Demekki Sebepsizde Adsense Banlanabiliyormuş!! İçim Yanıyorr :((

geçmiş olsun.... sorun şudur bence.. haksız yere ban değildir bu. raporlamadaki ani değişiklik ban'ı beraberinde getirir. Adsense gelir tablosunun bir önceki aya göre yakın olması gerek aksi halde incelemeye alınırsınız ve hesabınız riske girer Sonucunda sistem sizi otomatikman devre dışı bırakır ve klasik ban mesajını gönderir .. Tekrar geçmiş olsun

bir cümle kuracağım şimdi inşallah yanlış anlaşılmaz.

umarım başına gelir de bol keseden sallayınca hiçbir şey olmuyormuş anlarsın. :rolleyes:

Bak kardeşim.Kaç yaşındasın,benden büyükmüsün,nasıl birisisin bilmem ama böyle millete sallama yeri değil bu forum.Ben hiçbişey için sırf post kasmak amacıyla senin gibi millete laf atmam.Başıma gelirsede sonuna kadar kovalarım emin ol.Arkadaşa peşini bırakmaması için öneride bulundum.Buda seni ilgilendirmez.Benim yorumlarıma cevap verirken bidahakine dikkatli ol.

Benim anlamadigim google bu ustune yattigi paralari napiyor.ben reklam verenlere geri odedigini zannetmiyorum.resmen cakallarla dans etmeye calisiyoruz.tekrar gecmis olsun...

geçmiş olsun.... sorun şudur bence.. haksız yere ban değildir bu. raporlamadaki ani değişiklik ban'ı beraberinde getirir. Adsense gelir tablosunun bir önceki aya göre yakın olması gerek aksi halde incelemeye alınırsınız ve hesabınız riske girer Sonucunda sistem sizi otomatikman devre dışı bırakır ve klasik ban mesajını gönderir .. Tekrar geçmiş olsun

hocam öylede ;bir ay sonra diyelim çok izlenim aldı kanallar ve kazanç çok arttı,aniden değil ama yavaş yavaş arttı diyelim,o zamandamı ban yiyeceğiz????

Vaktim yok tam okuyamadım forumdaki yorumları ancak ben de senin yerinde olsam.Peşini bırakmam.Önce normal yolları dene daha sonra baktın işi yokuşa sürüyorlar. Bunun ile ilgili ingilizce videolar çekip youtubeye at. Burada anlattıklarını Türkçe ve ingilizce anlatıp çek videoyu at youtubeye. Sonra bu youtube videosu için reklam satın al. 1000 $ lık. Ya da başka sitelerden reklam al. 2000 TL harca. Sonra da bunları belgele.Avrupa İnsan Hakları Mahkemesine başvur. Dava aç googleye. Tabi video hakları senin ise. Tazminat davası aç. Peşini bırakma dostum.

Geçmiş olsun demekten başka hiçbir şey gelmiyor elden.

Vaktim yok tam okuyamadım forumdaki yorumları ancak ben de senin yerinde olsam.Peşini bırakmam.Önce normal yolları dene daha sonra baktın işi yokuşa sürüyorlar. Bunun ile ilgili ingilizce videolar çekip youtubeye at. Burada anlattıklarını Türkçe ve ingilizce anlatıp çek videoyu at youtubeye. Sonra bu youtube videosu için reklam satın al. 1000 $ lık. Ya da başka sitelerden reklam al. 2000 TL harca. Sonra da bunları belgele.Avrupa İnsan Hakları Mahkemesine başvur. Dava aç googleye. Tabi video hakları senin ise. Tazminat davası aç. Peşini bırakma dostum.
Öncelikle yorum için teşekkür ederim arkadaşım. Burada zaten en kritik nokta çoğumuzun olduğu gibi video bana ait değil. Buda büyük oranda elimi kolumu bağlıyor...Ama yinede yapabildiklerimi yapmaya çalışacağım...
Geçmiş olsun demekten başka hiçbir şey gelmiyor elden.

Teşekkür ederim arkadaşım..Sağol Varol...

Gecmisolsun ogretmenim (ogretmenlere saygimiz sonsuz).

Uzulme dicem simdi ama uzulmemek elde deyil. Ama unutmayinki adsense olmadanda para kazanabilirsiniz YT dan.Hemde daha fazlasini. Veya bir tanidiginizin uzerine tekrar adsense alabilirsiniz, daha olmadi pinli adsense satanlar var.

Tekrardan gecmis olsun.

Mesajım bulunsun konuyu okudum yorumları da okuduktan sonra mesaj atacağım. Şuan için sadece geçmiş olsun diyebiliyorum. :S

Gecmisolsun ogretmenim (ogretmenlere saygimiz sonsuz).

Uzulme dicem simdi ama uzulmemek elde deyil. Ama unutmayinki adsense olmadanda para kazanabilirsiniz YT dan.Hemde daha fazlasini. Veya bir tanidiginizin uzerine tekrar adsense alabilirsiniz, daha olmadi pinli adsense satanlar var.

Tekrardan gecmis olsun.
Öncelikle öğretmenlik mesleğime verdiğiniz değer için teşekkür edrim. Sanıyorum YT den adsense dışı kazanç yöntemleri derken partnerlik kastediyorsunuz...Olabilir belkide ileride deneyebilirim bilmiyorum...Dediğiniz gibi en kısa sürede yeni bir isimle adsense alma çalışmalarına başlıyorum...
Mesajım bulunsun konuyu okudum yorumları da okuduktan sonra mesaj atacağım. Şuan için sadece geçmiş olsun diyebiliyorum. :S
Sağolasın Kaanbulut kardeşim....

Arkadaşlar geçersiz etkinlik itiraz formu doldurmaya çalışıyorum beni bir sayfaya attı..yukarıdaki kısımları bir şekilde doldurdum ama ekteki resimde görünen yere nereden ne yazmam gerekiyor anlayamadım...Yardımcı olabilecek arkadaşlar varmı...

geçmiş olsun... ama yapacak tek şey itiraz etmek devamlı olarak...
adamlar tek teraflı istedikleri gibi adsensesi devre dışı bırakabilir. sözleşme adamların hazırladıgı biçimde biz sadece onaylıyor kabul ediyorz... demekki olayı yıne ,iletimlerle çözmen gereklı... yapacak bişe yok yanıı.. benım başıma gelse tek yapacak şey iletişim... geçmiş olsun... video zaten başkasının x kişinin... izin yok bişe yok... ne yapılabilir ki? başkada??

Adsense, kazanılan mebla hatırı sayılır büyüklükte olduğu için eline geçen kozu çok iyi şekilde kullanmış.

hocam banlanma sebebiniz konudada belirtmişssiniz tahminim bu durumla karşılaşan tek sizde değilsinz başıma geldiğimden biliyorum bunun tek nedeni dalgalanma diye tahmin ediyorum bir adsense günlük hitte giderken kanalları alıp başka adsenseye bağlarsanırz doğal olarak izlenme tık vs. hepsi 0 a düşüyo bu durum dalgalanma olarak geçiyo ve ban nedeni oluyor bu hatayı bir cok kişi yapıyor ve sonu hüsranla bitiyor başıma geldikten sonra bende öğrendim geçmiş olsun

her zaman oyunu kuralına göre oynayın millet olarak kusurumuzdur okumayız. Hiç biriniz reklam veren ve yayınlayanların sözleşmesini okudumu ? adamların Allah korkusu yok kardeşim hayatları o sözde kanunları. Eğer parayı o Allahsız veriyorsa onun oyununun kurallarına göre oynamaya mecbursun...

Ustam ne sen beni tanırsın, nede ben seni.
Ama öyle bir üzüldüm ki senin adına. İnşallah en azından ilk kesinleşmiş paranı alırsın. 5000 de az değil.

Daha önceden konuya mesaj bırakmıştım kısa bir mesaj. Öncelikle tekrar geçmiş olsun hocam bir çok kişinin sadece hayali ile yaşadığı para kazanma olayını siz gerçekleştirmiş'siniz. Ama alamıyorsunuz orası ayrı bir konu açıkçası Google amca çok tanıdık olmayan kanalları tamamdır bu bende diyebiliyor gibi algılıyorum açıkçası.

Ayrıca youtube işine gireli 1 ay falan oldu. Ama çok okuduğumdan ve araştırmış olmamdan bu yorumu yapıyorum. Yoksa başıma gelmedi yani.

Her neyse yapılabilecek tek şey şuan için burada herkesin dediği gibi Google ile iletişime geçmen güzel bir şekilde kendini ifade etmen. Tek bir mail aynı cümleler ile değil mümkünse aynı IP, aynı Mail ile gönderin. Aramızda hiç bir sohbet, merhaba bile geçmedi ama üzüldüm açıkçası çünkü az bir meblağ değil. İnşallah daha fazlasını kazanırsınız Hocam. İyi Günler.

hocam banlanma sebebiniz konudada belirtmişssiniz tahminim bu durumla karşılaşan tek sizde değilsinz başıma geldiğimden biliyorum bunun tek nedeni dalgalanma diye tahmin ediyorum bir adsense günlük hitte giderken kanalları alıp başka adsenseye bağlarsanırz doğal olarak izlenme tık vs. hepsi 0 a düşüyo bu durum dalgalanma olarak geçiyo ve ban nedeni oluyor bu hatayı bir cok kişi yapıyor ve sonu hüsranla bitiyor başıma geldikten sonra bende öğrendim geçmiş olsun

burda çok güzel bir örnek vermişsin,kanalları farklı bir adsenseye bağlamak da bir dalgalanma yaratır,buda ban sebebi olabilir!!!

keşke videoyu sılmeseydın hayırlısı olsun hocam ıns bı an once sorunu çözülür

Valla sevgili arkadaşım o kadar sebep düşündüm kendi kendime hile hurda yapmadım acaba sebep ne olabilir diye, bu hiç aklıma gelmemişti...Dediğinde haklı olabilirsin demekki çok keskin önlemlerde almak faydalı değil...
Ustam ne sen beni tanırsın, nede ben seni.
Ama öyle bir üzüldüm ki senin adına. İnşallah en azından ilk kesinleşmiş paranı alırsın. 5000 de az değil.
Sağolasın arkadaşım...Samimi duygularını yürekten hissettim...Teşekkürler...
Daha önceden konuya mesaj bırakmıştım kısa bir mesaj. Öncelikle tekrar geçmiş olsun hocam bir çok kişinin sadece hayali ile yaşadığı para kazanma olayını siz gerçekleştirmiş'siniz. Ama alamıyorsunuz orası ayrı bir konu açıkçası Google amca çok tanıdık olmayan kanalları tamamdır bu bende diyebiliyor gibi algılıyorum açıkçası.

Ayrıca youtube işine gireli 1 ay falan oldu. Ama çok okuduğumdan ve araştırmış olmamdan bu yorumu yapıyorum. Yoksa başıma gelmedi yani.

Her neyse yapılabilecek tek şey şuan için burada herkesin dediği gibi Google ile iletişime geçmen güzel bir şekilde kendini ifade etmen. Tek bir mail aynı cümleler ile değil mümkünse aynı IP, aynı Mail ile gönderin. Aramızda hiç bir sohbet, merhaba bile geçmedi ama üzüldüm açıkçası çünkü az bir meblağ değil. İnşallah daha fazlasını kazanırsınız Hocam. İyi Günler.
Teşekkür ederim Kaanbulut kardeşim, elimden geleni sonuna kadar deneyeceğim bu konuda...
burda çok güzel bir örnek vermişsin,kanalları farklı bir adsenseye bağlamak da bir dalgalanma yaratır,buda ban sebebi olabilir!!!
Bende de bu durum şimdi daha fazla ağırlıklı sebep olarak görünmeye başladı sanki...
keşke videoyu sılmeseydın hayırlısı olsun hocam ıns bı an once sorunu çözülür
Videoyu silmedim güzel arkadaşım...teliften zaten kaldırılmıştı..diğer videoların başına bir iş gelip kanla kapanmasın diye onları silmiştim...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri