesef ne kadar kanal açsanızda siz artık isim ve soyisim olarak potansiyel bir suçlusunuz onlar için. Umarım paranızı alırsınız, çok üzücü bir durum gerçekten.
Büyük geçmiş olsun

hocam google'da çalışan tanıdıklarım var.
onlarla bu youtube,adsense vs işini uzun uzun konuştum geçen günlerde.

video sizin değilse yani sizin olduğunu ispatlayamazsanız açtırma ihtimaliniz %1 den daha düşük. ama parayı alıp almama konusunu bilemeyeceğim.o da düşük sanırım.

Hocam benim de içim acıdı şimdi, okadar kazanaç , benim için gerçekten çok büyük bi para analadığım kadarıyla sizin için de öyle, böyle patlayan videolar kanallarınızın ve adsensenizn incelenmesine sebep olabiliyor.

kazanc kesinlestiği için ödeme yapılacaktır diye biliyorum

dipnot : bir öğretmen nasıl ingilizce bilmez...

hocam adınıza çok üzüldüm çok geçmiş olsun bu olay hepimizin başına da gelebilir bir örnek teşkil edecektir her zaman .

geçenlerde de biri 20 bin lirası banlanmış... Youtube'nin en boktan yanı bu işte.. Sesinizi duyuramıyorsunuz. Kaç kere banlandı adsensem... Bir işe yaramadı. Senin iyi paran birikmiş gerçekten. Saldırıda olabilir başka birşeyde ama buna engel olunamıyor. Açıkcası googleninde işine geliyor. Bu yüzden pekde önemsediği söylenemez. Haksız kazanç diye banladıkları var aslında biryandan da kendisi haksız kazanç elde ediyor google...

Cok gecmis olsun, soyleyecek pek soz bulamiyorum. Umarim kanalina ve kazancina kavusursun.

şu forumda üzüldüğüm ilk banlanma olayı bu oldu. çok geçmiş olsun

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri