Demonoid üyelikleri

• Kullanıcı Drop
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Youtube Yabancı Video Kaynak Siteleri
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Drop

Kayıtlı Üye
Şu an demonoid üyelik alımı açık.Kaynak olarak en iyi yerlerden biridir.Kaçırmayın derim.

Extra Not : Onay maili olarak gmail kullanın.
Kod:
http://www.demonoid.pw/register.php

Son düzenleme:
Avatarınızı değiştirirmisiniz ? Avar konusunda fazla siyasi davranıyorsunuz. Acil bir şekilde tarafınızdan dönüş bekliyorum.

Kenan bunları ne uyarıyosun ki banlıcaksın direk.. Çok sıkıntısı varsa yürüsün gitsin rusyaya..

üye bile oldumda olduktan sonra anladım mesajı yazmadan öncede linke tıklayıp kayıt oldum

Arkadaşım burası Türkiye sana hatırlatmayalım bizde.. Bizim bayrağımız tektir kardeşim. Sorunun varsa çık git bu ülkeden !!!!

[MENTION=9392]murato25[/MENTION]

Avatarın tarafımdan değiştirildi. Bu konuda dahada dikkatli olmanı öneririm

---------- Spam Engelliyici 01:46 ---------- Önceki Mesaj 01:44 ----------

Kenan bunları ne uyarıyosun ki banlıcaksın direk.. Çok sıkıntısı varsa yürüsün gitsin rusyaya..

Arkadaşım burası Türkiye sana hatırlatmayalım bizde.. Bizim bayrağımız tektir kardeşim. Sorunun varsa çık git bu ülkeden !!!!

Ben uyarımı yapayım, sonra sorgusuz sualsiz olmasın. Burada yana yana söylüyorum. Din,dil,ırk,millet ayırımı yapmayın, siyaset yapmayın diye, arkadaşın avatarını değiştirdim. Tekrarında gerekn yapılacak

[MENTION=9392]murato25[/MENTION]

Avatarın tarafımdan değiştirildi. Bu konuda dahada dikkatli olmanı öneririm

---------- Spam Engelliyici 01:46 ---------- Önceki Mesaj 01:44 ----------

Ben uyarımı yapayım, sonra sorgusuz sualsiz olmasın. Burada yana yana söylüyorum. Din,dil,ırk,millet ayırımı yapmayın, siyaset yapmayın diye, arkadaşın avatarını değiştirdim. Tekrarında gerekn yapılacak

arkadaşın avatarında ne vardı hatırlamıyorum ama az çok tahmin ediyorum forumda sadece sol avatara değil diğer avatarlarada gereken yapılsın ozaman

kickass varken bu siteyemi üye olunur hacım bende 2 tane upload onaylı user var,5 ay önce istemiyordu ama benim ilgniç para kazanma taktiklerim yüzünden uploadı onaya bağladılar :)

kickass varken bu siteyemi üye olunur hacım bende 2 tane upload onaylı user var,5 ay önce istemiyordu ama benim ilgniç para kazanma taktiklerim yüzünden uploadı onaya bağladılar :)

bahsettiğin torentte türkçe sunumlarda yapılıyormu ?

Kullanmayabilirsin.Demonoid çok köklü bir sitedir.

arkadaşın avatarında ne vardı hatırlamıyorum ama az çok tahmin ediyorum forumda sadece sol avatara değil diğer avatarlarada gereken yapılsın ozaman

Katılıyorum siyaset yasaksa hepsi yasaklanmalı.. :) Ama bunu söylerken bile görüşünü belli ediyorsun kardeşim.. Arkadaşın avatarında ne mi vardı? Ay yıldız vardı. Ama Ayın üzerinde çekiç vardı. Forumda siyasete yer yok, Bu ülkede de başka bayrağa yer yok kardeşim..

Bana kalsa siyasi en ufak görüş bildiren sağcısı solcusu forumdan uzaklaştırılmalı ve bir daha da alınmamalı. Hele hele avatarında Türkiye bayrağının değiştirilmiş hali olan birisi tek kelime bile konuşturulmadan postalanmalı forumdan..

Ne Mutlu Türküm Diyene..

Katılıyorum siyaset yasaksa hepsi yasaklanmalı.. :) Ama bunu söylerken bile görüşünü belli ediyorsun kardeşim.. Arkadaşın avatarında ne mi vardı? Ay yıldız vardı. Ama Ayın üzerinde çekiç vardı. Forumda siyasete yer yok, Bu ülkede de başka bayrağa yer yok kardeşim..

Bana kalsa siyasi en ufak görüş bildiren sağcısı solcusu forumdan uzaklaştırılmalı ve bir daha da alınmamalı. Hele hele avatarında Türkiye bayrağının değiştirilmiş hali olan birisi tek kelime bile konuşturulmadan postalanmalı forumdan..

Ne Mutlu Türküm Diyene..

Bana kalsada siyasi en ufak görüş bildiren her kim olursa olsun banlanmalı. Özellikle belirtmemin sebebi sadece bu yöne doğru yaptırımlar uygulanıyor.
ya her türlüsüne yaptırım uygulanıp engellenmeli yada hiç.

Türk Bayrağı üzerinde kimse değişiklik yapamaz. Bu açıklamada sana yeter.

Hala sağmış, solmuş yapıyorsun. Buraya yazacağına report et, bizde vazifemizi yerine getirelim. Özellikle söylüyorum, bu konulara giren kim olursa olsun, cezai işlem yapılacaktır.

Avatarınızı değiştirirmisiniz ? Avar konusunda fazla siyasi davranıyorsunuz. Acil bir şekilde tarafınızdan dönüş bekliyorum.

değiştirdim hocam siyasi değilde farklı birşey forumdan söyleyemiyorum

siyaset yapmak istemiyorum hocam forumda ben vatanımdan memnunum ama amasını söyleyemiyorum skype falan varsa konuşalım senle bi sorunu orda çözelim

Türk Bayrağı üzerinde kimse değişiklik yapamaz. Bu açıklamada sana yeter.

Hala sağmış, solmuş yapıyorsun. Buraya yazacağına report et, bizde vazifemizi yerine getirelim. Özellikle söylüyorum, bu konulara giren kim olursa olsun, cezai işlem yapılacaktır.

sağ sol yaptığım yok düşüncemi değil olan biteni belirttim tüm forumda yöneticilerde görüyor zaten reporta gerek duymadım bu sebeple

[MENTION=10960]fth[/MENTION] [MENTION=9392]murato25[/MENTION] [MENTION=12679]Hemedo[/MENTION]

Tamam gerekli açıklamaları yaptık, sakinliğe geçip işlerimize koyulalım tartışmaya devam etmeyelim lütfen

[MENTION=10960]fth[/MENTION] [MENTION=9392]murato25[/MENTION] [MENTION=12679]Hemedo[/MENTION]

Tamam gerekli açıklamaları yaptık, sakinliğe geçip işlerimize koyulalım tartışmaya devam etmeyelim lütfen

kkundaki hocam sana teşekkür ederim moderatör yetkini doğru kullandığın adil kullandığın için. diğer arkadaşla skypede konuşmak istiyorum sadece

Güzel hatrın var. Başkası uyarsa ne olursa olsun cevabımı verirdim.. ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri